reklama
W
wesolutka85
Gość
ania, trzymam kciuki cały czas i wierze ze bedzie dobrze :*:*
Hania, wow duże dzieciaki.
Zobacz, wczoraj urodziły się bliźniaki trzymając się za ręce <3
Middle school math teacher experiences love squared this Mother’s Day (Photo Gallery)
Hania, wow duże dzieciaki.
Zobacz, wczoraj urodziły się bliźniaki trzymając się za ręce <3
Middle school math teacher experiences love squared this Mother’s Day (Photo Gallery)
maltanka
Fanka BB :)
Witajcie
widzę, że pogoda wszystkie nas rozpieszcza, ja pospałam dzisiaj trochę, a to dlatego, że moi sami pojechali do przedszkola.
Jej wy już macie takie wyprawki, a ja wiem tylko na razie, że fotelik musimy kupić Chyba listę przynajmniej zrobię a przy następnym wyjeździe na wieś poprzeglądam ubranka te co mam
Ann_ słyszałam o tej cukierni
ania// super, że grill weekendowy się udał, wymyśliłas co na obiad, bo ja też pustka w głowie jeszcze
sonia ja nie zauważyłam nic z brzuchem, żadnego meszka, ps. ale wam fajnie, wakacje
joani mi się wydaje, że możesz dokupić coś na 58, ale bez szaleństw mój Hubert miał 58 cm jak się urodził i praktycznie od razu nosił 62, w 56 ponosił chyba tylko z tydzień, każde dziecko inaczej, ja swojego przebierałam w sumie raz dziennie po kąpaniu, bo ani nie ulewał, ani z pieluchy nie wypływało
hania ty nawet nie waż się tak myśleć
maddlena współczuję dentysty
widzę, że pogoda wszystkie nas rozpieszcza, ja pospałam dzisiaj trochę, a to dlatego, że moi sami pojechali do przedszkola.
Jej wy już macie takie wyprawki, a ja wiem tylko na razie, że fotelik musimy kupić Chyba listę przynajmniej zrobię a przy następnym wyjeździe na wieś poprzeglądam ubranka te co mam
Ann_ słyszałam o tej cukierni
ania// super, że grill weekendowy się udał, wymyśliłas co na obiad, bo ja też pustka w głowie jeszcze
sonia ja nie zauważyłam nic z brzuchem, żadnego meszka, ps. ale wam fajnie, wakacje
joani mi się wydaje, że możesz dokupić coś na 58, ale bez szaleństw mój Hubert miał 58 cm jak się urodził i praktycznie od razu nosił 62, w 56 ponosił chyba tylko z tydzień, każde dziecko inaczej, ja swojego przebierałam w sumie raz dziennie po kąpaniu, bo ani nie ulewał, ani z pieluchy nie wypływało
hania ty nawet nie waż się tak myśleć
maddlena współczuję dentysty
Ann_
Dziewczyny z tego co opowiadacie trudno znaleźć złoty środek jeśli chodzi o ciuszki. Także trzeba kupić wszystkiego trochę, jak zostanie to trudno, chyba nie da się tego ominąć, może następny maluch ponosi albo czekać do ostatniej chwili kiedy lekarz powie ile może ważyć i mieć długości maluszek
smokyeyes
Hej. Co do ubranek to najdłuzej u nas dzieci nosiły rozmiary 62 i 68 cm. Synek urodził się 3 kg i 55 cm, długi i chudziutki ( dlatego ze to był 37 tc) córa pięknie się upasła ;-) na 3,8 kg i 56 cm. Rozmiar 56 na pewno się przyda ale nie szalejcie z ilością.
maltanka
Ann_ nie ma niestety złotego środka;-) i każdemu co innego pasuje
W
wesolutka85
Gość
ja też właśnie słyszałam od wszystkich, żeby nie szaleć z 56, bo mąż 184 cm, ja 172cm, młodej wychodziły długie nogi na usg, a potem po porodzie mąż musiał na gwałt kupować pajace 56 w smyku.
ja bym 56 kupiła, ale nie muszą być to firmowe ubranka, tylko właśnie smyk czy coś podobnego. Za 40 zł ok 5 szt można kupić...
ja bym 56 kupiła, ale nie muszą być to firmowe ubranka, tylko właśnie smyk czy coś podobnego. Za 40 zł ok 5 szt można kupić...
reklama
Ja tak samo ciągle słysze, żeby w rozmiarze 56 nie kupować zbyt zwiele bo dziecie szybko wyrasta a niektóre maluchy tuż po porodzie ledwo wciskają się w ten najmniejszy rozmiar. Idąc za głosem rad w rozmiarze 56 kupiłam niewiele ubranek. Zresztą dostałam też od kuzynki całą torbę ciuszków z których jej aktualnie 4miesiączny synek zdążył już wyrosnąć więc w tej najmniejszej rozmiarówce nic już nie dokupuję. Poza tym na każdym usg pomiary wskazują, że mój Olek będzie miał długie nózki bo zawsze długość kości udowej wskazuje tydzień więcej niż główka czy brzuszek. ;-)
A ja muszę się zaraz zbierać do wyjścia a tak leje, że nie chce mi się wychodzić z domu, ehhh. No ale umówiłam się już z kumpelą no i musze przy okazji znaleźć jakieś krótkie gatki wakacyjne bo niestety w żadnych się nie dopinam. Miłego popołudnia kochane :-)
A ja muszę się zaraz zbierać do wyjścia a tak leje, że nie chce mi się wychodzić z domu, ehhh. No ale umówiłam się już z kumpelą no i musze przy okazji znaleźć jakieś krótkie gatki wakacyjne bo niestety w żadnych się nie dopinam. Miłego popołudnia kochane :-)
Ostatnia edycja: