reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzien dobry Kochane Brzuszki;)
Mnie dzis Synek porannym treningiem obudził wiec czas sie zebrać na morfologie - miłego dnia i zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty! ;)))

Hej dziewczyny :-)

Weekend tak szybko minął, nawet się nie zorientowałam kiedy...:dry:

Emka, mój synuś zafundował mi dziś dokładnie to samo. Ostatnio wierci się bardzo i wieczorem i w nocy i rano także niestety nie śpie najlepiej... ale cóż, takie uroki ciążowania:sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny:)
Emka Sinia ​Mój Mały jakoś jeszcze daje mi pospać ale w ciągu dnia wierci się bardzo i ciągle kopie po pęcherzu.
Naszło mnie dziś na naleśniki z serem i śmietaną, jakieś owoce też się znajdą także zaraz lecę smażyć :-)

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze &&

Witam w nowym tygodniu.
U mnie już pobudka była po 6, M chyba nie przeżyje jeśli mnie nie obudzi jak musi iść do pracy, miło z jego strony..
Mnie Wiki kopie już coraz mocniej, najczęściej późnym popołudniem, wieczorem i wcześnie rano. Dziś po 7 mała się bardzo wierciła, ale chyba poszła dalej spać bo już mam spokój :)
Dziś na 11 mam dentystę, wydawało mi się, że za tydzień ale na kartce którą mi dali jest 02,06. więc już dziś będę miała spokój z tym zębem.
Pogodowo dziś tak se, słońce wstaje, nie pada ale nie jest za ciepło.
Planów dziś nie ma, także pewnie będę się nudzić w domu..

Hania trzymam nadal && za egzamin, daj znać po :)
Wszystkim wizytującym również && zaciśnięte :)
Miłego :)

Sonia i tak lepiej tak gorzej brdzie jak bedziemy wstawać na baczność jak maluchy zaczną płakać ;)
Ann Nexis korzystajcie ze snu póki mozna (;
Ja to sie trochę martwię bo mój po mamie nocny Marek , po 23 tańczy. O 2 tańczy i koło 6 a podbno podobny rytrm maja dzieci jak sie obudzą ;)

Ja dzis na płoty do koleżanki juz morfologia zrobiona wlasnie kończę spacerek z Niunka i lecimy robić jakieś śniadanko ;)

Miłego ;)

Hej kochane :)

pogoda jakaś taka .. nie zachwyca.. jak narazie słońca brak;/
dzisiaj chyba w domku posiedzimy :) cały weekend wyjściowy to może dziś odpoczniemy :)

Haniu powodzenia na egzaminie &&&& zaciśnięte :)

Ja też od 6 nie śpie dziś perw mały tańczył w brzuszku o 4 rano obudził matkę ale poszłam siku i jakoś usnełam a o 5 Natka się obudziła przyszła do nas do łóżka i bawić się chciała.. ale przytuliłam na chwilę i zasneła jeszcze i pospała do 8 :) a o 6 budzik zadzwonił .. także wyspana jestem tak sobie :)

nie wiem co na obiad wykombinować ;/ macie jakieś pomysły??

Nexiss dentysty nie zazdroszczę.. ale ząb w końcu przestanie być uciążliwy :)

Wesolutka witamy po urlopie :) super że udało się wygrać :)

coś zaczyna głowa boleć.. kiepsko..

buziaki

reklama
Nie jestem sama z tym niespaniem ;-) na siku mi przeszło, to mały się uaktywnia, tak jak u Emki w nocy szaleje.A potem wiercę się, kręcę, głupie myśli do głowy przychodzą a do rana kawał czasu...
U nas kolejny dzień słoneczny, aczkolwiek wiatr dość mocny trochę chłodzi. Na szczęście jakieś opady mają być jutro, to sobie dzisiaj z siostrą na spacerek wybierzemy. Jedziemy dzisiaj do teściów na zaległy Dzień Maki i Dziecka a tam pewnie słodkości będą... no ale sobie coś tam podjem i potem pójdziemy na spacerek nad jeziorko, to się spali ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie, które tego dzisiaj potrzebują :-)

Do góry