reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

witajcie :)

Hania powodzenia. na pewno zdasz!

Emka, u mnie to samo w nocy z szalenstwami Malej, ale z drugiej strony pamietam ze przy Oli tez byly pobudki 8, 23, 2, 5 ;-) przynajmniej na poczatku.

ania, u mnie pomyslu na obiad brak, ale na szczescie mam od rodzicow indyka z wczorajszego obiadu i rosolek :D

kciuki zacisniete za wszystkie wizytujace i i Hanie :)

reklama
Jeśli chodzi o obiadek to ja robie dziś zupkę wiosenną z warzywkami dla K, a dla siebie zrobię pomidorkową bo za warzywną nie przepadam za specjalnie. Tym sposobem oboje będziemy zadowoleni. ;-)

Hej poniedziałkowo:)

U nas wekkend spokojnie, w sobotę małż pojechał na rowery o 13 i wrócił o 17 a potem ja zapakowałam dupe w samochód i pojechałam na kawkę do koleżanki:D

Dziś ona ma wpaść do mnie:) fajnie było chwilkę odpocząć, nawet tą malutką:)

Chciałam się pochwalić że moje dziecko z Okazji Dnia Dziecka dostało od męża kolegów z liceum W Prezencie sesje zdjęciową:) Zapraszam do obejrzenia, jak obrobią resztę zdjęć to wkleję bo wyszło ich koło 150, w przyszłym tygodniu jedziemy do Arboretum w Wojsławicach:) wtedy i mamuśka sobie sesje zrobi:D ( Panowie też mieli psrykać foty na naszym weselu ale po paru kieliszkach nie dali rady):)

DZAFOTO BLOG: Portretowo z Nadią co myślicie?

Hej

Witam się poniedziałkowo ;-) u nas pada :-( a dziewczyny miały iść na lody z p-la bo dziś obchodzą dzień dziecka i du***
Ja mykam zaraz spać bo usnełam na prawym boku, a jak z niego wstaję to czasami w lewym mam rozrywający ból :confused: dziś niestety tak było i nie usnełam już bo czekałam na kopniaczki czy z Natanem wszystko ok. Kopie więc już jestem spokojniejsza.
Weekend minął aktywnie w sb Dzień dziecka part 1 a wczoraj part 2. W sb młodszą zabraliśmy na kucyka, bo starsza już na lonży jeździ, a w nd wiatr straszny więc był R występ, wata, balony i poszliśmy na kulki :-p tam nie wiało
SAM_4958.JPGcSAM_4953.jpg SAM_94.jpg SAM_83.jpg

a dziś rano było trzeba zaliczyć Lidla bo fajne poszwy duże mieli, tłum tam, dobrze że ja w necie oblukałam co chce, to tylko podeszłam, wziełam i usunełam się stamtąd

Maddlena głosik oddany ;)

Załączniki

• SAM_4958.JPG
    SAM_4958.JPG
    96 KB · Wyświetleń: 48
  • SAM_4953.jpg
    SAM_4953.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_94.jpg
    SAM_94.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_83.jpg
    SAM_83.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Katka fajny pomysł :) Moja sis swojej Lali zrobiła sesję jak miała 2-3 m-ce super wyszła i do tego kalendarze dla dziadków z pociechą z zaznaczeniem rodzinnych urodzin i imienin :)
Btw córa bardzo do Ciebie podobna, jak dwie krople wody :)

Kasica fajne fotki :)
Super, że dzień dziecka udany :)

reklama
Tak więc nadrobiłam.
E MKa Fajnie, że weselicho udane. Szkoda tylko Twoich kolan. Swoją drogą, to zazdroszczę, też bym się chętnie pobawiła na jakimś, ale niestety... Kuzynka ślubuje 20 września, a wtedy to odpada. Nie zostawię noworodka, żeby iść potańczyć.

Wesolutka witaj po urlopie. Gratuluję wygranej, dzięki za sugestię. Będziemy walczyć.

Soniafka, niestety, te weekendy zawsze tak szybko mijają... Szkoda...

Nexiss bądź dzielna u dentysty. Zrobisz ząbek i już nie będzie dokuczał.

Joani miłego spotkania z teściami. podniesiesz sobie poziom cukru tymi słodkościami;-).

Katka fajna sesja. Brzuszkowa też będzie super.

Kasica212 śliczna baletnica! Ja też jestem cała w nerwach, jak mały się przez dłuższy czas nie rusza i nie mogę go pobudzić "pukaniem" .Też wtedy nie mogę spać. A dla mnie lewy bok to tragedia, nie umiem na nim spać. Z reguły śpię na prawym.

Ja też nie wyspana. Franek dzisiaj też w nocy się wiercił.
Antoś jakoś dziwnie mi choruje. W piątek byliśmy u pediatry, bo już za długo miał kaszel. Dostał antybiotyk na 3 dni. Wczoraj dostał wieczorem gorączki, o 21 miał 38,7, podałam leki, ok północy już nie miał temperatury do rana. O 7 miał 37,8 i po ok godz, półtorej od podania syropu już nie miał. Dziwna ta temperatura, nie wiem co robić, czy iść znów do lekarza, czy czekać... A jeszcze obudził się o 4 rano i właściwie już nie spal, ja tek jednym okiem drzemałam.. Teraz boli głowa, pewnie z niewyspania...Antek teraz poszedł się położyć i zasnął.
Wczoraj mieliśmy gości, nachodziłam się, jak to przy gościach. Wieczorem bolał brzuch, miałam wrażenie, jakby mi się stawiał...

Na obiad dzisiaj tylko gotuję ziemniaki, mięsko mam od wczoraj.

Franek dzisiaj też od rana szaleje...

Miłego dnia ciężaróweczki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry