Hi
Sonia swietnie ze wakacje udane!
Co do znieczulenia ja bym chciała ale boje sie ze nie dam rady przeć np odpowiednio albo cos ...
Sonia kwiatki super!!!
))
Co do biustka do karmienia bym sie wstrzymała bo słyszę rożne opinie, ostatnio na urodzinki dostałam tzn wybrałam sobie ze 3 Staniczki ale jeszcze Pani dawała mi normalne(brafiterka), a koleżance w 9mcu tylko do karmienia i inaczej ja mierzyla juz
i co wazne wybrałyśmy taki sexi do karmienia s nie jak w mleczarni
No mi Sonia z 65e poszło na 70e, a jeszcze nie zamawiam stanika do sukni np zeby sie nie przeliczyć .. Mówią mi rożnie , mama ze nie urosną juz w salonach ze mogą jeszcze, ja sama mam wrażenie ze juz stanęły.
Sawi No jak dzis ?
Dzięki dziewczyny za wsparcie
dzis pojechałam z nimi do tego stopnia ze za friko chcą mi malnac sufit w łazience a tapety maja poprawić !
No
Dzis juz podłogi w sypialni naszej i dziecka położone !!!
)) do piątku moze skończą
)) ze wszystkim
Jutro bierzmujemy mi chłopa
Zalatwialam dzis akt chrztu i pozwolenie na protokolowanie i ślub na szczęście nie było proboszcza tylko jakiś ksiądz inny - ofiara co łaska - dałam 20 pln, i ten był zadowolony! Także super
Rajo olej wszystko połóż sie na 2 dni chociaż i nic nie rób tylko siku i co trzeba przejdzie na pewno a teraz tez podobno juz sie ćwiczą nasze macice, ale trzeba uważać !
Hania podziwiam ze tyle rzeczy ogarniasz przy 2dzieciaczkach, sobie tez tego zycze
zdradz jak to robisz !
Nexis zaczyna sie...
Ok zmykam jutro o 7 muszę wpuścić gości od podłóg ! Bleee sie nie wyspie zaś!
Buzki kochane kciuki jutro!!!