reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Joani, a jaki macie ten wózek bo nie pisałaś :)

Ann ja nie kupiłam komody z przewijakiem, a regał :)

Znaczy taki stolik z pułkami na dole w ikei są podobne. Tylko mi na białym zależało no i ma akcenty dziewczeńskie. Ale za tę cene w ikei miałabym nowy, a tak używany. Ala zadowolona jestem (chyba ;) )

Mąż laktatora nie przywiózł wogóle nie przyjechał :(

Trudno. Troszkę ręcznie mleka ściagnęłam. I piersi już nie bolą. Myślę, że zanim trafię do domu to będzie już po laktacji.

W bydg nikt nie odbiera, tak więc nie będę wiedziała co u dziewczyneczek.
Leżymy tylko we dwie. Ale sąsiadka więcej na dworzu niż sali ;)

Ostatnia edycja:
Hania a powiedz mi widziałaś takie własnie regały w IKEA czy na stronie internetowej mogę poszukać? W jakiej są cenie?
Z góry przepraszam że tutaj, ale jak już napisałaś ;-)

Jeden smoczek różowy przeboleję ;-)

Wesolutka powiem Ci ja już mam dosyć uwiązania do tego laktatora. Trudno :)

Ann zaraz ci sprawdzę jak to się dokładnie nazywa i wsio sobie zobaczysz

SINGLAR stół do przewijania :)

Do tego są materacyki dmuchane do przewijania i pokrowce.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zakopałam się z praniem i prasowaniem więc nie mam nic ciekawego do poopowiadania :p
też mam wrażenie,że jak ukucnę to mała wyleci i na pęcherz strasznie ciśnie, podbrzusze od wczoraj mnie boli ;/ to chyba już tak ma być...

Ja też już raczej będę się kładła :)

Jakoś tak strasznie parno się zrobiło na sali. Pewnie znów kłopoty ze snem będą ehh może jutro mnie wypuszczą do domku.

Spokojnej nocki! Buziaki :-*

reklama
Kara tak jak nie jestem nigdzie pomawiania to odstpiam do południa jak sie uda;) mój dzisiaj zauważył ze codziennie budze sie o 5 ale jak juz robię siku to potem nie moge zasnąć wiec jak P dzwoni budzik o 6:20 to zrobie śniadanko zawsze i zazwyczaj jeszcze do tej pory nie zasnę wiec wyprawie go, spacerek z psem bo ta dopiero wstaje jak wszyscy sie zwleka z lozka ;) i wtedy albo mam chwile zeby sie położyć a w międzyczasie robi sie pranie, albo lecę cos ogarniać na mieście ;)

Madlena nie wolno sie przemęczać ja tez sie muszę pilnować , dzis ske zmuszam do relaksu na tarasie zamiast sprzatania ;) ale sporo organizacyjnie ogarnęłam wiec jest ok moja potrzeba robienia czegoś zaspokojona ;)

Amaliee tak to zwierzaki potrafią wydawać odgłosy ;) u nas przyjemniejszy zwierzak bo psiak, ale tez trzeba sie przyzwyczaić do stykania pazurkami po panelach ;))) a jak jej nie ma to az brakuje ;)

Haniu dbaj o siebie w szpitalu :) dobrze sie stało ze maz został zwolniony ze świadczenia pracy dzięki temu przed wyjazdem sie nim nacieszysz a dwa pomoze przy dzieciach :) a Kasiorka wpływa zyc nie umierać :)

Lasencje nie nadrobie wszystkiego 90 postów ;) kocham Was za to ze tez takie gaduły jesteście :)

Tez mam mega problemy z sikaniem , i ten ból jak przy zapaleniu pęcherza a ram tylko kilka kropelek! Ale ja mam ciagle bakterie w moczu i dostałam teraz antybiotyk w saszetce do wypicia, zobaczymy czy pomoze :)

Dzis po szkole rodzenia odwiedzaliśmy porodówke i sale do porodu - całkiem spoko ;))) ale starach sie bać ;) hehe chodzi z nami taka lala trochę jak klaunik cała na różowo zjarana jak po solarze (?) paznokcie kolor każdy inny , full makijaz w pełnym słońcu i tez dzis odwiedzała sale a ja tu z pytaniami o lewatywę śmiałam wyskoczyć ;)))
No nic ide czytać inne wątki ;)

Do góry