reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam nowa Mamusie ;) napisz cos wiecej o Was ;) i życzymy bez przygód juz ;)

Ah mi sie nic nie chce mały niespokojny mega ja cos słabo sie czuje ...
No nic ide sie zbierać na wizytę ;) moze po bedzie lepiej ;)

reklama
Osz kurw.. a my nie pojechaliśmy do dziewczynek bo cudownie mądry kierowca zapomniał o naszych meblach i dopiero jak mój durny maż zadzwonił do niego to ten przypomniał sobie o naszym zamówieniu i jutro przyjedzie.... No jakbym go je...:mad::mad::mad::banghead:

Na dodatek mój kochany cudowny mąż wybrał wczoraj śpiwory za 300zł/szt. Oczywiście nie kupił ni torby ni monitora oddechu.
Bo innych nie mieli!!!

I by go drzwi ścisnęły dziewczyny. Mam normalnie dość!!!

Jutro Nela już pójdzie do przedszkola a Dominika zabiorę ze sobą do bydg a ten idiota niech się wypcha z tym swoim samochodem i tymi śpiworami.

No to się wkurw..am.

W poniedziałek Elena będzie miala zabieg. Przewód się nie zamknął :-(

Bigbi niestety moje dzieciaki są mało spostrzegawcze, albo ja taka gruba jestem :D Nela czasem głaszcze brzucho, gada do niego i nie połapała się :p

Ja dzisiaj wzięłam sie za gruntowne porządki w domu, jutro mąż wraca wiec wszystko musi lśnić żeby nie było ze nic nie robiłam hihi
Sie kurcze teraz zamartwiam, tata cos sie pochorował...okropnie sie martwię, chyba będę mieć nockę z głowy ehh

Witam się wieczornie :) coś te dni strasznie szybko mijają jak M jest w domku ;/

Cieszymy się bo łóżko od nati przyszło części do szafy też więc jutro tylko płyty w czwartek nasze łoże i piknie :)
A w domku wygląda tak jakby remontu nie było :)

Mały daje czadu cały czas.. On to chyba wogole nie śpi.. nawet jak codzę to się wierci :D
Haniu kurczę nie dziwię się że nerwy masz .. ale kochanna spokojnie będzie dobrze :* będziemy trzymać kciuki za prawidłowy przebieg zabiegu Elenki :*
Aniamm Witaj :) życzę żeby jednak już do końca ciąży było spokojnie i bez żadnych niechcianych niespodzianek :)
Anusiaszymka mojej małej na szczęście hałasy nie przeszkadzają :) i Jak koszą to śpi spokojnie:)
shiran dobrze zę cukier łądny i nie przekracza norm :)
feliciti ja też z rana werwy zawsze mam tyle że szok ale jak usiądę na chwilę to tak jakby czar prysnoł haha :)
Kurujcię się kochane :) oby jutro było lepiej :)

Idę robić budyń jakieś smaki mamy :)
Miłego wieczorku kochane :*

a ja dzisiaj posprzątałam sobie w piwnicy, mąż skosił działkę, potem przedstawienie w przedszkolu na koniec roku i tak dzień zleciał.

joani
i jak się czujesz? byłaś na IP?

shiran to teraz się nasłuchać opowieści o porodach, no niestety tego bólu się nie zapomina i ja już zaczynam panikować

dooda ja też już wyczekuję tej 3 z przodu

kusiak i jak z kredytem?

Aniaam witaj! ja mam termin na 20.09 więc my też sąsiadki:-D

sawi też się zastanawiałam nad szyciem

hania no nie dziwię się, że się wkurzyłaś

Aniam witamy Cie serdecznie, rozgośc się oczywiście, a my życzymy Ci spokojnej końcówki ciąży :tak:

Dla chorujących mamuś dużo zdrówka!

Hania wierzę Ci, że jesteś zła na maxa, wszystko się kumuluję, ale ty jestes dzielna i wytrwała dziewczyna,wszystko się w końcu poukłada. Dużo zdrówka dla dziewczynek, w szczególności &&&& za zabieg Elenki :happy2:

Dziś jest jakiś okropny dzień :-( jeja jakbym chciała sierpień.

Mąż teraz na mnien wielce oburzony, że po co pojechałam wczoraj do bydg, mogłam jechać z nimi a nie marudzę teraz :mad:

No helołł pojechałam do swoich córeczek, co w tym dziwnego? On miał tylko wymienić wózek dobrać monitor oddechu, torbę i śpiwory... No naprawdę zajęcie przewyższając Księciunia :banghead:
Niedługo to nawet do kibla będę z nim chodzić bo nie będzie wiedział co ma zrobić :banghead::o:mad:

Hania wspolczuje stresów, ale postaraj się nie denerwować. Trzymam kciuki za zabieg Elenki.

Mnie juz sen łapie, czekam jeszcze do 21 na ruchy i idę w kime.

reklama
Hania ja to mojego boje sie wyslac do sklepu po chleb a co dopiero jakies bardziej skomplikowane zakupy :p Niestety ale faceci sie do tego po prostu nie nadaja, a potem i tak nie pojmuja dlaczego my kobiety jestesmy nie zadowolone:-p
Nie denerwuj sie, nie ma sensu.

Kciuki za zabieg Elenki!!

Do góry