Kara tak jak nie jestem nigdzie pomawiania to odstpiam do południa jak sie uda
mój dzisiaj zauważył ze codziennie budze sie o 5 ale jak juz robię siku to potem nie moge zasnąć wiec jak P dzwoni budzik o 6:20 to zrobie śniadanko zawsze i zazwyczaj jeszcze do tej pory nie zasnę wiec wyprawie go, spacerek z psem bo ta dopiero wstaje jak wszyscy sie zwleka z lozka
i wtedy albo mam chwile zeby sie położyć a w międzyczasie robi sie pranie, albo lecę cos ogarniać na mieście
Madlena nie wolno sie przemęczać ja tez sie muszę pilnować , dzis ske zmuszam do relaksu na tarasie zamiast sprzatania
ale sporo organizacyjnie ogarnęłam wiec jest ok moja potrzeba robienia czegoś zaspokojona
Amaliee tak to zwierzaki potrafią wydawać odgłosy
u nas przyjemniejszy zwierzak bo psiak, ale tez trzeba sie przyzwyczaić do stykania pazurkami po panelach
)) a jak jej nie ma to az brakuje
Haniu dbaj o siebie w szpitalu
dobrze sie stało ze maz został zwolniony ze świadczenia pracy dzięki temu przed wyjazdem sie nim nacieszysz a dwa pomoze przy dzieciach
a Kasiorka wpływa zyc nie umierać
Lasencje nie nadrobie wszystkiego 90 postów
kocham Was za to ze tez takie gaduły jesteście
Tez mam mega problemy z sikaniem , i ten ból jak przy zapaleniu pęcherza a ram tylko kilka kropelek! Ale ja mam ciagle bakterie w moczu i dostałam teraz antybiotyk w saszetce do wypicia, zobaczymy czy pomoze
Dzis po szkole rodzenia odwiedzaliśmy porodówke i sale do porodu - całkiem spoko
)) ale starach sie bać
hehe chodzi z nami taka lala trochę jak klaunik cała na różowo zjarana jak po solarze (?) paznokcie kolor każdy inny , full makijaz w pełnym słońcu i tez dzis odwiedzała sale a ja tu z pytaniami o lewatywę śmiałam wyskoczyć
))
No nic ide czytać inne wątki