DOODA
wrześniowa mama :)
Dziewczynki dziekuję za słowa otuchy, naprawdę jesteście mnie w stanie podnieść na duchu;-)
Ja narazie czuje sie dobrze, dzisiaj byłam zrobić jedynie morfologię i wymaz krwi, potem w południe mam konsultacje. Badań na przeciwciała nie zalecano mi zrobić, bo niby może jeszcze nic nie wyjść (*wynik za 3 tyg, koszt 220 zł.). W tym czasie wszystko sie okaże. Ja każdego ranka budzę się z nadzieją, że wszystko jest ok. i narazie nie. Zyję jak na szpilkach, ale moja wiara jest coraz większa, że wszystko będzie dobrze, musi być, nie wyobrażam sobie inaczej, ale to oczekiwanie jest straszne.
W sobote jedziemy na urlop, mam nadzieję że będzie udany.
Małemu już wysypkaa schodzi, teraz się przeniosła na nogi, buzia już ok.
Dużo zdrówka dla wszystkich mamuś.
Ania bardzo ci współczuje, ale wierzę że wszystko będzie u Was dobrze.
Hania ty sie tez nie zamartwiaj, wszystko musi skończyć się szczęśliwie.
Pozdrawiam Was!
Ja narazie czuje sie dobrze, dzisiaj byłam zrobić jedynie morfologię i wymaz krwi, potem w południe mam konsultacje. Badań na przeciwciała nie zalecano mi zrobić, bo niby może jeszcze nic nie wyjść (*wynik za 3 tyg, koszt 220 zł.). W tym czasie wszystko sie okaże. Ja każdego ranka budzę się z nadzieją, że wszystko jest ok. i narazie nie. Zyję jak na szpilkach, ale moja wiara jest coraz większa, że wszystko będzie dobrze, musi być, nie wyobrażam sobie inaczej, ale to oczekiwanie jest straszne.
W sobote jedziemy na urlop, mam nadzieję że będzie udany.
Małemu już wysypkaa schodzi, teraz się przeniosła na nogi, buzia już ok.
Dużo zdrówka dla wszystkich mamuś.
Ania bardzo ci współczuje, ale wierzę że wszystko będzie u Was dobrze.
Hania ty sie tez nie zamartwiaj, wszystko musi skończyć się szczęśliwie.
Pozdrawiam Was!