reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hej :-)
Wesolutka, Olinka - dobrze, że po ktg wszystko dobrze :) mnie też lekarz kazał liczyć ruchy w ten sam sposób tylko nie wyjaśnił czy salwa kopniaków to 1 ruch :confused:
Hania - i ja podziwiam. Wiem, że są takie sytuacje w życiu.. mój tata też był za granicą, kiedy ja się rodziłam. Niby czasy się zmieniły ale jednak nie do końca... My z tych par co żyć bez siebie nie mogą i przeraża nas sama wizja rozłąki podczas pobytu w szpitalu, eh..
Katka - czytałam z zapartym tchem!!! mąż musi przystopować ze swoim zachowaniem jeśli chce by akcja zaczęła się naturalnie a nie po twojej nerwówce :*
U nas dziś nawet słonecznie, dzięki czemu humor ciut lepszy :) ale rano obudziły mnie 2 silne krwawienia z nosa, dawno już nie miałam a tu cyrk znowu :/
Dziś na 17 wizyta więc lekki stresik jest :sorry2: a wcześniej jedziemy na knedle do teściowej :)
Miłego dnia i kciuki za wizyty! :)

Dziendobry :)
Jakos ostatnio nie mam weny na udzielanie się, mimo że czytam wszystko co piszecie i chociaż jestem na biezaco :)
Za tydzień będę już w szpitalu a za 8 dni będziemy mieć Córeczkę :)
Stres mnie dopada i jakas jestem nietowarzyska :/
Dziś zrobimy generalne porządki w kuchni.. Wszystko tak poważnie brzmi.

Miłego dnia :)

Koko powodzenia na wizycie :)
Choco no no 8 dni kurczęta hehe:) minie szybciutko :) spokojnie i nie stresuj się kochana :)

A ja poprasowałam pościel małego :) Niuńka wstała właśnie teraz za obiad trzeba się zabrać :)
Biodra bolą mnie koszmarnie...
Wg miałam pytać czy Wy macie bole piersi czasami?? normalnie niekiedy ból mam taki jakby nawał mleka za moment miał być...

Koko powodzenia na wizycie;)

Choco ale fajnie, że u Ciebie to już tuż tuż i będziesz tulić córeczkę, zazdroszczę;-)

Ania// mnie piersi w ogóle nie bolą:no: Zresztą u mnie w tych cyckach to chyba pusto:szok:

Ja już w domku :-)

Gbs ujemny więc mam nadzieję, że do porodu już nic się nie przypląta…

Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi rozłąkami- czasami tak się wydaje, że nie dałybyśmy rady a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że wszystko się da… Ja z moim m przeżyłam 3-miesięczną rozłąkę jeszcze przed ślubem- nie było łatwo ale żyć się da ;-) A jakie super są później powroty… i powitania…

Hania udanych zakupów!

Wesolutka moja teściowa robiła ostatnio ciasto z cukini (trochę jak marchewkowe) i było bardzo dobre, ale niestety nie mam przepisu….

Koko powodzenia na wizycie!!

Choco kurczę 8 dni to naprawdę tak malutko… aż nierealne się to wydaje…

Ania mnie też ostatnio bolą piersi, a niby przez kilka miesięcy był spokój…

Biorę się teraz za prasowanie. Krocze mnie boli po dzisiejszym spacerze ale może dam radę ;-)

Kara właśnie tak jak mówimy zależy w jakiej jest się sytuacjii.. myśmy też z M mieli rozłakę prawie 3 miesiące i w sumie wtedy tak naprawdę zobaczyliśmy jak bardzo nam na sobie zależy jak bardzo się kochamy :)
a byliśmy wtedy 3-4 lata razem.. teraz już 7 i rok po ślubie :)

Jak mnie krocze boli to siadam w rozkroku jak chłopy hehe i to pomaga :)

Bubless to że nie boli i nic się nie dzieję nie oznacza że nie będzie mleka spokojnie :)

EmKa podejrzewam że jak tak dalej pójdzie to połowa wrześniówek będzie po cesarkach albo już sama urodzi a ja dalej będę chodzić:)

Wesolutka hehe z wokalistą gun's'roses :) powiadasz?:D I właśnie dlatego szwagry i teść stawiają na to imię:):)

Wróciłam z Nadusią od lekarza a więc tak Pulmikort 2 razy dziennie + 10 kropli Berodualu, Groprinosin i Jovesto, teraz tylko mieć Nadzieję że przejdzie szybko....:)

Umyłam okna zaraz zabieram się za dwa następne... :D Teściowa już mnie goni na porodówkę.... kurde chciałabym... co jakiś czas czuje strasznie te skurcze ale raz na ruski rok... Chciała bym żeby w końcu odeszły te piep***ne wody i będę wiedziała że to już to:D a co do relacji na żywo to uwierzcie:D że pierwsze co to napiszę wam jak mężowi powiem:D:-D

Kupiłam sobie w biedronce Pomarańcze ale takie ***** suche że masakra...;/ aaaaa i coca cole:D:D:D:-)

:-)

reklama
Ania, mnie bolą właśnie gdzieś od tygodnia, są mega ciepłe, wrażliwe a najbardziej obolałe mam sutki. :dry: No i wcześniej to dopiero po mocniejszym ściśnieciu leciała mi siara a teraz to już przy lekkim nacisku.

Do góry