reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hej przepraszam od razu że nic nie pisałam, przeczytałam i wiem mniej więcej co u was.
Jutro raniutko jadę autkiem do teściów, ale nie sama tylko z rodzicami więc nie martwcie się, choć to 8 h jazdy.
Postaram się odzywać w miarę często, a na pewno postaram się czytać by być na bieżąco.
Buziaki :*

Jestem jestem :)
W domu bylam po 21 :D oczywiście wyszło jak zawsze, bo wszystko okazało się potrzebne :D

Kupilam polke do lazienki, karnisz i pudełka do salonu, wycieraczke przed drzwi, duperelki do kuchni oraz pudełka do pokoju Anastazji :)

I kolejna ciekawa rzecz się ze mną stała z okazji ciąży - oprócz spuchnietych i bolacych dloni, spuchly mi jeszcze nadgarstki :/ mój tata pytal co mi się stało bo wyglądalo to tak jakbym w siatke je nadwyrezyla. Czytalam w necie ze niektóre ciężarne w 3 trymestrze właśnie cierpią na "zespół cieśni nadgarstka" czy jakos tak ;) spowodowany jakimś tam uciskiem i zatrzymaniem wody. No nic, wierzę na słowo do wizyty u gina :)

Dobrze ze już się wykąpałam bo padam po tym ikeowskim maratonie. Ciesze się ze pojechalam bo czuje ze to był ostatni dzwonek na takie wojaże :)

A w ogóle czuć już ze likend - mało produkujecie ;) i łatwo nadrobic ;)

Kolorowych snow wrześniowe ciężaróweczki :)

Moje dziecię dzisiaj szaleje, aż podskakuję co chwilę a ja za to na nic nie mam siły, najchętniej spałabym cały dzień... na zakupach po 10 min. myślałam, że wsiądę do wózka i miałam to głęboko co ludzie pomyślą :-D niemoc jet teraz ze mną ale to chyba nie jest przejściowe...
A co do mieszkania, żeby na wakacje było blisko (no oprócz mazur i wschodu) to polecam zachód Polski- na zakupy też lepiej i bliżej do Niemiec. Częściej wiem o promocjach za granicą niż u nas ;-)
Muszę jeszcze kupić małe kosmetyki do szpitala pod prysznic, pieluchy i coś do wystroju pokoju...torbę też muszę spakować i to ciągle odwlekam.... ehhh może jak mąż wróci do pracy to spokojnie ogarnę, bo na razie ciągle jesteśmy poza domem.
Hania, super, że dziewuszki dzielnie stawiają kroki na przód i tak trzymać.
Amalie, wytrwałości w walce z chorobą, będzie dobrze.
Ania i Ann, wypoczywajcie u rodzinki.
Idę do łóżka i pragnę szybko zasnąć i nie budzić się ani razu :-)

Witam sie wieczornie :) jak nie zasne to wkleję od razu a jak zasne to rano ;))) jak prawie zawsze ;)

Ania takie z charakterem te obrączki :) mój P tez miał takie zapędy zeby cos było na jego obraczce ale w koncu wybraliśmy standard , w miarę klasyczne ale jednak inne ;) Zobacz załącznik 635773
A ten jubiler zrobi w koncu ?;)
A co do obcasów na chwile sie nic nie stanie na pewno !
Ja do ślubu tez ide w szpilkach a potem baletki przebieram ;)
Co do kiecki sama musisz zdecydować w czym sie lepiej czujesz.

Bubles w całe sie nie dziwie ja do teraz mam takie wrażenie jakbym miała urodzić , a jak cos zjem albo mam parcie na pęcherz to juz całkiem ... Umówilam sie na wizytę do gina ale dopiero na czw, do tego czasu bede drzeć , chyba ze w pn po szkole rodzenia podejde na ip tak kontrolnie ;)

Kara No to miło ze str ginki ze uprzedziła !
Co do żelazka u nas mój P niezmiennie regularnie od 5 lat nie wył przynajmniej raz na 1mc..
Co do naladowanego tel dobre hehe ;) mój miał ostatnie 10proc i padł podczSs szkoły ;)

Amaliee przykro mi ze Cie obsypalo ale jak mowi lekarz lepiej teraz - bedzie dobrze !

Marciartko podczas cw nie czułam kluc dopiero w domu.

Shiran sama tez bym sie nawet nie zabierała za wymianę ;) od czego mamy mężczyzn ? Albo asistance ;) w sluzbowce zawsze dzwoniłam i po problemie ;)

Joani siąpi ?? ;)
Zebys wiedziała nie byłabym soba jakbym nie miała rozpiski zadań hehehe zostało mi chyba po pracy ;P ja nie wiem jak ja orzetrwalam ten 1 trym na lezeniu ... ???
Mam nadzieje że udało sie szybko zasnąć ;)

Ala jakieś wnioski z tej rozmówy? Jak sie czujesz ?

Wesolutka mam to samo, przed ciaza zmarzluch a teraz sypiam juz nawet na golasa bo tak mi gorąco jak moge to nawet w ciagu dnia latam tak, mój mysli ze cyckami chce świecić a ja po prostu nie moge wytrzymać !

