reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja też z tych piorących wszystko. Chociaż powoli się mi odechciewa.
Przeczytałam Was, ale nie wiem co komu pisać. Jakoś przymulona jestem :/

reklama
maltanka to zazdroszcze sprawnego cycolenia :) mnie sie zrobilo zgrubienie i od razu temperatura 37,5 ale dwa razy przystawilam Ole z pod pachy, potem laktator i zeszlo. Ale stresu co nie miara...

felicity, podaj przepis na te muffiny - ja uwielbiam ciasto marchewkowe, wiec pewnie muffinki tez mi beda smakowaly :)

sawi, w koncu jakas diagnoza. Mam nadzieje ze leki szybko zaczna dzialac i poczujesz ulge :)

na moim korytarzu wlasnie lezakuje 48 sloikow ogorkow! a mialo byc 20 wg planu:p
Jutro robie nalewke malinowa! Mmm pod koniec zimy bedzie iodealna :)

Joani, pytalas o nagrode w konkursie, dzisiaj dostalam maila:
Witaj,

Gratulujemy wygranej w konkursie Zapraszamy przyszłe mamy.
Twoja nagroda jest własnie wysłana do wybranej przez Ciebie drogerii.
Proszę czekaj na e-maila informującego o możliwości odbioru wygranej.
Szczegółowa lista laureatów konkursu na Rossnet > Konkursy > wyniki
Poniższy mail został wygenerowany automatycznie. Prosimy na niego nie odpowiadać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie się ochłodziło i pada lekko także może w nocy będzie czym oddychać

Felicity o ciasto marchewkowe -też lubię

Sawi no w końcu może coś ci pomoże bo już tyle się męczysz

Kusiak super że chłopcy się wybawili

Wesolutka a no mam nadzieję że i tym razem tak będzie z karmieniem,w sumie tylko raz mnie bolały jak mały zamiast 3 godz.pospał 6 wtedy czułam przepełnienie

Dzięki za innfo w spr. konkursu, właśnie swojego też odczytałam i będę czekała cierpliwie na następnego. Nie wiem w sumie jaką nagrodę wygrałam, bo na str. konkursu była inna za to miejsce a teraz po ogłoszeniu wyników inna... ale nie ważne, grunt to wygrana.
Padam na twarz.. dzieci potrafią wykończyć, dopiero przyszłam... szybki prysznic i mam nadzieję bezproblemowe nyny. Dobrych snów.

No to Was doczytałam po mojej nieobecności. Widzę że ślub nam się jakiś szykuje mogę pocieszyć ze po 4 miesiącach malzonkowania to wcale nie jest takie wspaniałe...My wcześniej ze sobą nie mieszkaliśmy więc uczymy się siebie od nowa. W wiele pokładów cierpliwości trzeba się uzbroić mając u boku takiego nerwusa jak ja mam. A ja znów z niczego robie wielki problem więc czasem jest śmiesznie.
U nas mój mąż ma zapierdziel na kurnikach bo upały są i kury lecą jak szalone. Antek będzie miał ubozsza wyprawkę ;)

A tak serio to właśnie nie śpię od 3 godziny. Widziałam ze narzekacie tez na bóle w krzyżu mnie bolą żebra. Nie mogę się za bardzo przekręcić, śmiać a w nocy ciężko mi się oddychało i od 3 a to naslu****e co na podwórku się dzieje a to przewalam się z boku na bok. Antek w brzuchu też daje popisy wiec nocke mam już z głowy...

Mnie też bolą palce u rąk tak że nie mogę ich zginac bo czuję jakby miały peknac. Głupie uczucie...i zaczynają mi puchnac stopy.

Rozstępów narazie brak , ale kremy na pewno nie są żadna zasługa. Mam krem sos z tołpy ale używam go jak mi się przypomni a codziennie to na pewno nie jest.

Na dodatek w nocy mąż chrapał pierdziu a teraz latają dwie po****** muchy i mąż dla odmiany pucha jak lokomotywa. Żyć nie umierać!

Też nie śpię.. wstałam po 4 na siku i już tak dzień mi się zaczął. Franek fiksuje i wali gdzie popadnie, wariatuńcio jeden ;-)
Za to mężuś ma pachnące kanapeczki do pracy i kawkę już prawie zimną, którą łyknie niebawem jednym haustem i pojedzie do pracy. A my zapewne się położymy jeszcze i dośpimy odrobinkę.
Miłego dnia i udanych wizyt.

Dzisiejsza noc to katorga. Nie wiem czy kojarzycie takiego ptaka co wydaje dźwięki jak karabin maszynowym. Właśnie u mnie teraz na drzewie się zadomowił jakbym miała mało. Serio ryczec mi się chce. Jako obrączyni zwierząt zabiłabym go własnymi rękoma. JOANI ja staram się zasnąć trzymaj kciuki 2 żebym chociaż z dwie godzinki pospala

reklama
Witam i ja
Też już na nogach, M pojechał do roboty a ja już spać nie mogłam, latał po mieszkaniu i czegoś szukał i nas obudził bo zaraz i Wiki zaczęła mnie boksować.
Wczoraj się znów pożarliśmy, boszzz jak ten chłop mnie wkurza, jakie to jest uparte stworzenie, masakra...
Te moje bóle w krzyżu łapią głównie wieczorem i na noc je mam, ale tej nocy już jakoś lepiej było, chyba przez to że tylko raz wstawałam na siku.
Pogodowo narazie do D, ale może potem wyjdzie trochę słonka zza chmur. Pranie w końcu zrobię i może te ciuszki posegreguje chociaż.

Za wizyty &&
Miłego

Do góry