reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nie byłam na IP, mąż przywiózł mi leki z apteki i jakoś ogarniam temat... najgorzej, że spływa z nosa do gardzioła i to wkurza na maxa.. najlepiej jak siedzę, ale ile można...
Jakj ja zazdroszczę wam tych spokonych snów- jedna o 21 idzie spać, druga wstaje tuż przed południem... eehh... ;-)
Mój M wkurza mnie przy zakupach, bo zawsze bierze wszystko najdroższe... i jak idzie sam, to wiem, że wyda więcej niż ja bym zapłaciła. No i zawsze 10 telefonów w trakcie, ale to już z mojej winy przyznam szczerze, żebym później "nie marudziła" jak on to ujmuje :-D

reklama
EM Ka jak tam po wizycie?

aniaam witaj w gronie wrześniówek, niech teraz już spokojnie Ci minie oczekiwanie

a_nka oby jutro już nic nie stanęło na przeszkodzie w odwiedzinach córeczek i byś mogła nacieszyć się ich bliskością, o tym teraz myśl i nie martw się. Kciuki za zabieg Eleny&&

Joani łączę się z Tobą w bólu nieprzespanych nocy. Myślałam, że na zwolnieniu pośpię do 9, 10, a tu guzik, codziennie budzę się o 5, 6 lub 7

Mój Maluch dziś szaleje w brzuchu i to w różnych miejscach. Najbardziej bolą mnie żebra z lewej strony, mam wrażenie, że mi się rozejdą niedługo taki ucisk jest. Trzeci trymestr daje znać o sobie:sorry:

Edit: EM Ka a już doczytałam, że napisałaś przed chwilą na wizytowym

Ostatnia edycja:
Aaa skasował mi sie wpis :/

Hania No stres faceci czasem
Tak maja sa rzeczy gdzie sa niezastąpieni a czasem sa
Takimi sierotami ze głowa mała!

Furciaczek zdrowka dla taty!

Joani ja tez od ponad tygodnia pociągająca jestem... Liczyłam
Ze po tyg przejdzie samo sle nic z tego ;(

Bigbi w wizytowym opisałam ze szczegółami.

Chyba zaraz ide spać
Bo cos dzis sie kiepsko czuje ale moze to ze
Zmęczenia w koncu pobudka po 4. ;)
Wiec dobranoc spijcie słodko ! ;)

Odnośnie mężów to ja mojego musze się o wszystko prosić, masakra mowie Wam nygus się zrobił że hej! Jakby w ciąży był

Witaj w gronie niespiacych furciaczek... w ogóle nie spałam, kręciłam się jak szalona. Mały bodl mnie do 1 potwm dostal czkawki aż mąż się zapytał co tak podskakuje :-) i po spaniu... przeniosłam się do drugiego pokoju i oglądam tv. Nawet oko mi się nie zamyka. To kiedyś minie, taka bezsenność? :confused:

Hej Dziewuszki :)
Żyję i obiecuję zaraz was doczytać bo w dwa dni zrobiłyście z 10 stron :p
Jeszcze nie uciekłam z przed ołtarza hehe ciągle coś jest do zrobienia jednak, ale w przyszłym tygodniu to już na pewno więcej czasu obiecuję :-)
Ja ostatnio nieźle urosłam tzn mój brzuszek tak wystrzelił do przodu jakby kto mi piłkę pod bluzkę włożył bo nigdzie indziej nie widać hihi :-)
Mam nadzieję że u was dobrze, zabieram się do czytania i życzę miłego dnia :*

Zaciskam kciuki &&&& jak macie wizyty ;)

Widzę dzisiaj dużo rannych ptaszków:) Ja już od 3:30 nie śpię.. pewnie w dzień będę ospała i będę sobie musiała uciąć drzemkę(chociaż tego nie lubię, bo później dochodzę do siebie przez resztę dnia:dry:).

Wczoraj się umówiłam na III prenatalne na 21.07(to będzie 30 t 4 d), już się nie mogę doczekać, ale też mi smutno, że to będzie ostatnie takie dokładne podglądanie malucha:sorry2:

Byliśmy oglądać wózki i się okazało, że ten który chcieliśmy(X Lander X Move z 2013) jest już niedostępny, był na sklepie, ale w zeszłym tygodniu ktoś kupił ostatnią sztukę:-( Zdecydowaliśmy się na ten sam model tylko z 2014 roku, jest trochę droższy, ale mojemu się bardzo spodobał, nawet wybrał kolor, dzisiaj będziemy po niego jechać, więc się później pochwalę fotkami;-) Mam nadzieję, że będzie nam służył, bo jesteśmy laikami w tym temacie i wózek wybieraliśmy w sumie na czuja:)

Widzę wzięło was wczoraj na sprzątanie, to pewnie u każdej wszystko teraz lśni:)

Maltanka wybraliście fotelik?

Shiran udało Ci się zapisać do Szkoły rodzenia?:) Jak tam kolejna noc w szpitalu, wiadomo coś kiedy Cię wypiszą?

Koko i jak wyniki glukozy? Wszystko ok? Powodzenia dla siostry, lada chwila i będziesz ciocią:-D

Sawi jak malutka? Częściej się rusza? Może miała taki bardziej leniwy dzień, zdarza się:tak: Ja się trochę bawię w szycie, ale jestem samoukiem, więc żadnych książek nie polecę, ale jakbyś znalazła coś ciekawego to daj znać:)

W poniedziałek na szkole rodzenia było o ruchach i położna uspokajała, że czasem możemy mniej czuć, najlepiej się położyć na plecach lub kucnąć, maluchom jest wtedy niewygodnie i zaczynają się wiercić:) A liczenie ruchów dopiero od ok. 34 tyg, żeby się wcześniej tym nie stresować, dostałyśmy takie kartki z wykresem dni tygodnia i godziny i należy w danym dniu policzyć do 10 ruchów i jeżeli one będą np. od rana do godziny 10:00 to tam postawić krzyżyk, innego dnia 10 ruchów możemy doliczyć dopiero o godz. np. 16, i też jest ok:tak: Byle było 10 w ciągu 12 godzin:)

A_nka jak tam Nela i Dominik? Choroba się żadna nie rozwinęła, tylko katarek? No Mąż zaszalał z tymi śpiworkami, ale faceci już tak mają, jak samemu się czegoś nie załatwi to na nikogo nie można liczyć..:sorry2: Kciuki w poniedziałek za Elenkę, będzie dobrze:tak:

Bigbi moją wczorajszą zachcianką też był bób, ale się nim objadłam, pycha był:-D No to hormony faktycznie Ci szaleją jak tak reagujesz na strażaków:D

Kusiak jak się czujesz? Choróbsko coś odpuszcza? No i co z kredytem? Udało się?;-)

Aniaam Witaj:tak: oby Twoja ciąża już do końca przebiegała książkowo i bez żadnych nieprzyjemności:)

Mój brzucho też ostatnio taki jakiś wielki się zrobił, wcześniej długo nie było widać to teraz nadrabia:-D

reklama
Ja dziś od 5 nie śpię:shocked2: Chyba kupię sobie taką opaskę na oczy, bo jak obudzą mnie kopniaki, to potem nie mogę zasnąć, bo jest zbyt jasno.

Bubbles od tego bobu moje Dziecię wczoraj po południu szalało w brzuchu;-) Gratulacje z okazji wózka:cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry