reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A teraz ja z taką ciekawostką.. Czekam na dermatologa, przyszlam przed chwila, a przyjmuje od 14.. Ludzi czeka juz z 15 osob.. No i nikt nie jest laskaw mnie przepuscic.. Bo wiecie, nie widac ze jestem w ciazy.. 3 godziny albo wiecej to ja nie wytrzymam, a tu jeszcze tak goraco..

Wiecie, w takich sytuacjach trace nadzieje w ludzi..

reklama
choco, a powiedz uprzejmie ze kobiety w ciazy przyjmowane sa poza kolejnoscia a Ty sie slabo czujesz...

choco ja bym weszła z pierwszą osobą i zapytała czy mogę skorzystać z pierszeństwa, pewnie większość to emerytki co z byle pryszczem i dla rozrywki siedzą w przychodniach i zajmują miejsca:angry:

a propo ubranek, właśnie jakiej firmy kupujecie? ja używałam tych z firmy "Klucze" i byłam bardzo zadowolona z nich

wesolutka co to za ubranka 40 zł za 5 szt.?

Hej:)

Ja też mam dylemat z ubrankami, co, ile i w jakim rozmiarze, staram się kupować w 62(chociaż mam parę sztuk w rozmiarze 56, które są takie same jak nie większe od 62:szok:, jakaś dziwna rozmiarówka), bo lepiej, żeby synek do tego dorósł niż ani razu nie założył, a takie mniejsze kupię po tych ostatnich USG jak będzie mniej więcej wiadomo ile mierzy:) Część też dostanę po synku kuzyna mojego Męża, jak przejrzę co tam od nich mam to dopiero będę dokupować:)

U mnie też dzisiaj pogoda tragiczna, aż się nie chcę z domu wyjść, a mam parę spraw do załatwienia, mój ma beznadziejne zmiany(od 10 do 18), więc muszę to załatwić sama, mam nadzieję, że się zaraz nie rozpada:confused2:

Choco, ja niestety teraz jak byłam w PL miałam ten sam problem, mimo, że wbijałam się w dość obcisłe tuniki w których z trudem można było niezauważyć mojego wystającego brzuszka. Codziennie jeżdziłam tramwajem i ani razu nawet nie usłyszałam propozycji ustąpienia mi miejsca :confused2: a w kolejce do bramki na lotnisku kiedy stać musiałam prawie godzine bo samolot był w ostatnim momencie opóźniony aż zaczęłam kucać bo było mi słabo i mimo wszystko nikt nie zwracał na mnie najmniejszej uwagi. Straszne to :-(

choco dokładnie poproś lekarza czy możesz poza kolejnością, bo z ludźmi nie ma co dyskutować oni zawsze znajdą pretekst by nie być życzliwym dla innych :) a choć w ciąży korzystaj z takich przywilejów :-)

Ja też poczekam co mi kuzyn odda po synku i wtedy będę kupowała resztę bo jego mały nie był taki mały bo prawie od początku ma nadwagę chłopak wygląda na co najmniej pół roku więcej niż ma :)

Mnie raz na poczcie ustąpili miejsca, a kolejka była niemiłosiernie długa. Najgorzej jest w sklepach - te kolejki uprzywilejowane, a ludzie patrzą się tak jakby się im w głowie nie mieściło, że można skorzystać z tego uprzywilejowania..

Pozdrawiam serdecznie w pochmurny poranek, przynajmniej żal mi nie jest, że w pracy siedzę.

Ehh.. niestety ludzie teraz patrzą tylko na siebie i nie ma co liczyć, że będzie się traktowanym ulgowo, bo człowiek się tylko rozczaruje:-(

reklama
Dzięki za rady :-) z mniejszym rozmiarem się wstrzymam do sierpnia, jak już będzie wszystko wiadome na 90%. Mi też z usg pomiar nóżki przeskakuje o ponad tydzień, sam lekarz mówił, że jest długi. Ja 58 miałam, mąż 62, do tego ja mam 171 a mąż 190.... więc kruszynki nie będzie :-) ale poczekam jeszcze.
Ja mam większość od przyjaciólki i są tam w sumie dwie firmy F&F oraz klucze i szczerze nie widzę żaadnej różnicy w materiale. Cena chyba za Klucze jest wyższa, nie kupowałam jeszcze ale tak na necie coś mi gdzieś mignęło.
Ania, trzymam kciuki, żebyś w środę w końcu odetchnęła z ulgą, bo to żenada, co wyprawiają.
Zupkę właśnie zajadam, Francesco słucha muzyki i chyba tańczy, bo ciągle go czuję :-)

Do góry