reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A ja właśnie mam chwilę odpoczynku między prasowaniem :) na szczęście już końcowka :) ogarnełam też szafę wszystko poukładałam jak trzeba :)
no i mam zagwostkę co naszykować na wyjście małego.. narazie jest dresik welurowy taki nie za ciepły nie za zimny... ale co jeszcze to nie wiem :)

Koko kochana spokojnie , ważne że jesteś w szpitalu napewno mają wszystko pod kontrolą a jak maluszkowi ma być lepiej to i wcześniejsze cc jest dobrym wyjściem :* ale wiem że stres robi swoje :* trzymaj się

Właśnie obejrzałam odcinek ciąży z zaskoczenia i kobieta urodziła dziewczynkę donoszoną 1900g w worku owodniowym i domu :szok: musieli sami worek rozerwać żeby uratować małą... szok :szok:

Maddlen no właśnie i jak tu odpoczywać :)

Moja Niuńka od pół godziny śpi już sobie :) M dalej w garażu więc mam święty spokój przynajmniej :)

Katka kurcze co chwilę kłótnia o pieniądzę... to paranoja przecież... zażądaj karty do bankomatu i nie odpuszczaj tak szybko może to mężowi coś uświadomi... postaw w końcu na swoim bo nic dobrego z tego nie będzie...

No Hania dzisiaj nam się zapracuje i uśnie jak mały dzidziuś :) mam nadzieję że dzieciaczki i mąż współpracują hehe:)

reklama
Koko, a podejrzewaja hipotrofie, czy nie maja zadnej diagnozy? Moja kolezanka trafila do szpitala wlasnie bo podejrzewali ze mala nie rosnie, a okazalo sie ze ma maloplytkowosc. Wczoraj urodzila zdrowiutka Kalincie takze Kciuki zaciskamy i na pewno bedzie dobrze.

Dziekuje bardzo :* dam Wam znac jak dowiem sie czegos wiecej :)
Katka, wspolczuje tych klotni :/ nie denerwuj sie i uwazaj na siebie!
A Hania rzeczywiscie cicho...

Sawi kochana Ty sie nie martw rodzice rodzina na pewno pomogą ogarnąć sytuacje Ty po sklepach juz nie biegaj.

Ja dzis robiąc sobie obiad zjaralam garnek ... Wiec młodemu juz nie robię dzis sam se upichci żeberka ;)

Przed chwila dostałam w koncu info o aptecznych rzeczach w koncu jutro
Przyjdą ;) i bede mogła spakować torbę :) jupi!!

Bubles chyba pogoda nam sprzyja tez ;)

Koko kochana najwazniejsze ze jesteście pod opieka medyczna btw skąd ma przybierać na szpitalnych dietach ? Nic sie nie martw bedzie dobrze ;* tuli tuli
Poza tym jak byłam pierwszy raz w szpitalu w tej ciazy na sali z dziewczyna ktora sn urodziła drugiego syna 2200 i sama sie śmiała ze ona baba jak dąb a dzieci rodzi kurczaczki bo 1 syn 2100 wiec moze taka uroda Wasza ;) a usg ma przeciez różnice + - 0,5 kg a na przykładzie Dody 1,5!

Animka ja tez tak mam latam 3 ci dzien z rzędu do kibelka a i motylki latają jak szalone ;(

Katka Ty masz loty z tym mężem ...ale tez nie jestes dłużna bo gdybym ja powiedziała mojemu ze jego sperma jest ****owa to niezapomnialby mi tego do konca zycia :) nawet w takiej sytuacji ze nie wywołuje porodu :) ale to mój facet choć myśle ze każdego by ruszyło. A co do kasy to ja juz mowilam ze nie wyobrażam sobie sie prosić i tak jak łaski mówią nie ma kasy nie ma obiadu. U mnie teraz uczę mojego zeby sie zainteresował pieczywem bo ma w dupie... Jak nie kupi albo nie zapyta bo niecodzienne teraz jestem na zakupach to nie dostaje śniadania w domu a potem do pracy i po takim dniu przeglodzenia jest poprawa na 3dni ale np jutro znów bedzie głodny ... Ja se zjem płatki z mlekiem ktorego on nie cierpi ;) a i moze sie wyspie :)
Nawet dobra zona mu przypomialam i spr ze do 21 jest i sie zbiera niezadowolony.:/

