reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Sawi pilam i wlasnie nic. Wczoraj wieczorem mala sie juz malo ruszala. Zawsze rano jak koncze jesc sniadanie (wlasnie z kawa) to zaczyna sie mocno wiercic tak ze caly brzuch chodzi a dzis nic a nic, moze jakies dwa kopy dostalam i tyle. Teraz jak leze to troche ja czuje wiec nie jest tak ze sie w ogole nie rusza tylko jakos wydaje mi sie ze sie rusza mniej niz normalnie... Chyba jeszcze poczekam i zobacze.

witajcie :)

wlasnie sie chlodzimy zimnym arbuzem, wszyscy :) zjedlismy chyba 2 kg :)
Zamówiliśmy łóżeczko Oleńce Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik 70/140 +Barierki S.M. (4469355523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Hania zdrowka dla Was :* gdybys miala jakies linki do sprzedazy to dawaj, pomozemy sprzedac :)

Ania, gratulacje dla Taty - Mistrz to brzmi dumnie :)

choco, zabije Cie jak jeszcze raz wspomnisz o basenie na tym upale :D:D:D

maddlenka, dzieki za pamiec :* wlasnie nie wiem co z tym uchem. W dzien nie boli, jak leze dlugo na jednym boku (a na drugi nie leze bo mam zgage) to czuje sie tak jakbym miala mokro w uchu i wtedy mnie boli. Ale juz chyba nie bede nic z tym robic do porodu, bo poki co nie dokucza, az tak bardzo. Musze zrobic tylko crp czy nie ma jakiegos stanu zapalnego...

Kusiak, i jak? Coś słodkiego też powinno pomóc. Jak będziesz miała wątpliwości to na tym etapie lepiej sprawdzic :*

Alpine czkawek sie nie zalicza do ruchow dziecka.

Zaraz wypije goraca herbate i zobacze bo to u mnie najczesciej pomaga.

moja dziś też leniwa
ale kawy jeszcze nie piłam

zaraz sie zbieram do ogrodu to sobie kawusie też strzele

duchota straszna

rano dziwnie brzuch bolał i ten ból wywołał kilka skurczy
ale na szczęście przeszło już.....

reklama
Do góry