reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hej :-)
Wesolutka, Olinka - dobrze, że po ktg wszystko dobrze :) mnie też lekarz kazał liczyć ruchy w ten sam sposób tylko nie wyjaśnił czy salwa kopniaków to 1 ruch :confused:
Hania - i ja podziwiam. Wiem, że są takie sytuacje w życiu.. mój tata też był za granicą, kiedy ja się rodziłam. Niby czasy się zmieniły ale jednak nie do końca... My z tych par co żyć bez siebie nie mogą i przeraża nas sama wizja rozłąki podczas pobytu w szpitalu, eh..
Katka - czytałam z zapartym tchem!!! mąż musi przystopować ze swoim zachowaniem jeśli chce by akcja zaczęła się naturalnie a nie po twojej nerwówce :*
U nas dziś nawet słonecznie, dzięki czemu humor ciut lepszy :) ale rano obudziły mnie 2 silne krwawienia z nosa, dawno już nie miałam a tu cyrk znowu :/
Dziś na 17 wizyta więc lekki stresik jest :sorry2: a wcześniej jedziemy na knedle do teściowej :)
Miłego dnia i kciuki za wizyty! :)

Dziendobry :)
Jakos ostatnio nie mam weny na udzielanie się, mimo że czytam wszystko co piszecie i chociaż jestem na biezaco :)
Za tydzień będę już w szpitalu a za 8 dni będziemy mieć Córeczkę :)
Stres mnie dopada i jakas jestem nietowarzyska :/
Dziś zrobimy generalne porządki w kuchni.. Wszystko tak poważnie brzmi.

Miłego dnia :)

Koko powodzenia na wizycie :)
Choco no no 8 dni kurczęta hehe:) minie szybciutko :) spokojnie i nie stresuj się kochana :)

A ja poprasowałam pościel małego :) Niuńka wstała właśnie teraz za obiad trzeba się zabrać :)
Biodra bolą mnie koszmarnie...
Wg miałam pytać czy Wy macie bole piersi czasami?? normalnie niekiedy ból mam taki jakby nawał mleka za moment miał być...

Koko powodzenia na wizycie;)

Choco ale fajnie, że u Ciebie to już tuż tuż i będziesz tulić córeczkę, zazdroszczę;-)

Ania// mnie piersi w ogóle nie bolą:no: Zresztą u mnie w tych cyckach to chyba pusto:szok:

Ja już w domku :-)

Gbs ujemny więc mam nadzieję, że do porodu już nic się nie przypląta…

Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi rozłąkami- czasami tak się wydaje, że nie dałybyśmy rady a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że wszystko się da… Ja z moim m przeżyłam 3-miesięczną rozłąkę jeszcze przed ślubem- nie było łatwo ale żyć się da ;-) A jakie super są później powroty… i powitania…

Hania udanych zakupów!

Wesolutka moja teściowa robiła ostatnio ciasto z cukini (trochę jak marchewkowe) i było bardzo dobre, ale niestety nie mam przepisu….

Koko powodzenia na wizycie!!

Choco kurczę 8 dni to naprawdę tak malutko… aż nierealne się to wydaje…

Ania mnie też ostatnio bolą piersi, a niby przez kilka miesięcy był spokój…

Biorę się teraz za prasowanie. Krocze mnie boli po dzisiejszym spacerze ale może dam radę ;-)

Kara właśnie tak jak mówimy zależy w jakiej jest się sytuacjii.. myśmy też z M mieli rozłakę prawie 3 miesiące i w sumie wtedy tak naprawdę zobaczyliśmy jak bardzo nam na sobie zależy jak bardzo się kochamy :)
a byliśmy wtedy 3-4 lata razem.. teraz już 7 i rok po ślubie :)

Jak mnie krocze boli to siadam w rozkroku jak chłopy hehe i to pomaga :)

Bubless to że nie boli i nic się nie dzieję nie oznacza że nie będzie mleka spokojnie :)

EmKa podejrzewam że jak tak dalej pójdzie to połowa wrześniówek będzie po cesarkach albo już sama urodzi a ja dalej będę chodzić:)

Wesolutka hehe z wokalistą gun's'roses :) powiadasz?:D I właśnie dlatego szwagry i teść stawiają na to imię:):)

Wróciłam z Nadusią od lekarza a więc tak Pulmikort 2 razy dziennie + 10 kropli Berodualu, Groprinosin i Jovesto, teraz tylko mieć Nadzieję że przejdzie szybko....:)

Umyłam okna zaraz zabieram się za dwa następne... :D Teściowa już mnie goni na porodówkę.... kurde chciałabym... co jakiś czas czuje strasznie te skurcze ale raz na ruski rok... Chciała bym żeby w końcu odeszły te piep***ne wody i będę wiedziała że to już to:D a co do relacji na żywo to uwierzcie:D że pierwsze co to napiszę wam jak mężowi powiem:D:-D

Kupiłam sobie w biedronce Pomarańcze ale takie ***** suche że masakra...;/ aaaaa i coca cole:D:D:D:-)

:-)

reklama
Ania, mnie bolą właśnie gdzieś od tygodnia, są mega ciepłe, wrażliwe a najbardziej obolałe mam sutki. :dry: No i wcześniej to dopiero po mocniejszym ściśnieciu leciała mi siara a teraz to już przy lekkim nacisku.

Do góry