reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Widzę, że Biedronka i Lidl dziś króluje :) Ja też dziś rano zaliczyłam biedronkę, a lidl u nas niestety remontują i niestety nie kupię tych leginsów, na które miałam chrapkę :) no chyba że w weekend jeszcze coś będzie to może w Płocku kupię :)

Na tą moją przypadłość biegunkową kupiłam sobie dziś węgiel i elektrolity do picia. Mam nadzieję, że przejdzie, bo już chyba zaczyna mi to wypłukiwać witaminy z organizmu bo dziś w nocy się obudziłam ze strasznymi skurczami! Aż mi nogę wyginało.. Musiałam o 3 w nocy wstać i dreptać po pokoju oraz masować nogi, żeby mi przeszło...

Dziewczyny, mam do Was pytanko odnośnie wakacji nad morzem. Mamy z narzeczonym plan jechać jakoś pod koniec czerwca (choć na razie to tylko plan) i tak myślę gdzie tu jechać. Może polecicie jakąś miejscowość, w której kobieta z brzuszkiem nie będzie się nudzić :) ?

reklama
Katka na Bryze z vanishem nie licz. Promocja byla od 15 maja. Na intermarche dawali po 10-15 sztuk, wszystko poszlo z samego rana. Moj ojciec o godzinie 12 juz nic nie kupil :/

Serio?? To nawet nie będę jechać przez pół miasta bo pewnie nie ma sensu...;/ Ale tak jest zawsze jak jest jakaś fajna promocja to ja wszystko mam ale jak nie ma nic to na złość mi się wszystko kończy

no i się położyłam, włączyłam telewizor i usnęłam
o widzę, że dzisiaj biedronka i lidl króluje, może i ja zajadę jak będe po małego jechała do przedszkola

u mnie 25 stopni ale coś wiatr wieje to nie czuć tak tej temperatury
ej nie narzekać, bo co powiecie jak będzie po 30 stopni;-)

nexiss
a widzisz myślałam, że to z balkonów gdzieś na dole kradną, a tak to faktycznie trzeba pilnować

wesolutka super macie te widoki i morze

joani a pewnie im mniejsza różnica wieku tym lepiej, ja np. żałuję, że tyle czekaliśmy, podejrzewam, że jakbyśmy jeszcze zwlekali to pozostałoby na jednym

Ann i jak udało się coś kupić

Wesolutka ale Wam fajnie :)

Rajo skurcze w ciazy to rzecz normalna niestety.

Joani mala roznica wieku jest fajna :) ciezka praca to prawda ale nie zrobilabym tego inaczej.

Tutaj biedronki nie ma a lidl ma bardzo zla reputacje. Jest z tych bardzo tanich sklepow dla biedakow i zawsze stoja w nieciekawych dzielnicach.

Ja mialam wczoraj super kolacje z mezem :D bylo naprawde fajnie :) niestety nie zdaza sie to nam za czesto bo nie mamy tu rodziny ktora mozna wykorzystac do nianczenia dzieci :(

Wesolutka super, że jesteście zadowoleni, pogoda dopisuje i w ogóle. Wypoczywajcie.
głosik na Oleńkę oddany. Wygraną macie w kieszeni.

Ania// kciuki za wizytę.

E MKa niech już te wyniki dzisiaj będą. Chociaż na pewno wszystko jest ok.

A_nka słodki synuś. Dzieci potrafią nas miło zaskoczyć...To Antek ostatnio niby chciał przyłożyć ucho do brzucha, jak mu powiedziałam, żeby posłuchał, co tam u Franka słychać. Ale chyba dosłownie zrozumiał, że mały kopie i bał się, że faktycznie dostanie kopniaka...

Rajo
my byliśmy w ubiegłym roku w Sarbinowie, Małe miasteczko, ale mieliśmy nocleg w pensjonacie nad samym morzem, przez płot właściwie promenada. Sarbinowo - Dom przy plaży. Polecam. Do Kołobrzegu blisko, do Mielna, My byliśmy zadowoleni, tylko, że my z dzieckiem, to też na inne atrakcje zwracaliśmy uwagę. Teraz byliśmy w Łebie. Też fajnie. Pomijając plażę, to ruchome wydmy, park dinozaurów, park wodny, trochę atrakcji w kolo jest.

Ja też byłam w Biedronce. Chciałam tę sukienkę ciążową ale okazała się za krótka i jakiś taki gruby materiał. Kupiłam za to koszulę nocną do karmienia. Piżama też wydawała się fajna.
Zjadłam właśnie pół kilo truskawek. Były takie pyszne. Ze sprawdzonego źródła, nie pryskane, pyszne... Takich "marketowych" nie kupuję.
Antoś śpi. Trzeba nastawić obiad.
A i wizyta u fryzjera zaliczona, od razu lepsze samopoczucie...

a-nka mi kazała jeść przy cukrzycy wędlinę drobiową a ponieważ patrzeć na nią nie mogłam spróbowałam chudą wieprzową i cukier miałam taki sam wiec może spróbuj plasterek i sprawdź czy ci pasuje
animka 90 trzymam kciuki mocno zaciśnięte &&&&

Ostatnia edycja:
Ja kocham kołobrzeg... Ostatnio zrobił się co prawda trochę komercyjny ale nadal mam do niego sentyment.... I na pewno nie można się tam nudzić, nawet w zła pogodę :)

reklama
kara_13 - ale mi dałaś pomysł! Dziękuję :) Mój narzeczony uwielbia Kołobrzeg i zawsze chciał mnie tam zabrać bo ma tam wspomnienia z dzieciństwa :) A ja za to nigdy tam nie byłam. No to chyba mam problem rozwiązany, wreszcie spełnimy swoje jakieś tam "malutkie marzenie" o tym, żeby tam wspólnie pojechać :)

Do góry