reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

soniafka balkon cudo :-) zazdroszczę strasznie ;)

A mi się zachciało jakiegoś ciacha z cukierni, mój S ma mi przywieźć i się go doczekać już nie mogę, żeby tylko nie zapomniał:-D

reklama
hej :-)

Goście już w Polsce, ja pomału odgruzowuę chałupkę i przyzwyczajam się do ciszy... :-(
Moje maleństwo daje o sobie znać coraz mocniej, co baaardzo mnie cieszy :-D
Współczuję Wam tych testów glukozy. Wprawdzie ja tu tez takowy będę miała, ale zamiast roztworu napój o zakupiony w sklepie , fakt,że dość słodki, ale nie gorszy niż sprite, więc nie ma na co narzekać. Gorsze jest wytrzymanie bez jedzenia :p
Co do SN czy CC, to faktycznie każda z nas patrzy przez pryzmat swoich doświadczeń, bądz doświadczeń bliskich jeśli to pierwszy raz. Ja za nic w świecie nie wyobrażam sobie cc, nie dość ,że pocięta, to jeszcze unieruchomiona w szpitalu na 3 doby :no: a co wtedy z moją lalką? no i jak po powrocie do domu z szwami zająć się starszym dzieckiem? To są mysli, które przerażają mnie przy cc. Mój plan, to szybkie SN, tak jak przy córci i powrót do domku po 24h. Nie chcę nawet mysleć o innej opcji, ale wiadomo,że życie zweryfikuje :tak: Powiem Wam tylko jedno, nie martwcie się na zapas :-)

soniafka tu też nie badaja ginekologicznie, chyba,że jest coś nie tak. W Polsce wszystko wygląda inaczej,co wcale nie oznacza,że u nas jest gorzej :blink: Wszystko to kwestia podejścia.

Miłego dnia kochane!

Oj Anusia rozumiem ta cisze po wyjezdzie gosci... Nic fajnego, ja lubie miec gosci z Polski :) zupelnie co innego jak sie mieszka tak daleko od rodziny :(

Jestem i ja :-)

Pierwsza pomoc zaliczona, nie było źle no i o 17 już skończyliśmy.

Idę teraz poszukam inspiracji na jakieś nowe suwaczki może :)

Mąż zabrał Dominika i Gwiazdę ze szwagierką do nich do domu bo jakąś sprawę ma do brata więc chwilkę dla siebie mam :-D

Masakra jak się wystraszyłam dziś, byłam na kibelku a na papierze krew. W pierwszej myśli ze to coś z lozyskiem. Juz chciałam lecieć na IP, ale po oględzinach to nie to, chyba tworzą mi się juz hemoroidy :-( ajj będzie nie fajnie :-(

Nexiss, współczuję... teraz będziemy co raz częściej pisać o różnych dolegliwościach.. zaczyna się :szok:
Ja wydrukowałam sobie co mogę jeść, co ograniczać i od jutra zaczynamy zabawę ;-)Przy okazji mąż będzie miał dietę, przyda mu się :-D

Joani, u mnie mąż nie dał się wciągnąć pod rygory diety cukrzycowe. Niedobry :D

Nexiss dobrze, że to jednak tylko hemoroidy ;)

A ja uciekam spać bo coś głowa mi pęka i cukier dziś po kolacji 141 ... Kurcze pewnie trzeba będzie insulinę zwiększyć. No ale to zobaczymy.

Miłej nocki :)

Hi ;)
Sonia swietnie ze wakacje udane!
Co do znieczulenia ja bym chciała ale boje sie ze nie dam rady przeć np odpowiednio albo cos ...
Sonia kwiatki super!!!;)))
Co do biustka do karmienia bym sie wstrzymała bo słyszę rożne opinie, ostatnio na urodzinki dostałam tzn wybrałam sobie ze 3 Staniczki ale jeszcze Pani dawała mi normalne(brafiterka), a koleżance w 9mcu tylko do karmienia i inaczej ja mierzyla juz ;) i co wazne wybrałyśmy taki sexi do karmienia s nie jak w mleczarni ;)
No mi Sonia z 65e poszło na 70e, a jeszcze nie zamawiam stanika do sukni np zeby sie nie przeliczyć .. Mówią mi rożnie , mama ze nie urosną juz w salonach ze mogą jeszcze, ja sama mam wrażenie ze juz stanęły.
Sawi No jak dzis ?

Dzięki dziewczyny za wsparcie ;) dzis pojechałam z nimi do tego stopnia ze za friko chcą mi malnac sufit w łazience a tapety maja poprawić ! ;) No ;)
Dzis juz podłogi w sypialni naszej i dziecka położone !!! ;))) do piątku moze skończą ;))) ze wszystkim ;)
Jutro bierzmujemy mi chłopa ;)
Zalatwialam dzis akt chrztu i pozwolenie na protokolowanie i ślub na szczęście nie było proboszcza tylko jakiś ksiądz inny - ofiara co łaska - dałam 20 pln, i ten był zadowolony! Także super ;)

Rajo olej wszystko połóż sie na 2 dni chociaż i nic nie rób tylko siku i co trzeba przejdzie na pewno a teraz tez podobno juz sie ćwiczą nasze macice, ale trzeba uważać !

Hania podziwiam ze tyle rzeczy ogarniasz przy 2dzieciaczkach, sobie tez tego zycze ;) zdradz jak to robisz !

Nexis zaczyna sie...

Ok zmykam jutro o 7 muszę wpuścić gości od podłóg ! Bleee sie nie wyspie zaś!

Buzki kochane kciuki jutro!!!

Dzień dobry :)

pogoda do bani... leje i leje... a wczoraj tak ładnie było...;/

Sawi jak u Ciebie?

Nexiss dobrze że to tylko/aż hemoroidy.. są maście w aptekach niektore nawet chyba można w ciązy więc leć i kup będzie lżej :)
teraz zaczną się bolączki ... ale już bliżej jak dalej :)

Sonia Taras piękny :) aż się chce wyjść prawda?

Haniu ja też podziwiam kurcze jak ty to robisz... choć dobre masz to ze jest ktoś kto z dzieciaczkami zostanie :)

Emka super że udało się z robotnikami :) do piątku skończą i później już szaleństwo urządzania pozostaje czyli to najlepsze :) Stanik do sukni ślubnej kup jakiś góra tydzień przed.. mogą piersi urosnąć ale nie muszą.. ale mogą też bardziej nabrzmiałe się zrobić..:)
Dziś bierzmowanie :) sprawnie wszystko idzie :)

Joani Hania normalnie ciekawa jestem co jecie :) oże ja też bym przeszła na taką dietkę :) tak sama z siebie? można tak?

dziś cały dzień w domku raczej.. więc może jakieś większe porządki zrobię :) a na obiad pomysłu brak ;/

reklama
Hej Dziewuszki
Ja niby 7h snu a jestem jak po 3h buuu ale mój Ł mnie zbudził bo całą drogę jechał z tych Niemiec i teraz jest na postoju i odpoczywa. Może do 12 dojedzie oby było dobrze.
Skoro i tak już nie śpię to idę do Biedronki. I tak pusta lodówka więc muszę.
Pada cały czas :(
Emka powodzenia z tym wszystkim dużo roboty :)

No nic miłego dnia Mamusie :)

Do góry