reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka mała słodziutka normalnie jaka śliczna Zobacz załącznik 623843

Ja po porodzie z Nelą na sali leżałam z Panią której córeczka miała 62cm i ważyła 4400g i ona do szpitala przyniosła ciuszki 56 więc mąż musiał całą garderobę wymieniać bo królewna pokaźna się urodziła :-D

reklama
Zdjęcie0076.jpgmoja niunia i roz. 56 :)

może to pomoże w przemyśleniach :)

Edit. Wesolutka pomyślałam o tym samym hehe :) nie widziałam twojego posta wcześniej :)
Ślicznna laleczka :*

Załączniki

• Zdjęcie0076.jpg
    Zdjęcie0076.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Hehehe, nie wyobrazam sobie jej porodu :D:D dobrze ze w szpitalu maja ciuszki jakby co :D

Ania, jaki slodziak :D
powiem Wam ze juz sie nie moge doczekac wrzesnia :)

Dziewczyny o jaaaaaaa planowany dzien porodu hahahaha (urodzilam 3 dni pozniej) - ale mi sie fotki znalazly :D
Zobacz załącznik 623848

No dziewczyny jak radzicie po 10 szt to mi daleko jeszcze do gotowości hehe ale do końca 2 trymestru może zdążę :)

Dziewczyny ja na zawał zejdę zaraz.. właśnie dzwoniła mi położna i powiedziała że nie da rady zbadać całego kariotypu .. i na koszt kliniki robią fisha .. wynik w środę..

Wesolutka ta kobitka rodziła przez CC :-D
Ale ona w stosunku do mojej Neli naprawdę była pokaźna, a przecież moja mała 3800g i 54cm też do małych nie należała.

Wesolutka fajny brzusio :) taka duża piłka przed Tobą była :) heh wszystkie takie niebawem będziemy ;)
A_nka nie czytaj tyle bo tylko się można zeschizować a stres teraz Tobie i dziewczynkom nie potrzebny. Będzie dobrze i maluchy będą zdrowe ;-)

Ciekawe ile ja będę mieć tych ciuszków, jak tylko zerknęłam na tą listę co dla malucha potrzebne to się za głowę złapałam. Zorientuje się jak do mnie przyjadą a w razie W się dokupi, narazie nie szaleje :)

Właśnie powsadzałam pałeczki z nawozem do kwiatków, na 2 miechy spokój. Ktoś mi w sobotę popołudniu 3 kwiatki poświęcił farbą, chyba wyżej ktoś malował balkon i skapło i mam teraz kwiatki dalmateńczyki.. żyją, odrosną.

Słonko wyszło, aż szok, ale pogoda nadal do D, wieje i zimno.

Ania spokojnie, jak już tak jest to jakoś przeczekacie, wiem że to trudne teraz jak ciągle to przeciągają, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze ;)

Hania :))))) jak czekalam na porod (bo oczywiscie po przyejzdzie do szpitala wszystko ustalo) to lezalam na patologii z taka duza dziewczyna (jej partner tez do malych nie nalezal) i wlasnie na usg jej synek wazyl ponad 5 kg w 36 tyg. I codziennie na obchodzie lekarze radzili czy juz jej robić cesarke czy czekać :D ja trafilam do szpitala w srode w nocy, a miala miec cc w poniedzialek, wiec w koncu nie wiem ile wazyl ten chlopiec :D
Swoja droga 3800 i 54 to szacun :D ja ledwo dalam rade 3130g 54 cm :szok:

Ania, a chociaz czesciowo cos zdradzila? Kciuki zacisniete caly czas :*:*

nexiss, taka pilka lekarska, ze nie widzialam swoich paznokci, juz nie wspomne o ogoleniu sie dokladnym do porodu :D:D:D

Pozamiatane - mloda wstala :tak::tak:

ania jak to w ogóle możliwe, że nie mogą dokończyć tego badania, i co to ten fish..

reklama
Dzień dobry kochane :-) witam się już po weekendzie. U nas pogoda w miarę ładna ale zimno niestety...jak nie maj po prostu...
Hania, nie martw się, u Ciebie wszystko skończy się szczęśliwie, wierzę w to ;-)
Ania, trzymam kciuki cały czas i będę się z tobą stresować do środy :-*
Dziewczyny, jakie piękne maluchy urodziłyście :) osobiście dziękuję za te fotki, bo ja kompletnie nie wiem ile czego kupić :szok: ja się urodziłam 53cm, mój mąż 56 więc jak na razie kupiliśmy 2 body 56 i komplecik polarowy na jesień 62. Może się dowiem w środę na prenatalnych, jakie są widoki, że maluch będzie długi czy nie :-)
Chorującym życzę dużo zdrówka!!! i trzymam kciuki za Doodę! żeby żadna wysypka się nie pojawiła, i za Hanię, coby zapalenie poszło sobie precz! :-)
Plany na dziś? obiadek mam z wczoraj od rodziców więc tylko ziemniaczki i pomidorową zrobić z rosołku. Na jutro też mam wałówkę więc mogę z czystym sumieniem jechać na zakupy i do siostry na pogaduchy :-)
Planowałam też trochę popracować na kompie ale od kilku dni tak mnie dół brzucha męczy i te nieszczęsne więzadła w pachwinach, że siedzenie mi absolutnie nie służy..więc albo będę spacerować po domu albo się położę. Maluszek dziś aktywny, jakie to cudne uczucie :-D
Pozdrawiam i życzę udanego dnia i wizyt, jeśli są jakieś :-)
Buziaki!!!

Do góry