reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nexiss nie no jak dla mnie to już szczyt bezczelności, żeby komuś pranie ukraść:szok:

A_nka powodzenia na kursie i oby Cię siedzenie tam za bardzo nie wymęczyło:tak:

Ja dzisiaj też miałam straszną nockę, nie spałam od 3 do 5, później o 5:45 obudził mnie budzik mojego, a o 7:30 mój, no i wstałam, bo miałam dość takiego przerywanego snu:dry: Do tego synuś całą noc się wiercił i od rana dzisiaj też harcuje w brzuszku, jakiś nadpobudliwy dzisiaj jest:szok: Wczoraj narzekałam do Męża, że jakoś mało się rusza, to dzisiaj chyba postanowił trochę porozrabiać co by matka na niego nie narzekała:p

Ania//
powodzenia na wizycie:))

Wesolutka super fotki, wygrzejcie się tam i naładujcie bateryjki:tak: A Oleńka widać jaka szczęśliwa:-D Głosik oddany, ale zwycięstwo już macie w kieszeni:))

Ehh.. muszę się w końcu ogarnąć i lecę do lidla, może uda mi się te spodenki niemowlęce dla synka kupić:))

reklama
Wesolutka, odpoczywajcie i nabierajcie siły :-)
Mój mąż kochany zapowiada mi, że po nowym roku ma zamiar zacząć działać i "robić" następną dzidziolkę- ale jak was słucham, to szczerze mówiąc będę miała chyba ciągle migreny :-D
Później to fajnie już mieć dwójkę o nie za dużej różnicy wieku, ale na początku można chyba siąść i płakać :-) wiem, że wszystko się da i na pewno dam radę, ale patrząc jak jest teraz, to będę za tym błogostanem tęsknić :tak:W pracy już na mnie czekają, bo szykuje się fajny projekt i nie wyobrażają sobie, żebym w nim nie uczestniczyła.. ale im jeszcze nic nie móiwłam o moich planach rodzinnych. Dobrze wiedzieć, że już za mną tęsknią ;-)
No to sobie popisałam...
Dzisiaj będę kilka godzin uwięziona w kuchni- zachciało się nam grochóweczki na golonce. Będę gotowała i gotowała i gotowała... ale przynajmniej spokój na 2 dni.
Jeśli wizytuje któraś, powidzenia :-)

Joani u nas to ja mojemu zapowiedziałam, że jak chce dwójkę(a on chcę:tak: Ostatnio nawet o trójce już wspominał:-D), to się zabieramy od razu, bo ja chcę z małą różnicą wieku:))

Joani fajnie jest mieć dwójeczkę z małą różnicą wieku :-)

Tylko na początku troszkę ciężko, ale szybko człowiek się przyzwyczaja. Tak naprawdę to wszystko tylko z boku tak strasznie wygląda. Dzieciaki wynagradzają ten cały trud jednym uśmiechem :D

No ale sposób z migrenami całkiem dobry :))

Ostatnio coś nasza Sawi się nie odzywa i Gosia...
Dziewczyny meldować się tu nam szybko :))

Ostatnia edycja:
Jednak mój misiu jest kochany, zadzwonił, że mam grochówki nie robić, bo gorąco i nie będę stać tyle czasu przy golonce :-D o i problem z głowy. Lecę do Lidla zobaczyć te staniki, ale nie wiem czy one nie dla tych z większym biustem...

Hej :)

Ja wczoraj poszalalam w smyku -weszłam tylko zobaczyć niby, ale że zaczęły się już przeceny to nie mogłam się powstrzymać i wydalam 150 zł. W związku z tym nie pojechałam dziś do lidla.... Po czym o 8:10 dzwoni do mnie tata że był i kupił małemu body i spodenki :)
Ale muszę się w końcu wziąć za kupowanie innych rzeczy niż ciuszki bo tego też trochę jest a ja jeszcze nic bure mam...

Jeśli chodzi o dzieci to ja chce tak co najmniej 2 lata poczekać bo nasze mieszkanie tak na jedno dziecko jest ok ale z dwójką to bym już chciała większe więc trzeba trochę kasiorki odłożyć...

W ogóle dowiedziałam się że druga szwagierką która też jest w ciąży też będzie miała chłopaka-tak więc jak to określił mój mąż będzie trzech muszkieterów z jednego roku- nasz i od dwóch braci mojego m :) oj będzie się działo jak podrosna...

Straszny upadł się dziś zapowiada :/ a ja nie mam w pracy klimy :/

No dzisiaj kurde dziewczyny upał się zapowiada niesamowity.. i chyba jednak nie pojdziemy na plac zabaw.. ja już jestem cała mokra a co dopiero jeszcze w piasku w upale ganiać za mała.. dziś chyba odpuścimy.. tylko czym dziecko zająć..

Ja zawsze chciałam 3 dzieci ale mamy plan zakończyć na dwujeczce :) w szczególności że parka wyszła:) i też chcieliśmy mała różnice :) w roczek corci udało się za pierwszym razem :szok: więc byliśmy w szoku ale w fajnym szoku hehe :)

Ania// ja właśnie też miałam Domiśka zabrać na plac bo spać nie chce, ale termometr pokazuje 25st więc nie wiem czy jest sens w taki skwar??

Strasznie ciężko mi się ostatnio oddycha...

reklama
Ja też mam problem z oddychaniem ostatnie dni.. zwalałam na pogodę heh.. ale myśle że uciskana przepona jest powodem..
My nie idziemy na plac.. natka się spali bo przy tym słońcu nawet kremy nie pomagają a ja nie dam rady chyba dzisiaj... jak by nie to że do lekarza idziemy to tak jak wczoraj byśmy poszli :) od 17 do 20 mała latała po piasku, zjeżdzalniach z tatusiem a mamusia siedziała na ławeczce :) może po lekarzu na plac zabaw skoczymy wymęczyć mała :)

Do góry