reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka ja badania na HIV, kiłę itp. miała na samym początku ciąży, więc czemu ta baba twierdzi, że teraz jest za wcześnie?:confused:

Maddlena ja się wczoraj nakisiłam ogórków, też mi się nie chciało, ale jak trzeba to trzeba i jakoś się zebrałam w sobie i zrobiłam:)

EM ka
u nas nie ma ani much, ani komarów także pod tym względem nocki spokojne, a też cały czas okno w sypialni otwarte, bo inaczek to by człowiek nie wydołał:)

A_nka
pochwal się jak już wykończysz pokój dziewczynek:)) Wszystkiego najlepszego:)

Shiran mmm smacznie ten wasz dzisiejszy obiadek wygląda:-)

Ja już prawie posprzątałam, Mężowi zostawię naczynia do zmycia i podłogi:p Niech się też coś wykaże:))

reklama
Bubbles jak mój mąż zdjęcie będzie chciał zrobić to się pochwalę bo ja nie bardzo mam czym zdjęcia robić :)

Wyspałam się i obudził mnie Franek o 8.30, bo mi na pęcherz zaczął napierać i ledwo do toalety zdążyłam ;-)
Emka siąpić=mżyć, kropić- jeśli o to pytałaś :-)
My dzisiaj mieliśmy poleżeć spokojnie w ogródku ale przyjechał wujek i robi wielkiego rodzinnego grilla i trzeba iść z rodzinką się zobaczyć, bo zazwyczaj widzimy się na pogrzebach... no i nasz plan uległ zmianie... mąż poleciał po mięcho i przyprawi i będzie jak znalazł. Obiad już przygotowaliśmy sobie rano, tylko do piekarnika- nie ma to jak na cztery ręce idzie, uwielbiam ten express ;-)
My też mamy moskitiery pozakładane i przynjamniej komary mnie nie atakują ani muchy.
Jedynie fale gorąca są nie do uniknięcia i ten brak siły.... a mały już nieststety nauczył się walić porządnie, o tym miłym muskaniu motyla już zapomniałam :-D
Dziewczyny, które wygrały w Rossmanie, dostałyście już maila o odbiorze nagrody? bo u mnie cisza...
Annom,Hannom wszystkiego dobrego :-)

Haniu w takim razie Tobie tez najlepszego ;*

Wesolutka ja w książeczce ciazy mam Kiłę i HIV w 1 i 3 trym, a kazał mi Zrobic w drugim :)

Madlena po ślubie bede wyprawkę kompletowac w expressowym tempie ;) mój se chyba nie do konca zdaje z tego sprawę ...

Maltanka wlasnie siedziałam na tyłku z 1,5 h szukając inspiracji bo jutro kręcimy podziękowania dla rodzicow /a pomysłów brak! :/
Mój pojechał po buty na ślub wiec i tak wszystko na mojej głowie ..

A jest u nas taki zwyczaj ze nosi sie przed ślubem do gości i nie gości sąsiadów itd ..

Ok ide wieszać pranie i cos ogarniać ... Eh zero wsparcia od tego mojego faceta ... Chyba muszę go poinformować ze w takim razie trzeba poszukać kogoś do sprzatania bo nie lubię syfu a noe jestem w stanie wszystkiego robić sama .
Nie No kłamie wyszedł z psem i zrobił
Śniadanie ale zeby po nim sprzątnąć to juz wyższa szkoła jazdy:/

Cos nie mam humoru dzis dla niego !

Bubbles, ja tez mialam te badania na pocztaku i teraz powtorzenie... w sumie nie wiem po co ;)

Haniu w takim razie Tobie tez sto lat, duzo radosci, zdrowka dla Was wszystkich i duzo sil dla Ciebie poczworna Mamo :)
Nie krecili nosem z Orange ze nie mas zdowodu? :D

joani, ja jeszcze nie, ale pamietam ze kiedys jak cos wygralam to mail byl po 2 tyg i trafil do spamu :)

Przyszedl kocyk i podusia minky i Ola juz sobie wsadzilam do lozeczka :) i jak jej wytlumaczyc ze to nie dla niej? :p

Wesolutka, nie nic nie mówili mąż im nawstawiał więc się nie bulwersowali :p
A no dzieciakom ciężko wytłumaczyć, że to dla dzidzi... Wiem cos o tym...

Zamontowaliśmy nianię by sprawdzić jak działa w pokoju Neli i Dominika to teraz rozmontować nie możemy bo Nela chvce gadać, a Dominik wyje jak nas nie słyszy...

Wszelkie kocyki ja odrazu chowam i nie pokazuję co by cyrku nie było. A przy większych zakupach stara się i im coś zamówić. Ostatnio wzięłam zagłówki do fotelików minky i oboje zadowolni, reszta zakupów ich nie obchodziła :)

EM ka pierwsze słyszę o zwyczaju rozdawania ciasta przed ślubem, u nas zawsze na koniec jak ktoś już jedzie do domupo weselu albo poprawinach to dostaje flaszkę i zapakowane ciacho:)) śmiesznie tak przed:D

Wesolutka chyba Cię czeka kupienie drugiego kompleciku Minky skoro ten się tak Oleńce spodobał:-D

U nas ciasto przed ślubem się daje - jeździ się z kołoczem to taka chyba śląska tradycja.
Gorąc taki, że pisać nawet się mi nie chce. Udanego weekendu wszystkim :)

reklama
Obiadek już zjedzonu. Naleśniczki pycha wyszły ;)

Mąż pojechał z dzieciakami do sklepu po mięso i jakieś ciasta, napoje bo nie chce mi się nic piec. Za gorąco jest.

Poukładałam juz wszystko u dziewczynek, jeszcze muszę te kosze na kosmetyki kupić i jakieś pierdułki na regał no :S tylko kiedy :what:

Obrazki też poprzywieszałam więc zostały mi naklejki i okna do umycia... Do wieczora się wyrobie, a potem jak nic padne jak kawka. Już widzę jaka ja jutro werwę mieć będę na tej imprezie :blink:

Sawi jak wyniki glukozy???

Ostatnia edycja:
Do góry