Witam sie wieczornie
jak nie zasne to wkleję od razu a jak zasne to rano
)) jak prawie zawsze
Ania takie z charakterem te obrączki
mój P tez miał takie zapędy zeby cos było na jego obraczce ale w koncu wybraliśmy standard , w miarę klasyczne ale jednak inne
Zobacz załącznik 635773
A ten jubiler zrobi w koncu ?
A co do obcasów na chwile sie nic nie stanie na pewno !
Ja do ślubu tez ide w szpilkach a potem baletki przebieram
Co do kiecki sama musisz zdecydować w czym sie lepiej czujesz.
Bubles w całe sie nie dziwie ja do teraz mam takie wrażenie jakbym miała urodzić , a jak cos zjem albo mam parcie na pęcherz to juz całkiem ... Umówilam sie na wizytę do gina ale dopiero na czw, do tego czasu bede drzeć , chyba ze w pn po szkole rodzenia podejde na ip tak kontrolnie
Kara No to miło ze str ginki ze uprzedziła !
Co do żelazka u nas mój P niezmiennie regularnie od 5 lat nie wył przynajmniej raz na 1mc..
Co do naladowanego tel dobre hehe
mój miał ostatnie 10proc i padł podczSs szkoły
Amaliee przykro mi ze Cie obsypalo ale jak mowi lekarz lepiej teraz - bedzie dobrze !
Marciartko podczas cw nie czułam kluc dopiero w domu.
Shiran sama tez bym sie nawet nie zabierała za wymianę
od czego mamy mężczyzn ? Albo asistance
w sluzbowce zawsze dzwoniłam i po problemie
Joani siąpi ??
Zebys wiedziała nie byłabym soba jakbym nie miała rozpiski zadań hehehe zostało mi chyba po pracy ;P ja nie wiem jak ja orzetrwalam ten 1 trym na lezeniu ... ???
Mam nadzieje że udało sie szybko zasnąć
Ala jakieś wnioski z tej rozmówy? Jak sie czujesz ?
Wesolutka mam to samo, przed ciaza zmarzluch a teraz sypiam juz nawet na golasa bo tak mi gorąco jak moge to nawet w ciagu dnia latam tak, mój mysli ze cyckami chce świecić a ja po prostu nie moge wytrzymać !
Haniu pięknie ze Ola sobie tak ładnie radzi, a u Elenki zobaczysz wszystko sie ładnie wchłonie - bedzie dobrze !!
Ps małż sie poprawił ??
Madlena znikaczko nasza
Przykro mi z powodu Antka ale to chyba okres taki przygotowawczy do przedszkola tak sie zawsze ciągnie chwile ...
Hahaha Antek rozłożył mnie na atomy hehehe
Choco co fajnego znalazłas ?
Maltanka, rajo i ja z Wami bo u mnie tez lipa z wyprawka jeszcze ;s
No tak zaczęłam pisać o 22, ale jak zwykle padlam jak kawka potem przy wstawaniu na siku No i teraz kolejna próba
Nio wczoraj udało mi sie załatwić juz wszystko w kwiaciarni tzn jeszcze bukiety dla rodzicow muszę domowic bo nie chciałam tego robić razem i przy mamie
))
Potem udało mi sie kupić włoski na przedłużenie tej mojej grzywki wiec moze bedzie szansa na moja wymarzona fryze do ślubu
Mama zaciągnęła mnie do mohito ja teraz omijam ten sklep z daleka ale o dziwo udało mi sie kupić tam 3 sukienki na teraz! W sensie na czas ciazy (; cieszę sie bardzo
Wieczorkiem pojechaliśmy na tance , mój juz bardziej wyluzowany i pierwszy taniec nam ładnie wyszedł
wiec moze nie bedzie lipy
)) a potem pojechaliśmy na rynek cos zjeść i po tej wyrzerce umarlismy w butach
Ja chyba dzis odpuszcze jakiekolwiek sprzatanie bo mam to parcie i wrażenie ze mały chce wyskoczyć juz , wiec chyba poleze cały weekend po prostu , choć mieliśmy jeszcze dzis na grilla pojechać , No zobaczymy jak bedzie
Kochane moje zycze Wam miłego dnia ;*