reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Animka nie miałam ciebie na myśli :)

Bo każda której krzywa wyjdzie źle zapewne będzie pytać o różne sprawy to jest normalne :)

Mamy wątek o przeziębieniach to czemu nie o cukrzycy, która przecież jest poważnym problemem a tak wszystko w jednym watku umieścimy.

Animka wysłałam ci email :) napisz czy doszło.

Hania tak doszło - bardzo dziękuję. Jutro zabieram się za lekturę, na dzisiaj już mam dosyć wrażeń :p

btw. czy u Was też wszystko wyświetla się pogrubioną czcionką? Bo że BB szaleje, to już się doczytała, że problem jest ogólny, nie tylko u mnie ale to pogrubienie?

Dooda całę szczęśćie,że nic Wam się nie stało. Niepojęte jak ludzie mogą wsiadać po alko do auta :wściekła/y: Prawo jazdy dla takich idiotów powinno być zabierane dożywotnio plus surowe kary pieniężne. Zero myślenia i jakiejkolwiek odpowiedzialności. Normalnie aż mi ciśnienie skoczyło. Dobrze,że złapali tego gnoja.

hania wspaniała sprawa :-) Pierwszy raz trzymałaś je na rączkach? dobrze zrozumiałam? Na pewno uczucie niesamowite, cieszę się z Tobą!

Kusiak daj znać , co tam mężuś dowiedział się w sprawie kredytu :-) Trzymam mocno kciuki zaciśnięte &&&&

DOODA cale szczescie, ze nic wam sie nie stalo!

A_nka super, ze moglas pokangurowac:)) a co do watku cukrzycowego to bardzo dobry pomysl, mnie w sumie ten problem nie dotyczy, ale na pewno wielu dziewczynom sie przyda:tak:

Wesolutka ściągam jeszcze :) niewiele go jest a małe to głodomorki ale nadal walcze.
Tak, pierwszy raz je przytulałam :)) uczucie nieziemskie. Mam cudowne córeczki dziewczyny!!! I jestem z siebie mega dumna, mimo, że nie donosiłam ciąży. Powoli etap obwiniania siebie zostawiam za sobą. I cieszę się bardzo z tego powodu. Bo ile ja łez w poduszkę wylałam to wiemy tylko ja i ona.

A tak wogóle to obie panny przekroczyły już kg.

Dziewczyny no to nie macie nic przeciw założeniu wątku cukrzycowego? Jak tak to rano się za to zabiorę i wstawię odrazu przydatne info :)

Ostatnia edycja:
Dooda współczuję przeżyć :/ dobrze że tylko tak się skończyło... Kierowcy nie skomentuje bo brak mi słów :/

Hania super że dziewczynki rosną! No i gratuluję kangurowania! Cukrzyca mnie nie dotyczy ale uważam że się przyda bo top co piszemy na ogólnym się potem gubi i konkretne info ciężko znaleźć.

Ja właśnie czekam na męża bo pojechał na spotkanie do Łodzi, miało być krótkie , dopiero o 21 wysłał mi smsa że wyjeżdżają :/ więc pewnie dopiero w nocy dotrze :/ Ja dziś zgrzeszylam i zjadłam fishburgera na obiad... A jutro sesja-już nie mogę się doczekać :D

reklama
Hania tak jak mówisz czasem opatrznośc robi swoje ;) ile juz masz te piękne huśtawki ;)
Pięknie ze mogłas podtrzymać dziewczynki :)
Kochana Zabraniam Ci sie obwiniać !! Nie mialas wpływu na to ze urodziły sie wcześniej ! Zobacz jak walczą brdzie dobrze ! ;)

Doda dobrze ze tylko tak sie skończyło!! A swoją droga młodemu powinni zabrać prawko i przywalić grzywnę zeby sie zesral!

No! To ide robić śniadanie mojemu Marudzie ... Bo nie śpię od 4! ;/

Do góry