Tak więc nadrobiłam.
E MKa Fajnie, że weselicho udane. Szkoda tylko Twoich kolan. Swoją drogą, to zazdroszczę, też bym się chętnie pobawiła na jakimś, ale niestety... Kuzynka ślubuje 20 września, a wtedy to odpada. Nie zostawię noworodka, żeby iść potańczyć.
Wesolutka witaj po urlopie. Gratuluję wygranej, dzięki za sugestię. Będziemy walczyć.
Soniafka, niestety, te weekendy zawsze tak szybko mijają... Szkoda...
Nexiss bądź dzielna u dentysty. Zrobisz ząbek i już nie będzie dokuczał.
Joani miłego spotkania z teściami. podniesiesz sobie poziom cukru tymi słodkościami;-).
Katka fajna sesja. Brzuszkowa też będzie super.
Kasica212 śliczna baletnica! Ja też jestem cała w nerwach, jak mały się przez dłuższy czas nie rusza i nie mogę go pobudzić "pukaniem" .Też wtedy nie mogę spać. A dla mnie lewy bok to tragedia, nie umiem na nim spać. Z reguły śpię na prawym.
Ja też nie wyspana. Franek dzisiaj też w nocy się wiercił.
Antoś jakoś dziwnie mi choruje. W piątek byliśmy u pediatry, bo już za długo miał kaszel. Dostał antybiotyk na 3 dni. Wczoraj dostał wieczorem gorączki, o 21 miał 38,7, podałam leki, ok północy już nie miał temperatury do rana. O 7 miał 37,8 i po ok godz, półtorej od podania syropu już nie miał. Dziwna ta temperatura, nie wiem co robić, czy iść znów do lekarza, czy czekać... A jeszcze obudził się o 4 rano i właściwie już nie spal, ja tek jednym okiem drzemałam.. Teraz boli głowa, pewnie z niewyspania...Antek teraz poszedł się położyć i zasnął.
Wczoraj mieliśmy gości, nachodziłam się, jak to przy gościach. Wieczorem bolał brzuch, miałam wrażenie, jakby mi się stawiał...
Na obiad dzisiaj tylko gotuję ziemniaki, mięsko mam od wczoraj.
Franek dzisiaj też od rana szaleje...
Miłego dnia ciężaróweczki ;-)