reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Animka, a bo pewnie u was łóżeczko będzie stało wzdłuż ściany :)

Bo u mnie przód jest od frontu :-D

Zerknij sobie w dziale zakupowym wstawiłam zdjęcie jak to w łóżeczkach młodych dam będzie wyglądało :-)

I właśnie o to mi chodziło z tym przodem :p

reklama
Ann bo takie klasyczne proste łóżeczka tak naprawdę są śliczne w swojej prostocie :-)

A co do szuflady to ja polecam bo ona też poza tym, że jest pojemna to jeszcze dodatkowo stabilizuje łóżeczko co w modelach bez krytych frontów jest wskazane nawet :-)

No ale to według mnie bo ja już kiedyś pisałam o mojej przykrej wpadce z łóżeczkiem :rolleyes:

a_nka to się dogadałyśmy :p haha, każda ma swój przód :D łóżeczka Twoje a właściwie dziewczynek widziałam :D cud, miód i orzeszki oglądałam kiedyś gdzieś podobne ale właśnie "mój" przód wypada inaczej i te piękne zdobienia zakryłyby meble ;P

No czyli tak jak myślałam ty masz front z drugiej strony :-D

Nie no normalnie niemożliwe jesteśmy, jakby jakiś facet przeczytał te nasze głupoty to by powiedział, że my "blondynki" :D

toście się dogadały, ale wiadomo o co chodzi :) i oba wasze łóżeczka są ładne. A ja tak jak mówisz a_nka zdecyduję się raczej na klasykę w średnim kolorze z szufladą a kolorowa pościel wystarczy do ozdoby :)

Hej,
dobrze się Was czyta - przynajmniej coś poprawia humor. Mój Mąż tak mnie dziś irytuje, że najchętniej bym go spakowała i wyprowadziła... Wiem, że pewnie to minie, ale czasem przeraża mnie wizja "dopóki śmierć nas nie rozłączy"

Ann i mądrze robisz :-)

Marciątko nie będzie tak źle kochana, wisielczy nastrój minie i będziesz na nowo ciszyć się wizją "dopóki śmierć was nie rozłączu"

Pamiętaj, że zawsze trzeba doceniać to co się mam bo w tym życiu wszystko łatwo można stracić, ale to taka moja dygresja :D więc bez obrazy proszę :-p

Brzuchole uciekam spać :-)
Dobranoc!!

Ps. Domiś koncertuje na całego. Nie ma to jak dobra kołysanka przed snem :p;)

Tez tak myślę :)

Dobranoc dziewuszki i niech Wam się nie śnią koszmarki a słodkie bobaski :-)
PS. a_nka fajnie mieć tak wesoło w domku :-)

Madlena widzę ze mamy to samo załatwianie z zasiłkiem - generalnie moim zdaniem pracodawca powinien nam to wysłać 6 tyg wcześniej;/ nie byłoby tych jaj ... Ja wiedziałam o tum 1 dniu ale ten dupek lekarz który prowadził mi ciaze na początku i po tygodniu ja chciał usuwać wpisał mi B na zwolnieniu pomimo ze prosiłam by sie jeszcze wstrzymał bo w trakcie ciazy minie mi ten okres 270dni... No a teraz muszę to na szybko załatwiać. Generalnie pracodawca musi Ci wysłać potrzebna dokumentacje potem do lekarza do ZUS i oczekiwanie... Na wezwanie na komisje to moze trwać 6 tyg, 2 tyg uprawomocnienie i kolejne 3 tyg maja na wypłatę wiec moze sie okazać ze wypłaca nam kasę przed samym potodem :/ oby nie! Tyle dobrze jednak ze w razie czego wstecz to raz a dwa, że 100proc w przypadku ciazy. ;)
Kusiak mam nadzieje ze kolacja udana ;)

Fajne te łóżeczka ;) i fajnie sie Was czyta ;) ja dzis po fryzjerxe tylko zakup tematycznych gazetek i potem wygrzewanko na słoneczku u rodzicow w ogródku, jutro bardziej aktywnie najpierw zakupki a potem kolacja i powrót do mojego P. A w piątek tu wracamy do księdza bo jednak w czw ma go tez nie byc i potem juz zostaniemy bo w sobotę Pietia bedzie kończył malowanie i niedziele tez ;) wiec ja sie bede mogła znowu wystawić na słonko - chociaż powiem Wam ze wystawiam sie dopiero po 17 wcześniej sie trochę boje ...

A opowiem Wam;) ostatnio jak byłam jako towarzysz z moim u naszego fryzjera to właściciel mowi do mnie ze mam kręcone włosy ... Mowię mu No tak mówią ale jakos nikt ich ładnie nie potrafi pokręcic zeby były ładne i naturalne ,(prostownica jak skrece to nie sa naturalnie kręcone) No i mowi to następnym razem zrobimy . Mowię ok wiec zajarana lecę na wizytę kręcimy kręcimy efekt końcowy ... Pani fryzjerka zachwycona No najnowszy look basenowy lok! Pyta I jak? No właśnie tak jakbym wyszła z basenu i wiatr rozwiał mi włosy czyli mowię czuje sie nieuczesana;(

No wniosek na dzis : nie byc tak perfekcyjna bo nawet loki bym chciała ułożone idealnie ;)
Ok ide spać ;)

reklama
Dziewczyny mam bardzo ważną prośbę, jeśli są tu mamy 6latków zarówno tych, które poszły do szkoły jak i tych które zostały w przedszkolu prosiłabym bardzo o wypełnienie anonimowej ankiety. Piszę pracę licencjacką i potrzebuje dość trochę tych ankiet a nie mam siły żeby chodzić po domach;/

Ponizej wkleje ankiete w ostatnim pytaniu prosilabym na koncu o podanie wieku wyksztalcenia ilosci dzieci w domu i w ieku szkolnym. Oraz adnotacje czy poszlo do szkoly czy nie.

Z gory dziekuje za pomoc

dziękuję :)

Opinia rodziców i aspekty, które przyczyniły się do podjęcia decyzji o edukacji dziecka 6 letniego w szkole. - ankieta z Ankietka.pl

Do góry