reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wczoraj wieczorem pilam zimna pepsi i wlasnie zawsze po tym rusza sie sporo a wczoraj malo.
Wypilam herbate i znow kilka ruchow mialam ale wlasnie nie wiem czy to jest za malo ruchow czy wystarczajaco.... Eh, jeszcze poczekam. Nie chce tez panikowac bezsensu :)

Hejka niedzielnie :)
My już po obiadku, rano giełda, potem zakupy i zakupy w aptece dla małej i dla mnie tantum rosa, a niech już będzie, nie było herbatki koperkowej ale to gdzie indziej kupię i chciałam jeszcze termometr do czoła lub ucha elektroniczny to mieli ale za 80zł :szok: myślałam, że coś taniej będzie, dlatego jeszcze poszukam.

Na obiad pizza (M wczoraj od mamy przywiózł) nie chciało mi się w garach stać, a teraz tylko jeszcze fasolka się gotuje bo M sobie zażyczył z zasmażką na "deserek" fajny mi deserek.. :-p

Moja to już mniej się rusza, w sensie nie kopie, rączkami wywija, ale za to ostatnio sobie upodobała wyciąganie nóżek w żebra moje i wypinanie pupki lub plecków po prawej stronie pępka. Jak mało się rusza, kładę się na lewy bok ze zgiętymi nogami i czekam, zaraz się zaczyna wiercić bo jej ciasno się robi.
Ale teraz to na brak jej aktywności nie narzekam.

Hania zdrówka dla Was :)

U mnie już po słoneczku, trochę rano było, temperatura w miarę znośna bo wiaterek był, potem przyszła chmurka popadało trochę i koniec.

Miłej resztki niedzieli :)

Shiran 80zł to i tak tani, a według mnie tańszego nie ma co kupować bo to szkoda kasy. Gdzieś już o tym było.

My troszkę lepiej się czujemy, mnie gardło zdecydowanie mniej boli.

Ola ma już na wadze 1750g i ładnie ciągnie z butli praktycznie po 30ml.
Więc jeszcze 11dni i będzie w domku :)

Dziś przeglądałam też wózki i chyba zdecydujemy się caramelo, ale to najpierw w bydg albo we włocławku je wymacamy i zobaczymy co i jak. Został nam też wybór fotelika i nie wiem teraz czy przy jednym to isofixa brać :what:

Smutno u nas, ale jak Olcia wyjdzie to będzie lepiej. Musi być.

Dzieciaki od jutra do przedszkola powinny iść, ale jako że Nelka chora to tydzień później ich wyślę :)

Kusiak dobrze, że Haneczka się rozbrykała ;)

Dzieki dziewczyny :) troche mnie mala zestresowala rano :)
Ale juz jest dobrze :)
Dla tych z Was co znaja angielski wrzucam link do fajnej strony wlasnie na temat ruchow. Naprawde bardzo to wazne jest. Tam jest tez bardzo wzruszajacy filmik ktory warto obejrzec mimo ze jest dlugi :)
Count the Kicks | About Us

reklama
Hania, pieknie Olenka sobie radzi :) Wiesz jak zleci te 11 dni :) Prawie sie zdazycie z Nelcia wykurowac!
Ja chyba bym wziela fotelik z isofixem, bo jest to niesamowicie wygodne, a pewnie troszke pojezdzicie w tym foteliku, bo Ola malutka :tak:

Kusiak, uff cale szczescie :) mysle ze ta pogoda wplywa na nasze dzieciaczki - ja z kolei mam wrazenie ze im cieplej tym mloda bardziej szaleje :)

Do góry