Haniu pięknie ze Ola sobie tak ładnie radzi, a u Elenki zobaczysz wszystko sie ładnie wchłonie - bedzie dobrze !!
Ps małż sie poprawił ??

Madlena znikaczko nasza ;)
Przykro mi z powodu Antka ale to chyba okres taki przygotowawczy do przedszkola tak sie zawsze ciągnie chwile ...
Hahaha Antek rozłożył mnie na atomy hehehe ;)

Choco co fajnego znalazłas ?;)

Maltanka, rajo i ja z Wami bo u mnie tez lipa z wyprawka jeszcze ;s

No tak zaczęłam pisać o 22, ale jak zwykle padlam jak kawka potem przy wstawaniu na siku No i teraz kolejna próba ;)

Nio wczoraj udało mi sie załatwić juz wszystko w kwiaciarni tzn jeszcze bukiety dla rodzicow muszę domowic bo nie chciałam tego robić razem i przy mamie ;)))
Potem udało mi sie kupić włoski na przedłużenie tej mojej grzywki wiec moze bedzie szansa na moja wymarzona fryze do ślubu ;)
Mama zaciągnęła mnie do mohito ja teraz omijam ten sklep z daleka ale o dziwo udało mi sie kupić tam 3 sukienki na teraz! W sensie na czas ciazy (; cieszę sie bardzo ;)
Wieczorkiem pojechaliśmy na tance , mój juz bardziej wyluzowany i pierwszy taniec nam ładnie wyszedł ;) wiec moze nie bedzie lipy;))) a potem pojechaliśmy na rynek cos zjeść i po tej wyrzerce umarlismy w butach ;)
Ja chyba dzis odpuszcze jakiekolwiek sprzatanie bo mam to parcie i wrażenie ze mały chce wyskoczyć juz , wiec chyba poleze cały weekend po prostu , choć mieliśmy jeszcze dzis na grilla pojechać , No zobaczymy jak bedzie ;)

Kochane moje zycze Wam miłego dnia ;*

A no i ja piszę dzień dobry :)

Od piątej u nas burza jak cholera i już wszyscy nie śpimy. Zmęczona jestem, spać poszłam po 1 więc już naprawdę mam dosyć.

A jeszcze dziś chciałam wyprać nową turę ciuszków dla dziewczynek, umyć w końcu te okna, zawiesić firanki no i poukładać wszystko w pokoju dziewczynek. Ozdoby i naklejki pozawieszać i poprzyklejać.
A na sam koniec jakieś ciasto i jedzenie na jutro zrobić choć może lepiej kupić coś na grilla. Karkówkę i kurczaka np? Wstawię dziś mięso w marynatę i voila :)
Przemyślę to bo sił naraziw u mnie brak.

Z nadmiaru obowiązków pewnie ni dziś ni jutro do bliźniaczek nie pojedziemy. Ale byle do poniedziałku.

Weekend to z reguły odpoczynek nie? Więc ja też chcę odpocząć. Szkoda, że nikt tego nie rozumie :S

Mąż już lepiej, odzywa się, ale żadnego zadośćuczynienia nie było :p
Życzeń też nie złożył. Może jutro się wykaże ;)

Miłego dnia!!!

Ps. Wszystkim wrześnióweczkowym Annom składam najserdeczniejsze życzenia!!! Zdrowia, szczęścia, wszelakiej pomyślności i spełnienia tych najskrytszych marzeń! :-*

Ostatnia edycja:
Hej :)
Ja na nogach coś już spać nie mogłam, a w nocy wstaje równo co 2h na siku, potem już nie wiem jak mam się położyć, nie mogę znaleźć sobie pozycji do spania, zakrywam się kołdrą i potem budzę się cała mokra... Już mam dość tego stanu..
Pogoda też ładna na dziś się zapowiada, jutro też ma być ponoć ładnie choć na popołudnie zapowiadają burze.
Wczoraj się śmiałam, bo taką miałam wenę i upiekłam 2 chlebki dla M coby miał a nie kupować, a M wczoraj od mamy też jeden przywiózł i teraz ma 3 szt :-D ale wiem, że u niego to szybko zejdzie bo część do pracy, część na kolację i może tydzień, półtora i będzie po chlebie :)
Teraz nic mi się nie chce ale może potem trochę ogarnę chałupkę bo łazienka i podłogi już nie wyglądają. Jutro zakupki jak zwykle i tydzień za nami.
Dodatkowo od 2-3 dni pod piersiami mi się odparzenia zrobiły, duży cyc i duży brzuch, teraz jeszcze ciągle ciepło i wyszło cholerstwo, teraz muszę się kartoflanką smarować...

Maddlena dobry tekst synka :D

Miłego dzionka :)

Dziedobry :)
Jeszcze dobrze nie wstałam z wozka a już mi się nie chce - chłopy potrafia zespsuc każdy humor :/
Do tego jeszcze ten bol i dretwienie dloni i nadgarstkow :/
Wróce jak jak wróci mi humor.

Miłego dnia.

reklama
Wszystkiego najlepszego Aniom, Annom i Aneczkom :-)

Jutro wpadne na dłużej bo od wczoraj goście i nie mam jak nawet poczytać co u Was :-(

Buziaki i miłego weekendu :-)

Do góry