reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

hejo :-)

Witajcie wieczorową porą. Weekend nastał i forum zamarło... Hehe przynajmniej mniej nadrabiania mam :-D
u nas dzionek zleciał jak zwykle mega szybko. Mężuś cały boży dzień pracował,pogodę mieliśmy do D, więc ja organizowałam zajęcia dla lali w domu.. uff, można się zmęczyć, o wiele łatwiej wyjść na podwóreczko. Może jutro pogoda dopisze.

smokey gratuluję wizyty i córci!

wesolutka no kurczę kuruj się! oby do piątku przeszło! Niestety z antybiotykiem nie pomogę, moja lala tfutfutfu jeszcze nie wie , co to antybiotyki. Głosik oddany :-)

koko ja też tak mam, że czasem nawet nie mogę się wyprostować, brzuch tak boli, jak idę w nocy siku. Z lalką miałam tak samo.

kara udało się dostać na to usg?

Idę oglądać eurowizję :-) miłego wieczorku i niedzieli wszystkim!papapa!

reklama
Dziękujemy za głosiki.

Podałam Lali antybiotyk na wieczór - na szczęście wypiła z mleczkiem, a to niezły syf bleee. Niby gorzej nie jest, ale w piatek wyjazd wiec musimy sie wykurowac. a już się tyle męczy i ten brzydki kaszel :/
Mnie się leje ciurkiem z nosa, nie wiem ile paczek chusteczek już zużyłam i dodatkowo boli gardło. Pewnie moja najmłodsza mnie zaraziła, bo mamy identyczne objawy.

Ja czekam tylko na wystep cleo (swoja droga ulubiona piosenka naszej cory :p) i glosowanie potem :D

Hej dziewczyny mnie wczoraj wieczorem dopadla temperatura, bol gardla i kaszel. U Neli to samo. Pojechalismy w nocy do lekarza, i okazuje sie, ze obie mamy zapalenie oskrzeli.

Niech ktos mi powie skad to ustrojstwo sie bierze.

Dostalam znow antybiotyk, gwiazda tez, leksrz nastraszyl, ze jak mlody sie zarazi to do szpitala pojdzie.

Na wizyte we wtorek nie wiem czy pojade, wynikow z krwii znow nie bede miala, normaknie masakra.

Ostatnia edycja:
A_nka wspolczuje! Kurujcie sie kochane, oszczedzaj Ty z dzidziusiem a mlody moze wcale sie nie zarazic wiec tez poki co spokojnie bo po co na zas sie dodatkowo denerwowac :)
A niby maj najpiekniejszy miesiac a tu same chorobska przyciaga poki co..

Hej :)

Niestety wczoraj nie udało mi się dostać na to usg -byłam 54 w kolejce i jakoś 10 osób przede mną skończyły się zapisy.... Tak więc dziś przyjechaliśmy już o 9:10 i jestem 18 więc dziś powinno się udać...

Oglądałam wczoraj eurowizję i uważam że to skandal jak jury zmienia wyniki głosowania ludzi...

Hania dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków!

Dam znać po usg jak było :)

Tak, tez jestem oburzona wynikami Eurowizji. Nie wygralismy, trudno, podobno nas nie lubia w Europie. Ale ten Wurst to jakas kpina... na nastepnej niech nas reprezentuje Michal Szpak.

Pospalam dzisiaj troche dluzej i teraz boli mnie glowa.

A_nka przykro, ze sie rozchorowalyscie. Ale z zapaleniem oskrzeli do szpitala? Oby tylko mlody sie nie zarazil. Kurujcie sie. Moze Nela z przedszkola przyniosla chorobe.

Dzien dobry!

u nas ok,slonka jak nie bylo tak nie ma,ale przynajmniej dzis jestesmy w komplecie od rana do wieczora,wiec humor jakis taki lepszy.

eurowizja hmmm no coz. ja nie wiem co powiedziec. conchita kielbasa dla mnie jakas podpucha,glos ladny,ale emocje udawane.. czy zasluzyla na wygrana? w mojej opinii absolutnie nie, kara powiedz co masz na mysli,ze jury zmienia wyniki?

hania kurujcie sie bidulki! tak myslalam o Tobie wczpraj,czemu sie nie odzywasz. myslalam,ze zmeczona po dniu z dziecmi bez meza,a tu takie paskudnoe chorobsko :-( zycze zdrowka i oby mlodego szpital z daleka ominal&&&!!!!

milej niedzieli brzuchatki!

Cześć Dziewczyny!
Dużo zdrowia życzę chorującym, oby jak najszybciej choróbska od Was uciekły.
My wczoraj korzystaliśmy z cudownej pogody na wycieczce :) Dziś mamy intensywny dzień bo 2 imprezy i inne atrakcje się szykują, więc ani czasu na nudę.
Udanego świętowania niedzieli!

reklama
W maju zawsze jest dużo zachorowań i trzeba się cieplej ubierać, niż nam się wydaje, a przedszkole to w ogóle zbiorowisko wszystkiego co najgorsze i z jednej strony spokój przez kilka godzin, ale jak się coś przypałęta, to już masakra całymi dniami. Zdrówka wam życzę :-)
Wczoraj jakoś mimo wielu chmur dzień całkiem ładny i imprezka nam się udała. Dzisiaj gorzej i trzeba pomyśleć co tu zadziałać ;-)
Wczoraj w nocy miałam po dniu takie nogi spuchnięte, że tylko dziury mi się robiły jak dotknęłam. Jednak jak w dzień leże, to jest ok a jak chodzę czy siedzę, zaczynają puchnąć... ehh :dry:
Kara, życzę, żeby się dzisiaaj udało podglądnąć maluszka :-)

Do góry