reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka to już niech on się martwi...

Edit:D mąż wywalił z Imieniem!!! Roland!?!?!

Mi się podoba i wręcz zakochałam się w imieniu Malkolm ale małż powiedział że mam wybić to sobie z głowy...

On chce Oliwer a mi się bardziej podoba Xawier...

Dogadaj się tu z facetem...

reklama
Jestem wieczornie :)
Miałam się oszczedzac a tu się nagle tyle do zrobienia zrobiło, że padam na twarz :/
Jednak mam mocne postanowienie, od jutra odpoczywam :)
Gadalam z ginekologiem i kazał brać 3x1 nospe forte bo mi góra i dol brzucha mega się spina a jutro mam wizytę na 18:45.
Dziś udało nam się jeszcze kupic u nas w mieście przez olx.pl stojak do wanienki za pół ceny :)
Przyjechal też wozeczek, jestem ogromnie zadowolona :)
I nie uwierzycie, ale dostałam od kolejazanki 2 pudla ubranek :)
Taki dziś ladny dzień za mną :)

Dziewczyny u nas pełen hardcore :D
Po 17 zabraliśmy Olę do domu. Nie ogarniam noworodka i nie wiem co to teraz będzie :p
Chociaż mała stale śpi. Mleko dostaliśmy kosmicznie drogie z jeszcze droższym dodatkiem. No ale trzeba.
za tydzień kontrola w szpitalu czy mała na wadze przybiera. Spacerować się możemy przy ładnej pogodzie odrazu.
Niewierzę :D
Jeja jestem SZCZĘŚLIWA!!!

Ala tak właśnie! Fedex. Dzięki :*

Jej Hania, ale super :DDD pewnie wszyscy teraz wpatrzeni jak w obrazek zamiast odpoczywać jak Mała śpi :pP ale jak tu nie patrzeć na takie cudo :) ciesz oko i oby Mała była zdrowa jak koń i nie miała kolek ani innych niedogodności, gratuluję Mamusiu :)))

Hania super wieści!!! Na pewno raz dwa sobie wszystko przypomnisz! A jak dzieciaki zareagowały?

Katka no z Rolandem to trochę dowalił :D:D:D A co do fryzjera to chamstwo lekkie i nie dziwię się, że zemstę planujesz :p

Dzieciaki nie chcą od łóżeczka odejść i Nela tylko powtarza Ola la.

Zreszta maluchy zabraliśmy po kruszyne co by odsuniętę się nie czuły, mam nakaz karmienia co 2.5 h i za godzinkę czeka mnie kolejne mlekowanie :D Jeja ciężko się wdrożyć, a to wszystko jeszcze tak nagle na wariata ;)
Ale za to będę miała czas by was nadrobić.

Napiszę jeszcze, że w przedszkolu synkowi się podobało. Zadowolony jest :)

Ojej ojej :)
Ja również się bardzo ciesze że Olcia już w domku i cała rodzinka w komplecie :)
Teraz się zacznie, dwa małe szogunki i niemowlak a do tego jeszcze maz :)
Gratuluje i 3mam kciuki za dotarcie sie całej piątki :)

Hania ale super. Takie mają "przeludnienie", że już ją dzisiaj wypisali?No to teraz się wdrażaj, będziesz na bierząco i za parę tyg będziesz nam doradzać, jak obsłużyć noworodka.
A tak się zastanawiałam, jak młody w przedszkolu. Super, że mu się podoba.

Katka no sorry, ale trochę to chore, żeby się pytać o zgodę na fryzjera. Był czas, że ja też nie pracowałam, ale nigdy nie pytałam męża, czy coś mogę sobie kupić, na coś wydać. A z resztą praca w domu ( pranie, sprzątanie itd) to też praca za którą też COŚ się należy.
Hmmm. 6 tyg posuchy... Tylko czy ty to wytrzymasz?;-)

Choco fajnie coś dostać. Zawsze mniejszy wydatek. Ale Ty się kobieto oszczędzaj.

A mój Franio tak się właśnie rozpycha, że aż boli. w takich momentach chciałabym już urodzić. Ale nie, zaciskam nogi do 1 września ;-).

Spadam pod prysznic i do łóżka. Kolorowych.

reklama
Dziewczyny bo nie zgadzamy się w pewnej kwestii z mężem i chciałam się poradzić..

On mówi, że nie powinniśmy jutro wysyłać dzieci do przedszkola, a mi się wydaje, że należy być konsekwentnym i zacząć też wymagać troszke od nich. Dziecka świat mimo rewolucji musi być uporządkowany, nie chaotyczny...
Co by nam potem na głowę nie weszli...

A wy jak uważacie co zrobić?

Ostatnia edycja:
Do góry