reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ale młody mnie zaskoczył: jemy śniadanko, a on kładzie mi rączke na brzuchu i mówi - "dzidzia" i się śmieje :-)

Co prawda pokazywałam mu już kiedyś, że mam tu dzidzie ale nie bardzo go to interesowało więc myślałam, że nie skumał a tu proszę :))

reklama
A_nka jak słodko:-)

My ostatnio byliśmy u kuzyna mojego Męża to ich synek się wypytywał co dzidzia w brzuszku robi, czy śpi, je czy się bawi:D I jak dawali nam ubranka to mi przynosił i mówił "Masz ciocia to dla Twojej dzidzi", słodziak:D

Hej Dziewczynki :)
No nadrabiam od pół godziny hehe a niby tylko kilka godzin :D
U mnie w cieniu 26 stopni ale jest wiatr i całkiem przyjemnie się siedzi na tarasie i pisze do Was :)
Ja już po śniadaniu, teraz kawa i zaraz jadę do miasta chyba dziś coś dla siebie bo w Biedronce są te spodnie dla ciężarnych i sukienka tak samo w Lidlu to może kupię coś :)

I dostałam przepis na prosty deser i w sam raz na taką pogodę, zamieszczę zaraz :)

Trzymam kciuki &&& za dzisiejsze wizyty brzuchatki :-)

Ja już dziewczyny też uciekam najpierw na placyk, a potem na zajęcia.

Pogoda przepiękna i mimo już 27st jest naprawdę przyjemnie.

Wieczorkiem wstąpię do biedronki i lidla, ale pewnie już na nic się nie załapię.

No to dziewczynki kochane życzę Wam przyjemnego popoludnia :p
Do później ciężaróweczki!!

Ja bylam wczoraj u nas w lidlu i ani sladu po tych rzeczach dla ciezarnych i po spiochach tez nie.. Dzis za to juz odwiedzilam biedronke i zakupilam body :) co prawda dopiero na 68 ale mezowi sie podobaly wiec wzielismy :) ubrania ciazowe mam wiec nie skorzystalam ale byly i wcale ich nie rozszarpywano :) wiec 3mam kciuki zeby i u Was tak bylo :)

Już po zakupach... w Lidlu stanik sobie wzięłam do karmienia- dobrze, że jest lekko usztywniany :-)
Patrzyłam na te spodenki dla malucha ale jak da mnie porażka, po praniu zrobią się na bank sztywne, taki materiał, więc odpuściłam, nie wiem jak body, bo nie oglądałam, mam ich aż nadmiar.
U nas już ukrop, tyle dobrze, że wiatr jest.

Ostatnia edycja:
W Biedronce tez fajne te staniki do karmienia ale wydawaly sie takie wlasnie mocno usztywniane, a nie wiem czy nie lepsze te miekkie? Nie wygodniej w nich? Sama nie wiem czy sie zdecydowac na ktorys czy nie..

Cześć dziewczyny widzę od rana produkujecie, ja wstałam wypiłam Inkę bo nic innego mi nie zostało, w lodówce też światło, właśnie zabieram się za tworzenie gigantycznej listy zakupowej bo jak na złość wszystko się kończy.

Właśnie przed chwilką wróciłyśmy z Nadią do domku, byłyśmy sobie na rowerku, popodlewała stokrotki pod oknami, latałam tylko w te i z powrotem do domu po wodę do konewki:D

Widzę każda się zakupuję w Lidlu i Biedronce, kurde aż mnie korci ale auto będę miała dopiero po 16 i wcześniej niestety nie dam rady zajść, a sama chciała bym kupić sobie w Lidlu ten biustonosz i tą sukienkę i ten top ciążowy, ciekawe jak to wygląda, Joani pisałaś że kupiłaś ten biustonosz i jak wygląda? Fajny jakiś gatunkowo?

Teściowa chce kupić Nadusi na Dzień Dziecka te sandałki co będą w lidlu w przyszłym tygodniu i te bluzeczki pakowane po 3 sztuki za 20 zł, sama jej wezmę jeszcze te bluzeczki i dziś chcę iść się rozejrzeć, jak zdążę oczywiście za spodenkami dla małej i kapelusikiem bo ten co ma za gruby moim zdaniem.

Zrobiłam pranie, i nawet proszek mi się kończy ale chyba po proszek wejdę do Intermarsche bo tam jest Bryza z Vanishem + Vanish odplamiacz za 1 grosz chyba. Trochę dziś pozwiedzam ale cieszę się bo chociaż na chwilkę się oderwę, cały tydzień bez wychodzenia z domu bo mąż robi teraz na miejscu i zabiera mi auto do pracy w tym tygodniu jego kolej bo zmieniają się w 3 a przyszłe 2 tygodnie jeździ teść i wujek mężą, mam 2 tygodnie żeby zrobić badania i tą glukozę nieszczęsną. Ale chyba będę musiała za 2 tygodnie bo niestety przyszły tydzień też jestem bez auta;/ mąż daje do mechanika bo jakaś turbina się wyłącza, teraz tylko modlić się żeby za dużo nie zostawić u mechanika;/

Zaraz zabieram się za robienie jakiejś zupki dla Nadusi, mąż ma z wczoraj Chińszczyznę a mi tak strasznie obrzydła że robiąc ją myślałam że zwymiotuje;/;/ A ja zjem sobie na mieście O. o a co:D mi też się należy:D Mam taką ochotę na jakiegoś fastFoooda że szok!!!!

reklama
W biedronce widziałam stanik bez usztywniacza, jak ktoś ma co do nich włożyć, to pewnie będzie ok ;-)
W lidlu był lekko usztywniane miseczki i bez usztywnienia. Mój jest bawełniany, więc nie będę się pociła. Ten bez uszt. chyba był z takiego śliskiego materiału, ale nie dam ręki uciąć...
A i kupiłam sobie szlafrok z metką za całe 7,50 :-). Dwie koszule już mam, to i "odzież" szpitalna w sumie jest ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry