reklama
Witam sie wieczornie mialam dzis mega aktywny dzien, wlasnie sie polozylam bo juz brzucho twardy i tu cos ciagnie tu cos zaboli,trzeba przystopowac wkoncu no do tego mialam na wkladce kropke z krwi, jednorazowo, ale az mi sie slabo zrobilo jak to zobaczylam...
hah rok temu to bardziej aktywne towarzysko i wyjazdowo lato bylo, a teraz psinco
hah rok temu to bardziej aktywne towarzysko i wyjazdowo lato bylo, a teraz psinco
natalia86gp
Początkująca w BB
Haniu bardzo współczuje bądź silna :*
I dzień już się skończył.
Smutek i żal na zawsze zostaną w naszych sercach.
Nagadałam się z mamą i lżej mi.
Byłam ja i Nela u lelarza i niestety angina u mnie u Neli zapalenie górnych dróg oddechowych
Nie mam tak siły więcej pisać. Parę rzeczy jeszcze po Elenie zostało
Wózek mam wczoraj wystawiła wieczorem i dziś rano już się sprzedał na allegro we wtorek państwo przyjadą po niego.
Dobrej nocy!
Smutek i żal na zawsze zostaną w naszych sercach.
Nagadałam się z mamą i lżej mi.
Byłam ja i Nela u lelarza i niestety angina u mnie u Neli zapalenie górnych dróg oddechowych
Nie mam tak siły więcej pisać. Parę rzeczy jeszcze po Elenie zostało
Wózek mam wczoraj wystawiła wieczorem i dziś rano już się sprzedał na allegro we wtorek państwo przyjadą po niego.
Dobrej nocy!
chocolatequa
Fanka BB :)
Odpocznij Haniu.. należy Ci się..
Tulimy :*
Tulimy :*
Dzień dobry
Dziś znowu skwar się zapowiada.. może na ogródek pojedziemy to chociaż mała w wodzie się popluska
Wczoraj byliśmy u taty , przyjechała moja siostra siedzieliśmy wszyscy gadaliśmy i skończyć nie szło Aż w końcu tata pochwalił się że dostał awans i teraz zamiast brygadzistą jest mistrzem fakt ma 53 lata ale jestem taka dumna z niego że szok
Biodra i nogi bolą.. ;/
Haniu mam nadzieję że udało Ci się troszkę zasnąć i pospać :* odpoczynek jak najbardziej Wam potrzebny :*
Super że udało się wuzek już sprzedać znowu jedna rzecz mniej do załatwienia.. A ty dla rozluźnienia teraz poszukaj sobie wózka dla Oleńki
Zdrówka dla Ciebie i Neli
Ameliee czas tak leci że sama czasami w szoku jestem...
Uważajcie na siebie kobitki w tym skwarze jeszcze chwilkę musimy wytrzymać a później niech się dzieję co chce
Byle dobrze
Miłego dnia :*
buziaki
Dziś znowu skwar się zapowiada.. może na ogródek pojedziemy to chociaż mała w wodzie się popluska
Wczoraj byliśmy u taty , przyjechała moja siostra siedzieliśmy wszyscy gadaliśmy i skończyć nie szło Aż w końcu tata pochwalił się że dostał awans i teraz zamiast brygadzistą jest mistrzem fakt ma 53 lata ale jestem taka dumna z niego że szok
Biodra i nogi bolą.. ;/
Haniu mam nadzieję że udało Ci się troszkę zasnąć i pospać :* odpoczynek jak najbardziej Wam potrzebny :*
Super że udało się wuzek już sprzedać znowu jedna rzecz mniej do załatwienia.. A ty dla rozluźnienia teraz poszukaj sobie wózka dla Oleńki
Zdrówka dla Ciebie i Neli
Ameliee czas tak leci że sama czasami w szoku jestem...
Uważajcie na siebie kobitki w tym skwarze jeszcze chwilkę musimy wytrzymać a później niech się dzieję co chce
Byle dobrze
Miłego dnia :*
buziaki
chocolatequa
Melduje się i ja niedzielnie ładnie dziś pospalam i od razu lepiej się czuje
Sąsiedzi z góry od raba puszczaja skoczne kawałki, takze mam wesolo
Wczoraj zaliczone dwie kapiele w baseniku, dziś też już tylko ta chwila żyje
Zdrowia Haniu dla Ciebie i Nelci
Miłej niedzieli
Sąsiedzi z góry od raba puszczaja skoczne kawałki, takze mam wesolo
Wczoraj zaliczone dwie kapiele w baseniku, dziś też już tylko ta chwila żyje
Zdrowia Haniu dla Ciebie i Nelci
Miłej niedzieli
maddlena
Widać, że weekend, bo cisza tu taka...
Ja też dzisiaj wyjątkowo wyspana. Antek spał do 9-tej, to i ja pospałam.
Zapowiada się kolejny upalny dzień... Po południu może pojedziemy nad jeziorko, to się M i Antonio wypluskają.
Po obiedzie odwiedzimy dziadków, dawno nie byliśmy.
Wesolutka jak ucho? Przeszło?
Hania a jak ty i Nelcia?
Zamówiłam sobie na allegro nowy telefon, bo ten mój to już kompletne padło ( spadł mi kilka razy i to chyba dlatego), nie czyta już nawet kontaktów z karty i czasem nie mam jak zadzwonić, jeśli nie pamiętam numeru Mam nadzieję, że zdąży mi dojść zanim pojadę na porodówkę, bo chciałabym małemu zrobić zdjęcie zaraz po narodzinach, a nie będę latać z moim wielkim aparatem. Antoś ma fotki zrobione chwile po i potem rano i widać różnice, jak się dzieciątko zmienia.
Odpoczywajcie ciężaróweczki. Miłego dnia.
Kusiak i co? Malutka sie poruszyła?
Mój to wariuje non stop
Ja też dzisiaj wyjątkowo wyspana. Antek spał do 9-tej, to i ja pospałam.
Zapowiada się kolejny upalny dzień... Po południu może pojedziemy nad jeziorko, to się M i Antonio wypluskają.
Po obiedzie odwiedzimy dziadków, dawno nie byliśmy.
Wesolutka jak ucho? Przeszło?
Hania a jak ty i Nelcia?
Zamówiłam sobie na allegro nowy telefon, bo ten mój to już kompletne padło ( spadł mi kilka razy i to chyba dlatego), nie czyta już nawet kontaktów z karty i czasem nie mam jak zadzwonić, jeśli nie pamiętam numeru Mam nadzieję, że zdąży mi dojść zanim pojadę na porodówkę, bo chciałabym małemu zrobić zdjęcie zaraz po narodzinach, a nie będę latać z moim wielkim aparatem. Antoś ma fotki zrobione chwile po i potem rano i widać różnice, jak się dzieciątko zmienia.
Odpoczywajcie ciężaróweczki. Miłego dnia.
Kusiak i co? Malutka sie poruszyła?
Mój to wariuje non stop
Ostatnia edycja:
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Hej
My dzisiaj mamy lenia, obijamy się od rana;-) Zaraz trzeba ogarnąć jakiś obiadek i gdzieś się ruszyć z domu
Kusiak i jak?
Mój też wariuje całymi dniami i nocami, więc o to się nie muszę martwić
Miłego dnia
My dzisiaj mamy lenia, obijamy się od rana;-) Zaraz trzeba ogarnąć jakiś obiadek i gdzieś się ruszyć z domu
Kusiak i jak?
Mój też wariuje całymi dniami i nocami, więc o to się nie muszę martwić
Miłego dnia