reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Joani, a jaki macie ten wózek bo nie pisałaś :)

Ann ja nie kupiłam komody z przewijakiem, a regał :)

Znaczy taki stolik z pułkami na dole w ikei są podobne. Tylko mi na białym zależało no i ma akcenty dziewczeńskie. Ale za tę cene w ikei miałabym nowy, a tak używany. Ala zadowolona jestem (chyba ;) )

Mąż laktatora nie przywiózł wogóle nie przyjechał :(

Trudno. Troszkę ręcznie mleka ściagnęłam. I piersi już nie bolą. Myślę, że zanim trafię do domu to będzie już po laktacji.

W bydg nikt nie odbiera, tak więc nie będę wiedziała co u dziewczyneczek.
Leżymy tylko we dwie. Ale sąsiadka więcej na dworzu niż sali ;)

Ostatnia edycja:
Hania a powiedz mi widziałaś takie własnie regały w IKEA czy na stronie internetowej mogę poszukać? W jakiej są cenie?
Z góry przepraszam że tutaj, ale jak już napisałaś ;-)

Jeden smoczek różowy przeboleję ;-)

Wesolutka powiem Ci ja już mam dosyć uwiązania do tego laktatora. Trudno :)

Ann zaraz ci sprawdzę jak to się dokładnie nazywa i wsio sobie zobaczysz

SINGLAR stół do przewijania :)

Do tego są materacyki dmuchane do przewijania i pokrowce.

Ostatnia edycja:
Ja dziś zakopałam się z praniem i prasowaniem więc nie mam nic ciekawego do poopowiadania :p
też mam wrażenie,że jak ukucnę to mała wyleci i na pęcherz strasznie ciśnie, podbrzusze od wczoraj mnie boli ;/ to chyba już tak ma być...

Ja też już raczej będę się kładła :)

Jakoś tak strasznie parno się zrobiło na sali. Pewnie znów kłopoty ze snem będą ehh może jutro mnie wypuszczą do domku.

Spokojnej nocki! Buziaki :-*

reklama
Kara tak jak nie jestem nigdzie pomawiania to odstpiam do południa jak sie uda;) mój dzisiaj zauważył ze codziennie budze sie o 5 ale jak juz robię siku to potem nie moge zasnąć wiec jak P dzwoni budzik o 6:20 to zrobie śniadanko zawsze i zazwyczaj jeszcze do tej pory nie zasnę wiec wyprawie go, spacerek z psem bo ta dopiero wstaje jak wszyscy sie zwleka z lozka ;) i wtedy albo mam chwile zeby sie położyć a w międzyczasie robi sie pranie, albo lecę cos ogarniać na mieście ;)

Madlena nie wolno sie przemęczać ja tez sie muszę pilnować , dzis ske zmuszam do relaksu na tarasie zamiast sprzatania ;) ale sporo organizacyjnie ogarnęłam wiec jest ok moja potrzeba robienia czegoś zaspokojona ;)

Amaliee tak to zwierzaki potrafią wydawać odgłosy ;) u nas przyjemniejszy zwierzak bo psiak, ale tez trzeba sie przyzwyczaić do stykania pazurkami po panelach ;))) a jak jej nie ma to az brakuje ;)

Haniu dbaj o siebie w szpitalu :) dobrze sie stało ze maz został zwolniony ze świadczenia pracy dzięki temu przed wyjazdem sie nim nacieszysz a dwa pomoze przy dzieciach :) a Kasiorka wpływa zyc nie umierać :)

Lasencje nie nadrobie wszystkiego 90 postów ;) kocham Was za to ze tez takie gaduły jesteście :)

Tez mam mega problemy z sikaniem , i ten ból jak przy zapaleniu pęcherza a ram tylko kilka kropelek! Ale ja mam ciagle bakterie w moczu i dostałam teraz antybiotyk w saszetce do wypicia, zobaczymy czy pomoze :)

Dzis po szkole rodzenia odwiedzaliśmy porodówke i sale do porodu - całkiem spoko ;))) ale starach sie bać ;) hehe chodzi z nami taka lala trochę jak klaunik cała na różowo zjarana jak po solarze (?) paznokcie kolor każdy inny , full makijaz w pełnym słońcu i tez dzis odwiedzała sale a ja tu z pytaniami o lewatywę śmiałam wyskoczyć ;)))
No nic ide czytać inne wątki ;)

Do góry