Ostatnia edycja:
Koko trzymaj się! czekamy na kolejne wieści!Katka obyście się szybko dogadali,kiepsko żyć w napiętej atmosferze! No ja własnie też mam dylemat co malutkiej na wyjście ze szpitala spakować, welur przy obecnej pogodzie raczej się sprawdzi, muszę cos wyszperać.Tylko ciekawe czy we wrześniu jakieś upały nie wrócą, z tą naszą pogodą nigdy nie wiadomo... dzieczyny kopijcie mnie w d..... bo nie mogę coś sie za tą torbę zabrać, lepiej się czuję i werwa do pakowania odeszła...

Właśnie też nie wiem co naszykować na wyjście.. chyba zdam się na męża, ma tylko jedną półkę do przejrzenia ;-) też mam dresik i polarkowy pajac. Zobaczymy jaka pogoda będzie i jaki mały/duży będzie Franek. W razie co są jeszcze kocyki. Upałow raczej nie będzie...
Powiem wam, że zaczynam sie już stresować co jutro mi lekarz powie, nie chcę iść do szpitala wcześniej, no ale jeśli trzeba będzie to trudno...

Dzisiaj na SR mieliśmy o szczepieniach, z czego się cieszyłam a wyszłam głupsza niż byłam :crazy: sama nie wiem co już o tym myśleć. Dobrze, że reklamy nie było tylko babka mówiła tak od serca ale zagwozdkę mam.

Katka, dziewczyny mają rację, że odpuszczasz za wcześnie, czas sie postawić, bo inaczej nic nie zyskasz a mąż będzie ci grał na nosie a ty obiadki mu robisz, sprzatasz, seksisz się- czego chcieć więcej.... czas zakręcić kurek ;-)

EmKa z tą sper-ą to w żartach było. Ale co do śniadanka to codziennie mu robię do pracy, nie musi mi mówić ale dziś się nie ruszam... będzie wielce zdziwiony jak rano wstanie do pracy...

No ja wiem, moja wina że szybko odpuszczam, ale trudno jakoś przeżyję... jakoś dam radę jak nie do terminu (3 dni) to 4 wstawić się do szpitala... seksem już raczej dziecka nie przyspieszę... On będzie teraz cierpiał....:sorry2: Jutro obiadu nie robię.... zupę dla Nadi mam z dziś :)

Katka kochana ja wiem ze w żartach przeciez ;*
A masz racje nie odpuszczaj , faceci niektórzy tak maja ze kasa (jedyny żywiciel rodziny) beda sobie ustawiać kobiety ... O nie te czasy, przeciez za usługę sprzatania, gotowania, prania i opieki nad dziećmi płaci sie grube pieniadze - obcym osobom i szlag mnie trafia jak słyszę ze facet tego nie potrafi docenić ;/

Joani kochana czemu miałabys zostać w szpitalu? Bedzie dobrze zobaczysz ;*

reklama
No z tymi ciuchami to tak jest... naszykuję też dwa zestawy i wsio :)

Joani nie stresuj się :) myśle że mały ma normalne rozmiary i nie będziesz musiała do szpitala iść :) tylko rodzić w szpitalu trzeba :)

Smoky wypnij się :p a masz kopa :)

Katka i tak trzymać :)

Emka super że zakupy jutro dotrą :) i już wszystko będzie :)

młody strasznie się wierci i uciaka na dole coś że aż czasami ukłuje mocno... :) jesczze 3 pajace i koniec :) ufffff :)

Do góry