reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam sie wieczornie :) mialam dzis mega aktywny dzien, wlasnie sie polozylam bo juz brzucho twardy i tu cos ciagnie tu cos zaboli,trzeba przystopowac wkoncu no :( do tego mialam na wkladce kropke z krwi, jednorazowo, ale az mi sie slabo zrobilo jak to zobaczylam...

hah rok temu to bardziej aktywne towarzysko i wyjazdowo lato bylo, a teraz psinco :p

I dzień już się skończył.

Smutek i żal na zawsze zostaną w naszych sercach.
Nagadałam się z mamą i lżej mi.

Byłam ja i Nela u lelarza i niestety angina u mnie u Neli zapalenie górnych dróg oddechowych :(

Nie mam tak siły więcej pisać. Parę rzeczy jeszcze po Elenie zostało :(

Wózek mam wczoraj wystawiła wieczorem i dziś rano już się sprzedał na allegro we wtorek państwo przyjadą po niego.
Dobrej nocy!

Dzień dobry :)

Dziś znowu skwar się zapowiada.. może na ogródek pojedziemy to chociaż mała w wodzie się popluska :)

Wczoraj byliśmy u taty , przyjechała moja siostra siedzieliśmy wszyscy gadaliśmy i skończyć nie szło :) Aż w końcu tata pochwalił się że dostał awans i teraz zamiast brygadzistą jest mistrzem :) fakt ma 53 lata ale jestem taka dumna z niego że szok :)

Biodra i nogi bolą.. ;/

Haniu mam nadzieję że udało Ci się troszkę zasnąć i pospać :* odpoczynek jak najbardziej Wam potrzebny :*
Super że udało się wuzek już sprzedać znowu jedna rzecz mniej do załatwienia.. A ty dla rozluźnienia teraz poszukaj sobie wózka dla Oleńki :)
Zdrówka dla Ciebie i Neli :)

Ameliee czas tak leci że sama czasami w szoku jestem...

Uważajcie na siebie kobitki w tym skwarze :) jeszcze chwilkę musimy wytrzymać a później niech się dzieję co chce :)
Byle dobrze :)

Miłego dnia :*
buziaki

Melduje się i ja niedzielnie :) ładnie dziś pospalam i od razu lepiej się czuje :)

Sąsiedzi z góry od raba puszczaja skoczne kawałki, takze mam wesolo :)

Wczoraj zaliczone dwie kapiele w baseniku, dziś też już tylko ta chwila żyje :)

Zdrowia Haniu dla Ciebie i Nelci :)

Miłej niedzieli :)

Haniu zdrowiej razem z Nela :)

A ja wlasnie sie polozylam na lewym boku i czekam az moja mala zacznie sie ruszac bo od wczoraj wieczorem prawie nic sie nie ruszala. Jak nie zacznie to jade do szpitala zeby ja sprawdzili...

Widać, że weekend, bo cisza tu taka...

Ja też dzisiaj wyjątkowo wyspana. Antek spał do 9-tej, to i ja pospałam.
Zapowiada się kolejny upalny dzień... Po południu może pojedziemy nad jeziorko, to się M i Antonio wypluskają.
Po obiedzie odwiedzimy dziadków, dawno nie byliśmy.

Wesolutka jak ucho? Przeszło?

Hania a jak ty i Nelcia?

Zamówiłam sobie na allegro nowy telefon, bo ten mój to już kompletne padło ( spadł mi kilka razy i to chyba dlatego), nie czyta już nawet kontaktów z karty i czasem nie mam jak zadzwonić, jeśli nie pamiętam numeru :wściekła/y: Mam nadzieję, że zdąży mi dojść zanim pojadę na porodówkę, bo chciałabym małemu zrobić zdjęcie zaraz po narodzinach, a nie będę latać z moim wielkim aparatem. Antoś ma fotki zrobione chwile po i potem rano i widać różnice, jak się dzieciątko zmienia.

Odpoczywajcie ciężaróweczki. Miłego dnia.

Kusiak i co? Malutka sie poruszyła?

Mój to wariuje non stop:p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:)

My dzisiaj mamy lenia, obijamy się od rana;-) Zaraz trzeba ogarnąć jakiś obiadek i gdzieś się ruszyć z domu:)

Kusiak i jak?

Mój też wariuje całymi dniami i nocami, więc o to się nie muszę martwić:)

Miłego dnia:)

Do góry