reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Soniafka gratuluję przespanej nocy i super, że lek działa:) Zaleciła Ci go lekarka, więc myślę, że nie masz się co martwić i nie zaszkodzi maluszkowi:)

A_nka no to Oleńkę już niedługo będziecie mieli w domku:) Super, niech kruszynka ładnie przybiera i udanej nauki karmienia:tak: Zobaczysz, że Elenka też niedługo dogoni ze wszystkim siostrę, waleczne te Twoje małe damy, więc sobie dadzą radę:tak:

Shiran a jaki wózeczek wybrałaś?:)

A u nas łóżeczko już złożone, wczoraj jeszcze przyszedł komplet pościeli do łóżeczka i nie mogłam się doczekać, więc od razu założyłam, żeby zobaczyć jak to wszystko razem wygląda:-D Teraz czeka mnie zdejmowanie wszystkiego i pranie:))

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Wam! :)
Hania Ty się ciesz, że masz podwieczorek. Jak ja leżałam w szpitalu to nie było, co więcej obiad mi dali po 2 dniach, bo ciągle mnie traktowali jako nową pacjentkę ... Mam nadzieję, że Elenka szybko dojdzie do siebie.

Za chwilę wybywam na mini zakupy - dziś znajomy do nas przychodzi i wypadałoby jakieś ciasto zrobić albo kupić. Coś czuję, że lenistwo zwycięży i będzie kupne.

Podziwiam Was, że tak wcześnie wstajecie - ja potrzebuję minimum 8 godzin snu.

A co do prania tych rzeczy - ja z ostrożności procesowej wolę wyprać wszystko.

Czyli już 8 miesiąc.. :)
Sonia no wiem że ogolnie to 10 miesięcy jest :) ale nigdy nie wiem w którym tygodniu jaki miesiąc jest haha...
Dobrze że lek działa :) szkoda że tyle musiałaś się namęczyć.. ale teraz już będzie dobrze :)

Bubles termin masz na moje urodziny :) mielismy mieć 3 wesela ale na pewno idziemy na jedno.. 16 sierpnia.. później 23 sierpień ale nie idziemy.. no i ten 6 września nas ciągną.. ale zobaczymy..

Hania jeszcze chwila i dziewczynki w domku będą :)

shiran żeby łóżeczko przyszło i zadowolenie na buzi się pokazało :)

Witam :)
U nas tak duszno, że siedzę i leci mi po plecach i pupie :D
Lubię jak jest ciepło, ale z całym szacunkiem dla pogodę marzę o deszczu i wiaterku :)
Widzę, że kompletowanie wyprawek dobiega końca, szalejecie z zakupami, trwacie w oczekiwaniu na kurierów ;) i zlatuje kolejny tydzień ;)
U mnie jutro zacznie się już 34 :)
Dojechaliśmy wczoraj bez problemów, co 45 minut się zatrzymywaliśmy żebym zmieniła pozycję i zrobiła siku i to było przepisem na udaną drogę :)
Byłam dziś oddacz mocz do badania, sprawdzimy czy po tym antybiotyku i żurawince przeszło zapalenie :)
Sporo mam do nadrobienia z wczorajszego dnia także nie obijam się tylko lecę nadrabiać :)
Kciuki za wizytujące jeśli są :)

witam porannie
Hania trzymam kciuki za Elenkę
no i za dzisiejsze wyjście do domku

w nocy wkońcu udało mi sie oddać mocz....uffff
ale wiecie na co mam ochote......na przytulanki z mężem ale w takiej sytuacji powstrzymam sie chociaz do wizyty

ja piore nowe ubranka,mam ulubiony płyn i lubię jak nim pachną taki malusie ubranka:-D
rożek też piore

w nocy deszcz padał i juz od rana fajne powietrze....tak to ja lubię:-D

Ania, ja swojego M wczoraj obcięłam a potem też rzuciłam na łóżko :-D po ostatnich akcjach mam trochę przed TYM stracha, mąż też, ale skoro dzisiaj wizyta, to sobie poużywałam.. M stwierdził, że jest w stanie nawet co 3 dni płacić za wizytę...:-D
sawi, a ty bierzez leki? bo musisz mieć okropny stan zapalny, skoro takie dolegliwości... a to chyba już trwa...

Ja nie piorę znaczy ubranka tak, ale kocyków, pościeli, rożków nie.

Ze starszymi takie podejście zdawało egzamin więc i tu pewnie będzie ok :) pościel zanim bliźniaczki wrócą do domu to wywietrzeje :) ale każda mama ma inne zdanie i robi jak uważa ;)
Wyrzucę ją jak wrócę do domu na taras razem z wypełnieniem to ładnie będzie słonkiem pachnieć.
Mąż teraz w domu to jak komodu i regał przyjdą i wszystko się złoży to każę mu łóżeczka składac.
Dziś nie idę do domku :( ale jutro już tak o ile cukru będą ok ;)

Edit
O nie widzę, że tu tematy erotico :D
A ja dziewczyny od porodu jeszcze nic i już też ledwo napięcie znoszę ;)
Gorzej, że jakoś mężuś nie napiera :( zaraz po niby chciał, a teraz...

A co tam się będę zamrtwiac :))

Polećcie mi jakies fajne romanse czy inne lekkie książki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)

U mnie w pracy dziś od rana impreza- ciasta z okazji zakończenia mistrzostw- zjadłam 3 porcje i mnie troszkę zmuliło… pyszne są ale za "przepadlistość" trzeba płacić ;)

Hania trzymam kciuki żeby Elenka szybko pokonała infekcję!!! Na pewno będzie dobrze!!! Moim zdaniem pilelęgniarka nie ma racji z tym praniem… ale każdy ma swoje zdanie ;) Kciuki również za to żeby Cię wypuścili!!!

Ania jak nie masz siły to kup ciasto, nie ma co szaleć… Jeśli chodzi o pomysły to może szarlotka? Już są jabłka nowe pyszne, a jak dodasz do ciepłej szrlotki gałkę lodów na talerzyk to się od razu mega wystawny deser robi… My mieliśmy zaproszenie na 16 sierpnia na wesele ale do Lublina więc odmówiliśmy od razu bo to jednak kawał drogi z Krakowa, a nie chcialabym w drodze zacząć rodzić….

Sonia super że lek działa! Wielka szkoda, że lekarka dopiero teraz na to wpadła ;/

Powodzenia na wizytach!!!

Do góry