A widzę, że i u nas powoli ciśnienie rośnie
No tak moje Panie niedawno styczeń był testami się chwaliłyśmy, a tu już sierpień
Zleciało niesamowicie szybko.
Byliśmy dziś na cmentarzu, mama została z Nelą i Domiśkiem. Jutro rano przyjeżdzają po wózek, a po południu rodzice nad morze wybywają.
My tez w czwartek się wybieramy o ile na kontroli w środę Nela zdrowa będzie i wracamy w niedziele. Musimy odpocząć bo ja już dosyć mam.
Potem od poniedziałku przedszkole a w czwartek Ola do domku wychodzi
Ja już praktycznie dobrze się czuje antybiotyk pomógł, byliśmy w smykolandzie te wózki oglądać, ale nie wiem jaki wybierzemy.
Mieliśmy kupić fotelik, ale okazuje się, że gdy kupimy w zestawie to taniej nas to wyniesie i tym sposobem kupiłam tylko pampersy new borny i chusteczki oraz pałąk z zabawkami do fotelika
No to tak w dużym skrócie co u mnie,
Maddlenka zaciskam kciuki co by Franio jak najdłużej w brzuszku posiedział.
Wesolutka mała dobra
Ala, ale mi smaka na ciacho narobiłaś, a mi niewolno
Emka a to już w tym tygodniu ślubujesz super )
Spokojnej nocki :-*
No tak moje Panie niedawno styczeń był testami się chwaliłyśmy, a tu już sierpień
Zleciało niesamowicie szybko.
Byliśmy dziś na cmentarzu, mama została z Nelą i Domiśkiem. Jutro rano przyjeżdzają po wózek, a po południu rodzice nad morze wybywają.
My tez w czwartek się wybieramy o ile na kontroli w środę Nela zdrowa będzie i wracamy w niedziele. Musimy odpocząć bo ja już dosyć mam.
Potem od poniedziałku przedszkole a w czwartek Ola do domku wychodzi
Ja już praktycznie dobrze się czuje antybiotyk pomógł, byliśmy w smykolandzie te wózki oglądać, ale nie wiem jaki wybierzemy.
Mieliśmy kupić fotelik, ale okazuje się, że gdy kupimy w zestawie to taniej nas to wyniesie i tym sposobem kupiłam tylko pampersy new borny i chusteczki oraz pałąk z zabawkami do fotelika
No to tak w dużym skrócie co u mnie,
Maddlenka zaciskam kciuki co by Franio jak najdłużej w brzuszku posiedział.
Wesolutka mała dobra
Ala, ale mi smaka na ciacho narobiłaś, a mi niewolno
Emka a to już w tym tygodniu ślubujesz super )
Spokojnej nocki :-*