reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Zdałam!!! Miałam minimalną wymaganą ilość punktów 68!!!

U nas leje, ale ja teraz do biedronki jeszcze skoczę puki szwagierka jest i kupię kocyki i coś na obiad.

W środę jazdy mam od 15

reklama
Hania gratki !
Madlena na wszelki wypadek poszłabym jeszcze do lekarza z dzieckiem , gdyby dorosłego sie toczyło to pewnie dłużej bum obserwowała ale z dzieckiem nie ma co

Hania super :) To teraz najprzyjemniejsza część kursu :)

Ja już po dentyście, kolejki nie było, dentysta młody i do każdego zabiegu znieczula, u mnie to samo, wyjął strzykawę z igłą i mówię, że nie mogę znieczulenia, on że to miejscowe i może, ale jak nie chcę to nie, ból był niewielki i do wytrzymania. I narazie mam spokój. Gadał, że mam nietypowy zgryz, mocny obciążający ząb i że ten ząb będzie cierpiał na tym i plomba może wypadać.. Fajno... Poprzednia kilka lat wytrzymała, mam nadzieję, że ta dłużej.

Dziś na obiad klopsy z sosikiem zrobię, ziemniaczki z koperkiem i sałata.

hej dziewczyny :-)
Nexiss, super, że zęba masz już z głowy :-) wstyd się przyznać, ale ja od początku ciąży nie pokazałam się u dentysty, nie wiedzieć czemu bo chodzę do przyjaciółki więc stresu nie ma, ale tak jakoś nic mi nie dokucza i wolę korzystać z innych spotkań z kumpelą niż na fotelu ;-)
Hania, gratulacje!!! teraz tylko jazdy i prawko prawko prawie w kieszeni :-D
Maddlena, kciuki za małego zaciśnięte, głos oddany :-)
Wesolutka, witaj po urlopie :) cieszę się, że wygrałaś tę chustę :-)
Kasica, ładne baletnice :-)
Katka, super sesja!!! sama myślę o tym by zrobić jakąś brzuszkową sesję...
A ja już z rana krew oddałam więc pobudka była wcześniej niż zwykle. W ogóle dziś nie jestem wyspana bo jakoś strasznie się wierciłam w nocy i jakoś dziwnie się czułam, chyba z przejedzenia :-/ a w nocy jak się budziłam i myślałam jak wytrzymać parę godzin do rana by zapełnić kubeczek na siku :cool2:
Pogoda pozostawia wieeeeleee do życzenia. Dziś jakoś zleci, jutro do siostry a w środę już wizyta u lekarza więc trochę emocji.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! i oczywiście kciuki za wizyty :-)

Madlena głos oddany na synka :)
Rozumiem co do wesela doskonale. Moja przyjaciółka również ślubuje 20 września, a miałam być jej świadkiem, ale nie jest realne żebym mogła być .. :( bo albo będę tuż po porodzie, albo tuż przed.
Ja mam problemy z leżeniem na prawym boku bo generalnie czuję ból, na lewym chyba mi najwygodniej, ale czasami nie mogę sobie odmówić poleżeć na plecach hehe :)
Hania wielkie gratulację za zdany test, teraz tylko jazdy i jesteś w domu, a to najprzyjemniejsza część w kursie :)

Witajcie w nowym tygodniu
Ja w sobotę wybrałam się z chłopakami na basen i powiem wam, że te moje bóle, a to nóg, a to w boku nie są tak uciążliwe jak sobie popływam.
A jutro czeka mnie glukoza, bo w środę wizyta.
Pogoda u nas beznadziejna, szaro i kropi deszcz.

wesolutka
gratuluję wygranej

hania i jak egzamin? doczytałam, gratulacje!

soniafka, EM_Ka to ja mam z tym spaniem tak samo jak wy

EM_Ka e tam, mój mały mnie kopał zawsze wieczorem jak się kładłam spać, a jak się urodził to ładnie spał w nocy, wstawał tylko na karmienie co 3 h i dalej spał, w sumie to nawet na palcach mogę policzyć nieprzespane noce, także może nie będzie tak źle:tak:

nexiss super, że wizyta u dentysty nie była straszna

ania// ja miałam robić kluski z truskawkami, ale ostatecznie będzie sos mięsny + ziemniaczki i brokuły do tego:tak:

joani no właśnie jak nie śpisz w nocy to głupie myśli przychodzą, też tak mam

maddlena zagłosowane

katka super sesja

kasica ja też mam jakiś taki dziwny ból w lewym boku jak się położę, tylko nie jest aż tak chyba uciążliwy jak u ciebie

Koko :-D ja dzisiaj to samo, obudziłam się w nocy na siku i myślę czy iść dzisiaj na badania czy jutro, i tak nie chciało mi się wstwać, patrzę jeszcze ciemno, ale myślę pewnie już zaraz rano i jak wstanę to jak ja zapełnię potem kubeczek, koniec końców i tak idę jutro :)

Maddlena- głos oddany :)

a_nka- super, że zdałaś ! gratulacje !!

katka- bardzo fajna ta sesja :) a Nadia bardzo do Ciebie podobna :)

Moja malutka też bardzo aktywna, codziennie rano budzi mnie swoimi ruchami i wypędza mnie, żebym śniadanie robiła bo pewnie głodna jest :) A brzuch już mi się tak fajnie rusza, aż się śmieję jak mała dokazuje :) I ją zaczepiam w tym miejscu, w którym ją czuję, a ona oddaje kopniakami :) I już też naprawdę zaczęłam ją wysoko czuć, pięć palców nad pępkiem kopniaki nawet czuję.

Maddlena, przypominaj się z tym głosowaniem, bo wiesz jakie mamy głowy.... ;-)
Katka, fajowe fotki. Na szczęście mój mąż trochę bawi się fotografią i mam nadzieję, że mały będzie miał ich tysiące, bo ja tyle ich mam, że szczerze mówiąc mam czasami już dość tych ustawek ;-)
Ja już po spacerku, czas na arbuzika :-)

reklama
Spałam 2h ide zrobić obiad i dalej spać :zawstydzona/y:

Hania gratki :-D

Maltanka mnie tak boli czasem, jak żle, za szybko wstanę, tak jakby ktoś mi blizne po cc rozrywał :/ Ale usg nic nie pokojącego nie pokazuje

Do góry