reklama
N
nexiss
Gość
Hania to ja już zaciskam kciuki
EM Ka
Fanka BB :)
Na pewno zdasz!Wesolutka witamy po urlopiku
Dziewczyny ja jutro o 9 mam egzamin. Trzymajcie proszę kciuki!!
Miłej nocy.
buziaki!!
EM Ka
Dzien dobry Kochane Brzuszki
Mnie dzis Synek porannym treningiem obudził wiec czas sie zebrać na morfologie - miłego dnia i zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty! ))
Mnie dzis Synek porannym treningiem obudził wiec czas sie zebrać na morfologie - miłego dnia i zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty! ))
Hej dziewczyny :-)
Weekend tak szybko minął, nawet się nie zorientowałam kiedy...
Emka, mój synuś zafundował mi dziś dokładnie to samo. Ostatnio wierci się bardzo i wieczorem i w nocy i rano także niestety nie śpie najlepiej... ale cóż, takie uroki ciążowania
Weekend tak szybko minął, nawet się nie zorientowałam kiedy...
Emka, mój synuś zafundował mi dziś dokładnie to samo. Ostatnio wierci się bardzo i wieczorem i w nocy i rano także niestety nie śpie najlepiej... ale cóż, takie uroki ciążowania
Ostatnia edycja:
Ann_
Hej Dziewczyny
Emka Sinia Mój Mały jakoś jeszcze daje mi pospać ale w ciągu dnia wierci się bardzo i ciągle kopie po pęcherzu.
Naszło mnie dziś na naleśniki z serem i śmietaną, jakieś owoce też się znajdą także zaraz lecę smażyć :-)
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze &&
Emka Sinia Mój Mały jakoś jeszcze daje mi pospać ale w ciągu dnia wierci się bardzo i ciągle kopie po pęcherzu.
Naszło mnie dziś na naleśniki z serem i śmietaną, jakieś owoce też się znajdą także zaraz lecę smażyć :-)
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze &&
N
nexiss
Gość
Witam w nowym tygodniu.
U mnie już pobudka była po 6, M chyba nie przeżyje jeśli mnie nie obudzi jak musi iść do pracy, miło z jego strony..
Mnie Wiki kopie już coraz mocniej, najczęściej późnym popołudniem, wieczorem i wcześnie rano. Dziś po 7 mała się bardzo wierciła, ale chyba poszła dalej spać bo już mam spokój
Dziś na 11 mam dentystę, wydawało mi się, że za tydzień ale na kartce którą mi dali jest 02,06. więc już dziś będę miała spokój z tym zębem.
Pogodowo dziś tak se, słońce wstaje, nie pada ale nie jest za ciepło.
Planów dziś nie ma, także pewnie będę się nudzić w domu..
Hania trzymam nadal && za egzamin, daj znać po
Wszystkim wizytującym również && zaciśnięte
Miłego
U mnie już pobudka była po 6, M chyba nie przeżyje jeśli mnie nie obudzi jak musi iść do pracy, miło z jego strony..
Mnie Wiki kopie już coraz mocniej, najczęściej późnym popołudniem, wieczorem i wcześnie rano. Dziś po 7 mała się bardzo wierciła, ale chyba poszła dalej spać bo już mam spokój
Dziś na 11 mam dentystę, wydawało mi się, że za tydzień ale na kartce którą mi dali jest 02,06. więc już dziś będę miała spokój z tym zębem.
Pogodowo dziś tak se, słońce wstaje, nie pada ale nie jest za ciepło.
Planów dziś nie ma, także pewnie będę się nudzić w domu..
