reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Alicja - mam nadzieję, że uda Ci się w piątek wytrzymać :)

U nas za oknem już druga ulewa i burza. Fajnie - bo powietrze rześkie, z drugiej strony marudzę, że ta pogoda to tak ze skrajności w skrajność, albo upały albo ulewy, a gdzie jest pogoda spacerowa?

reklama
Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę - bo o ile jeszcze pamiętacie ciągle siedzimy w remontach ;/ czytam Was na bieżąco ale pisać już nie mam kiedy :( Cieszę się, że ogólnie wszystko u Was dobrze :) my jeszcze w dwupaku i mam nadzieję, że przez jakieś 2 tygodnie tak jeszcze zostanie :p naczytałam się o Waszym prasowaniu i jedna tura już za mną...a gdzie tu do końca? Z tym, że teraz podczas tych remontów to zamieszanie okropne z tym bo wszystko muszę wozić do mamy...ale cóż zachciało się to masz babo placek :p

Haniu Super, że Ola już będzie z Wami! :)
Katka mam nadzieję, że jak już się naprawdę zacznie to pójdzie jak "po maśle" :p trzymam &&&&
Marciątko bardzo mi przykro :(

Ja melduję, że nie rodzę ;) Ale zaczęłam dziś łykać wiesiołka więc może coś z tego będzie za jakiś czas ;)

Dziś oprócz zakupów udało mi się zaliczyć pranie i prasowanie więc pracowity dzień...

Śliczne łóżko... i widać, że Oleńka zadowolona...

chyba sie przyjelo, bo spi od pol godziny :) zasnela w 5 minut :)

w koncu przeszla burza i sie ochlodzilo. To dobrze bo jutro prasowanie :)

Witam się wieczornie, ja dziś po obiadku uspałam małą i pojechałam sobie na kawę do koleżanki... chciałam iść do fryzjera ale oczywiście małż się nie zgodził bo? bo po co ci?:baffled::wściekła/y:

Ale spokojnie wzięłam to na klatę i się odpłacę... będzie chciał jeszcze się poprzytulać przed porodem... a takiego ch***a dostanie... nie ma żadnego poganiania będzie chciał to sam wyjdzie...nie trzeba go pośpieszać... a potem przez 6 tygodni sobie łapę poćwiczy... wali mnie to... skoro ja nawet nie mogę sobie do fryzjera pójść... tak to właśnie jest jak się nie ma swoich pieniędzy....:zawstydzona/y:;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Prosić się zamiaru nie mam....chociaż nie powiem przykro mi... ale napewno mi nie będzie przykro jak on się będzie prosił...

Juttro Usg!!!!!!:szok::-):-) W końcu! już się doczekać nie mogę....!!!!! Na 16,30 mam:D koleżanka do mnie mówi dziś... kurdę tak chodzisz że aż mi cię szkoda...jak byś tą główkę już między nogami miała... biedna... jak ty jeździsz tym samochodem?:D hehe

Mówi pójdziesz jutro na to Usg i już Cie zostawią w szpitalu... a ja do niej tak jasne... pojadę a tam dupa... jeszcze daleko w lesie z porodem:D:D

Chociaż żebym się nie zdziwiła..:)

A_nka jutro wielki dzień:)
Marciątko jak tam po wizycie?

reklama
hahaha katka, za kazdym razem jak widze Twoj wpis to mysle sobie "rodzi!" a tu taka sytuacja ;)
a jak maluch sie urodzi w 41 tygodniu to bedzie 9 tyg posuchy...!! :p

Do góry