reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

soniafka balkon cudo :-) zazdroszczę strasznie ;)

A mi się zachciało jakiegoś ciacha z cukierni, mój S ma mi przywieźć i się go doczekać już nie mogę, żeby tylko nie zapomniał:-D

reklama
hej :-)

Goście już w Polsce, ja pomału odgruzowuę chałupkę i przyzwyczajam się do ciszy... :-(
Moje maleństwo daje o sobie znać coraz mocniej, co baaardzo mnie cieszy :-D
Współczuję Wam tych testów glukozy. Wprawdzie ja tu tez takowy będę miała, ale zamiast roztworu napój o zakupiony w sklepie , fakt,że dość słodki, ale nie gorszy niż sprite, więc nie ma na co narzekać. Gorsze jest wytrzymanie bez jedzenia :p
Co do SN czy CC, to faktycznie każda z nas patrzy przez pryzmat swoich doświadczeń, bądz doświadczeń bliskich jeśli to pierwszy raz. Ja za nic w świecie nie wyobrażam sobie cc, nie dość ,że pocięta, to jeszcze unieruchomiona w szpitalu na 3 doby :no: a co wtedy z moją lalką? no i jak po powrocie do domu z szwami zająć się starszym dzieckiem? To są mysli, które przerażają mnie przy cc. Mój plan, to szybkie SN, tak jak przy córci i powrót do domku po 24h. Nie chcę nawet mysleć o innej opcji, ale wiadomo,że życie zweryfikuje :tak: Powiem Wam tylko jedno, nie martwcie się na zapas :-)

soniafka tu też nie badaja ginekologicznie, chyba,że jest coś nie tak. W Polsce wszystko wygląda inaczej,co wcale nie oznacza,że u nas jest gorzej :blink: Wszystko to kwestia podejścia.

Miłego dnia kochane!

Oj Anusia rozumiem ta cisze po wyjezdzie gosci... Nic fajnego, ja lubie miec gosci z Polski :) zupelnie co innego jak sie mieszka tak daleko od rodziny :(

Jestem i ja :-)

Pierwsza pomoc zaliczona, nie było źle no i o 17 już skończyliśmy.

Idę teraz poszukam inspiracji na jakieś nowe suwaczki może :)

Mąż zabrał Dominika i Gwiazdę ze szwagierką do nich do domu bo jakąś sprawę ma do brata więc chwilkę dla siebie mam :-D

Masakra jak się wystraszyłam dziś, byłam na kibelku a na papierze krew. W pierwszej myśli ze to coś z lozyskiem. Juz chciałam lecieć na IP, ale po oględzinach to nie to, chyba tworzą mi się juz hemoroidy :-( ajj będzie nie fajnie :-(

Nexiss, współczuję... teraz będziemy co raz częściej pisać o różnych dolegliwościach.. zaczyna się :szok:
Ja wydrukowałam sobie co mogę jeść, co ograniczać i od jutra zaczynamy zabawę ;-)Przy okazji mąż będzie miał dietę, przyda mu się :-D

Joani, u mnie mąż nie dał się wciągnąć pod rygory diety cukrzycowe. Niedobry :D

Nexiss dobrze, że to jednak tylko hemoroidy ;)

A ja uciekam spać bo coś głowa mi pęka i cukier dziś po kolacji 141 ... Kurcze pewnie trzeba będzie insulinę zwiększyć. No ale to zobaczymy.

Miłej nocki :)

Hi ;)
Sonia swietnie ze wakacje udane!
Co do znieczulenia ja bym chciała ale boje sie ze nie dam rady przeć np odpowiednio albo cos ...
Sonia kwiatki super!!!;)))
Co do biustka do karmienia bym sie wstrzymała bo słyszę rożne opinie, ostatnio na urodzinki dostałam tzn wybrałam sobie ze 3 Staniczki ale jeszcze Pani dawała mi normalne(brafiterka), a koleżance w 9mcu tylko do karmienia i inaczej ja mierzyla juz ;) i co wazne wybrałyśmy taki sexi do karmienia s nie jak w mleczarni ;)
No mi Sonia z 65e poszło na 70e, a jeszcze nie zamawiam stanika do sukni np zeby sie nie przeliczyć .. Mówią mi rożnie , mama ze nie urosną juz w salonach ze mogą jeszcze, ja sama mam wrażenie ze juz stanęły.
Sawi No jak dzis ?

Dzięki dziewczyny za wsparcie ;) dzis pojechałam z nimi do tego stopnia ze za friko chcą mi malnac sufit w łazience a tapety maja poprawić ! ;) No ;)
Dzis juz podłogi w sypialni naszej i dziecka położone !!! ;))) do piątku moze skończą ;))) ze wszystkim ;)
Jutro bierzmujemy mi chłopa ;)
Zalatwialam dzis akt chrztu i pozwolenie na protokolowanie i ślub na szczęście nie było proboszcza tylko jakiś ksiądz inny - ofiara co łaska - dałam 20 pln, i ten był zadowolony! Także super ;)

Rajo olej wszystko połóż sie na 2 dni chociaż i nic nie rób tylko siku i co trzeba przejdzie na pewno a teraz tez podobno juz sie ćwiczą nasze macice, ale trzeba uważać !

Hania podziwiam ze tyle rzeczy ogarniasz przy 2dzieciaczkach, sobie tez tego zycze ;) zdradz jak to robisz !

Nexis zaczyna sie...

Ok zmykam jutro o 7 muszę wpuścić gości od podłóg ! Bleee sie nie wyspie zaś!

Buzki kochane kciuki jutro!!!

Dzień dobry :)

pogoda do bani... leje i leje... a wczoraj tak ładnie było...;/

Sawi jak u Ciebie?

Nexiss dobrze że to tylko/aż hemoroidy.. są maście w aptekach niektore nawet chyba można w ciązy więc leć i kup będzie lżej :)
teraz zaczną się bolączki ... ale już bliżej jak dalej :)

Sonia Taras piękny :) aż się chce wyjść prawda?

Haniu ja też podziwiam kurcze jak ty to robisz... choć dobre masz to ze jest ktoś kto z dzieciaczkami zostanie :)

Emka super że udało się z robotnikami :) do piątku skończą i później już szaleństwo urządzania pozostaje czyli to najlepsze :) Stanik do sukni ślubnej kup jakiś góra tydzień przed.. mogą piersi urosnąć ale nie muszą.. ale mogą też bardziej nabrzmiałe się zrobić..:)
Dziś bierzmowanie :) sprawnie wszystko idzie :)

Joani Hania normalnie ciekawa jestem co jecie :) oże ja też bym przeszła na taką dietkę :) tak sama z siebie? można tak?

dziś cały dzień w domku raczej.. więc może jakieś większe porządki zrobię :) a na obiad pomysłu brak ;/

reklama
Hej Dziewuszki
Ja niby 7h snu a jestem jak po 3h buuu ale mój Ł mnie zbudził bo całą drogę jechał z tych Niemiec i teraz jest na postoju i odpoczywa. Może do 12 dojedzie oby było dobrze.
Skoro i tak już nie śpię to idę do Biedronki. I tak pusta lodówka więc muszę.
Pada cały czas :(
Emka powodzenia z tym wszystkim dużo roboty :)

No nic miłego dnia Mamusie :)

Do góry