Hania trzymam nadal && za egzamin, daj znać po
Wszystkim wizytującym również && zaciśnięte
Miłego
EM Ka
Sonia i tak lepiej tak gorzej brdzie jak bedziemy wstawać na baczność jak maluchy zaczną płakać
Ann Nexis korzystajcie ze snu póki mozna (;
Ja to sie trochę martwię bo mój po mamie nocny Marek , po 23 tańczy. O 2 tańczy i koło 6 a podbno podobny rytrm maja dzieci jak sie obudzą
Ja dzis na płoty do koleżanki juz morfologia zrobiona wlasnie kończę spacerek z Niunka i lecimy robić jakieś śniadanko
Miłego
Ann Nexis korzystajcie ze snu póki mozna (;
Ja to sie trochę martwię bo mój po mamie nocny Marek , po 23 tańczy. O 2 tańczy i koło 6 a podbno podobny rytrm maja dzieci jak sie obudzą
Ja dzis na płoty do koleżanki juz morfologia zrobiona wlasnie kończę spacerek z Niunka i lecimy robić jakieś śniadanko
Miłego
Hej kochane
pogoda jakaś taka .. nie zachwyca.. jak narazie słońca brak;/
dzisiaj chyba w domku posiedzimy cały weekend wyjściowy to może dziś odpoczniemy
Haniu powodzenia na egzaminie &&&& zaciśnięte
Ja też od 6 nie śpie dziś perw mały tańczył w brzuszku o 4 rano obudził matkę ale poszłam siku i jakoś usnełam a o 5 Natka się obudziła przyszła do nas do łóżka i bawić się chciała.. ale przytuliłam na chwilę i zasneła jeszcze i pospała do 8 a o 6 budzik zadzwonił .. także wyspana jestem tak sobie
nie wiem co na obiad wykombinować ;/ macie jakieś pomysły??
Nexiss dentysty nie zazdroszczę.. ale ząb w końcu przestanie być uciążliwy
Wesolutka witamy po urlopie super że udało się wygrać
coś zaczyna głowa boleć.. kiepsko..
buziaki
pogoda jakaś taka .. nie zachwyca.. jak narazie słońca brak;/
dzisiaj chyba w domku posiedzimy cały weekend wyjściowy to może dziś odpoczniemy
Haniu powodzenia na egzaminie &&&& zaciśnięte
Ja też od 6 nie śpie dziś perw mały tańczył w brzuszku o 4 rano obudził matkę ale poszłam siku i jakoś usnełam a o 5 Natka się obudziła przyszła do nas do łóżka i bawić się chciała.. ale przytuliłam na chwilę i zasneła jeszcze i pospała do 8 a o 6 budzik zadzwonił .. także wyspana jestem tak sobie
nie wiem co na obiad wykombinować ;/ macie jakieś pomysły??
Nexiss dentysty nie zazdroszczę.. ale ząb w końcu przestanie być uciążliwy
Wesolutka witamy po urlopie super że udało się wygrać
coś zaczyna głowa boleć.. kiepsko..
buziaki
reklama
joani
Nie jestem sama z tym niespaniem ;-) na siku mi przeszło, to mały się uaktywnia, tak jak u Emki w nocy szaleje.A potem wiercę się, kręcę, głupie myśli do głowy przychodzą a do rana kawał czasu...
U nas kolejny dzień słoneczny, aczkolwiek wiatr dość mocny trochę chłodzi. Na szczęście jakieś opady mają być jutro, to sobie dzisiaj z siostrą na spacerek wybierzemy. Jedziemy dzisiaj do teściów na zaległy Dzień Maki i Dziecka a tam pewnie słodkości będą... no ale sobie coś tam podjem i potem pójdziemy na spacerek nad jeziorko, to się spali ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie, które tego dzisiaj potrzebują :-)
U nas kolejny dzień słoneczny, aczkolwiek wiatr dość mocny trochę chłodzi. Na szczęście jakieś opady mają być jutro, to sobie dzisiaj z siostrą na spacerek wybierzemy. Jedziemy dzisiaj do teściów na zaległy Dzień Maki i Dziecka a tam pewnie słodkości będą... no ale sobie coś tam podjem i potem pójdziemy na spacerek nad jeziorko, to się spali ;-)
Trzymam kciuki za wszystkie, które tego dzisiaj potrzebują :-)