reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
witamy sie i my...
ja z chrypa i katarem... mam nadzieje ze mnie bardziej nie rozlozy.
kupilam Oli antybiotyk, bo niby gorzej nie jest ale poprawy tez nie ma, wiec po co sie ma bidulka meczyc... tylko jak czytam teraz opinie to nie wiem czy jej podam :/
Podawalyscie zinnat 250 mg?
Pojechalam powtorzyc toxo i byla taka kolejka, ze weszlam poza kolejnoscia - nie bylo zbytnio entuzjazmu ale coz przywilej kobiet w ciazy ;)

za wizytujace jesli sa kciuki zacisniete :)

kara, daj znac czy sa masakryczne kolejki do tego usg - bede przejezdzac do factory to moze wstapimy gdyby nie bylo ludzi :p

Koko, ja tak mialam jak mloda ulozona byla glowkowo. Ale teraz sie ulozyla miednicowo bo czuje ja z dwoch stron i nie naciska na pecherz :)

smoky - gratuluje coreczki :D

zyczymy milego weekendu!!

i jak codzien prosimy o klikniecia.
Zagłosuj na maluszka o imieniu Oleńka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

nexiss jesteś już na zwolnieniu?
bo ciekawa jestem jak z zusem
ja na zwolnieniu od 25 marca i nadal nic
znajoma na zwolnieniu od początku marca i nadal kasy nei otrzymała

Sawi, jeszcze nie, 27 maja mam wizytę u gina i już będę przechodzić wtedy na zwolnienie.
Zus przejmuje po 33 dniach po przejściu na zwolnienie, ale po tym czasie trzeba i tak poczekać na kasę z Zusu, oni się tak nie spieszą z wypłatami, moja siostra (kończy jej się macierzyński) dostaje kasę na koniec m-ca, czyli jeszcze po 2-3 tygodniach później jakby dostawała kasę od pracodawcy.

Czyli tak patrząć np u Ciebie 25 marca na zwolnieniu + 33 dni jeszcze u pracodawcy wychodzi 28 kwietnia jak Cię przejmuje Zus, potem jeszcze jakiś czas na wypłatę (nie wiem ile dokładnie mają na to czasu), ale licz ok 2-3 tygodni (może będzie szybciej). Kolorowo z nimi nie jest, niestety..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziwne, że nie macie pieniędzy.. ja miałam od razu, jak tylko wypłata wpływa, w tym terminie. Później mi tylko wyrównali. Trzy miesiące płacił pracodawca (średnią z 12 mies.) a od tego miesiąca już ZUS i nawet mam prawie stówę więcej. Nie wiem o co chodzi z tą "podwyżką"....
Smokey, gratulacje poznania płci. A szczegółów więcej nie podasz?:-)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :)
słoneczko świeci :D

Myśmy sobie wstali o 8 małej puściliśmy bajki to i poprzytulać się można było :D później śniadanko i położyliśmy się na "chwilkę" dwie godziny.. hehe ale tak fajnie bo wypoczęta jestem :)
na 15 jedziemy na ogrodek bo mamy grila ze znajomymi 16 osób i dzieci hehe oczywiście oni jeszcze się napić mają ochotę a my o 18 na podwojne urodziny więc tylko szamać pogadać powygłupiać i alej na imprezkę :)

smoky gratulację córeczki :)

Koko mnie też czasami tak boli jak siku męczy :) ale moje maleństwo wchodzi mi czasem tak jakby pod żebro i w biodro na całej długosci to wtedy pieron wie jak stanąć :)

Wesolutka jeszcze Ciebie rozłoży boroczko.. poczytałam troszkę o tym antybiotyku ja bym podała 125mg co 12 godzin.. bo wydaje mi się te 5 za dużo :)
Kurujcie się :* dużo czosnku jedz :*
głos oddany :)

Miłego weekendu kochane :**
buziaki
a i jak coś to za wizyty&&&& :)

Witam serdecznie
Chciała bym zaprosić mamy ze śląska jeśli takie tu są ;)
na sesje zdjęciowe swoich pięknych brzuszków jak i narodzonych już maluszków.
7-8 msc ciąży jest najlepszym okresem na takie zdjęcia :-)
jest to też dobry czas na rezerwacje terminów sesji niemowlęcych, gdyż takie maluszki najlepiej wyglądają na zdjęciach kiedy jeszcze większość swojego czasu przesypiają tj. od 5-14 dnia życia :)

Zapraszam również do oglądania moich prac na stronie..
https://www.facebook.com/pages/Iwona-Kielerz-Fotografia/512564335507806

Każda sesja może być również prezentem dla nowo narodzonego dziecka,
a zdjęcia pamiątką dla dziadków czy chrzestnych.

Zachęcam do polubienia i śledzenia różnych promocji
Wszelkie pytania proszę kierować na maila lub telefonicznie. :-D
Pozdrawiam

reklama
Głosik oddany. Widzę, że dzis już Oleńka na pierwszym miejscu. Życzę wygranej.

a od tego miesiąca już ZUS i nawet mam prawie stówę więcej. Nie wiem o co chodzi z tą "podwyżką"....
Tak coś mi się wydaję, że oni liczą srednią z całego roku, wliczając jakieś premie, dodatki. Ale pewna nie jestem.
Smokyeyes gratuluję córeczki.:-D

Do góry