Hej wrzesnióweczki!
z rana zapraszam na ciasto, niestety panie cukrzycowe musza odpuścić ;(, słodkie jest niemiłosiernie. W dodatku zaczęłam dzień od naleśników z kremem czekoladowym i zagryzłam tym snikersem i to chyba było przegięcie
EM ka podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na ślub pod koniec ciąży, no ale skoro mówisz, że wszystko masz zaplanowane i pod kontrolą to musi być dobrze i impreza na 102
wosk boli. tyle na temat wosku, więc unikałabym jak ognia
chociaż dla niektórych depilator też jest nie do zniesienia, więc to chyba zależy od człowieka.
Hania udanego odpoczynku nad morzem
też chętnie bym pojechała, ale 6 godzin w aucie już niestety odpada, od wczoraj wieczór ataki rwy kulszowej ;/ jestem połamana.
Jeśli mowa o ukąszeniach to ostatnio odkryła moja mama specyfik, który rewelacyjnie likwiduje bąble i uśmierza świąd i pieczenie - dermophenazol w sprayu. Mama aż była przez bąble u lekarza i jej to polecił. Bez recepty, w aptece. Pogryzły ją bąki, muchy czy też inne paskudztwa i łydka spuchła cała a po tym leku szybko widać było poprawę, na komary tez działa. Mogłam nieco nazwę przekręcić, ale chyba dobrze napisałam.
Rajo ja kupiłam w H&M dwa miękkie biustonosze do karmienia, ale też średnio się w nich czuję, chciałabym taki na fiszbinie, do połowy piersi z kryjącego, sztywniejszego materiału, a górna część z koronki/ siateczki. Ale to dopiero jak laktacja się rozkręci będę szukała, bo z Majusią kupiłam przed porodem, a piersi jeszcze się powiększyły i dupa blada była. Niestety ja nie umiem kupować biustonoszy przez internet ze względu na niestandardowe rozmiary mojego biustu, muszę łazić i mierzyć.
Miłego dnia, u mnie całą noc padało i jest dziś znośnie, tyle że duszno, albo mi ciągle duszno, trudno stwierdzić.