reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Animka nie miałam ciebie na myśli :)

Bo każda której krzywa wyjdzie źle zapewne będzie pytać o różne sprawy to jest normalne :)

Mamy wątek o przeziębieniach to czemu nie o cukrzycy, która przecież jest poważnym problemem a tak wszystko w jednym watku umieścimy.

Animka wysłałam ci email :) napisz czy doszło.

Hania tak doszło - bardzo dziękuję. Jutro zabieram się za lekturę, na dzisiaj już mam dosyć wrażeń :p

btw. czy u Was też wszystko wyświetla się pogrubioną czcionką? Bo że BB szaleje, to już się doczytała, że problem jest ogólny, nie tylko u mnie ale to pogrubienie?

Dooda całę szczęśćie,że nic Wam się nie stało. Niepojęte jak ludzie mogą wsiadać po alko do auta :wściekła/y: Prawo jazdy dla takich idiotów powinno być zabierane dożywotnio plus surowe kary pieniężne. Zero myślenia i jakiejkolwiek odpowiedzialności. Normalnie aż mi ciśnienie skoczyło. Dobrze,że złapali tego gnoja.

hania wspaniała sprawa :-) Pierwszy raz trzymałaś je na rączkach? dobrze zrozumiałam? Na pewno uczucie niesamowite, cieszę się z Tobą!

Kusiak daj znać , co tam mężuś dowiedział się w sprawie kredytu :-) Trzymam mocno kciuki zaciśnięte &&&&

DOODA cale szczescie, ze nic wam sie nie stalo!

A_nka super, ze moglas pokangurowac:)) a co do watku cukrzycowego to bardzo dobry pomysl, mnie w sumie ten problem nie dotyczy, ale na pewno wielu dziewczynom sie przyda:tak:

Wesolutka ściągam jeszcze :) niewiele go jest a małe to głodomorki ale nadal walcze.
Tak, pierwszy raz je przytulałam :)) uczucie nieziemskie. Mam cudowne córeczki dziewczyny!!! I jestem z siebie mega dumna, mimo, że nie donosiłam ciąży. Powoli etap obwiniania siebie zostawiam za sobą. I cieszę się bardzo z tego powodu. Bo ile ja łez w poduszkę wylałam to wiemy tylko ja i ona.

A tak wogóle to obie panny przekroczyły już kg.

Dziewczyny no to nie macie nic przeciw założeniu wątku cukrzycowego? Jak tak to rano się za to zabiorę i wstawię odrazu przydatne info :)

Ostatnia edycja:
Dooda współczuję przeżyć :/ dobrze że tylko tak się skończyło... Kierowcy nie skomentuje bo brak mi słów :/

Hania super że dziewczynki rosną! No i gratuluję kangurowania! Cukrzyca mnie nie dotyczy ale uważam że się przyda bo top co piszemy na ogólnym się potem gubi i konkretne info ciężko znaleźć.

Ja właśnie czekam na męża bo pojechał na spotkanie do Łodzi, miało być krótkie , dopiero o 21 wysłał mi smsa że wyjeżdżają :/ więc pewnie dopiero w nocy dotrze :/ Ja dziś zgrzeszylam i zjadłam fishburgera na obiad... A jutro sesja-już nie mogę się doczekać :D

reklama
Hania tak jak mówisz czasem opatrznośc robi swoje ;) ile juz masz te piękne huśtawki ;)
Pięknie ze mogłas podtrzymać dziewczynki :)
Kochana Zabraniam Ci sie obwiniać !! Nie mialas wpływu na to ze urodziły sie wcześniej ! Zobacz jak walczą brdzie dobrze ! ;)

Doda dobrze ze tylko tak sie skończyło!! A swoją droga młodemu powinni zabrać prawko i przywalić grzywnę zeby sie zesral!

No! To ide robić śniadanie mojemu Marudzie ... Bo nie śpię od 4! ;/

Do góry