reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Smokyeyes kciuki zaciskam i oby maluch "się okazał" ;-)

Już się ubrałam i biorę za kwiatki. Coś się zachmurzyło i chyba będzie padać, oby nie..

reklama
Witam sie sobotnio!

Kciuki za wizyty zacisniete mocno;)

My dzis znowu jazda za sprawami do mieszkania a popołudniu gril urodzinowy ale zobaczymy jak pogoda bo na razie za bardzo sie nie zapowiada...

Witam sie sobotnio, nie wyspana... Antek od 6-tej nie spi i ciagle jak nie siku, to kupe, to bajke, to z mamabawic sie.....
U mnie tez ponuro, raczej chlodno...
Planow na weekend zadnych, moze do moich rodzicow skoczymy na kawke... zobaczymy.
A dzis troche sprzatania, prasowania, jakis szybki obiad trzeba wymyslic.... moze spagetti.
Smokyeyes kciuki za wizyte i ujawnienie sie maluszka.

witajcie w sobotni ranek :)
Ja dziś obudzona o 7 rano. Zerwałam się na równe nogi bo słyszę krzyki mamy, ale to brzmiało naprawdę tak jakby ktoś umarł, ja z przerażeniem biegnę na dół, a tam okazuje się że jaszczurka :O rany jaka zła byłam .. przez to zerwanie się takie na nogi oczy czerwone i spać już się nie dało. A w nocy maluszek też mi nie dał spać i jakieś sny mnie budziły.. Także weekend zaczął się nie fajnie.
Jakoś trzeba poprawić sobie nastrój, może małe zakupy :)
za wszystkie wizyty kciuki zaciśnięte.
I udanego, spokojnego weekendu dla Was dziewczyny ;-)

Dzień dobry :)

Mnie dziś obudził deszcz, ale teraz już wyszło sloneczko i zapowiada się fajny dzień :) wybieramy się dziś do galerii na usg 4d, ciekawe czy będą duże kolejki...

Ja wczoraj wreszcie poczułam takie mega mocne kopniaki a nie takie delikatne gilgotanie ;)

U mnie od kilku tygodni że snami spokój, nic nie pamiętam jak rano wstaję....

Smokey powodzenia na wizycie!

Kara Tobie również powodzenia abyście się "dopchali" na te usg :-)

Kwiatki posadzone, aż się nie mogę na nie napatrzeć, teraz czekać aż się rozrosną. Pogoda całkiem całkiem, raz słońce raz chmurka, ale wieje, za ciepło nie jest.

witam sobotnio
u mnie w nocy strasznie lało
a teraz pogoda kiepska,pochmurnie,mokro
raczej dziś dzień w domku spędze bo nie mam nastroju na wyjscia

no chyba że skocze na szybkie zakupy na obiad i przy okazji podjade kupić adaptery do fotelika

To i ja się witam sobotnio :-)
My dziś pospaliśmy nieźle, ale w nocy wstawałam 4 razy i za każdym razem nie mogłam dojść do łazienki. Macie też tak czasem, że jak chce wam się siusiu to normalnie cały brzuch boli???
Smokey powodzenia na wizycie! Niech maluszek się wreszcie ujawni :-D
Pogoda niby ładna, słońce jest ale wieje więc nie ma co na razie w domu siedzę. Trzeba wreszcie trochę popracować ale tak mi się nie chce...
Obiad jest z wczoraj więc tylko odgrzać a na kolację jak pogoda nie zawiedzie będą pstrągi z grilla.
Pozdrawiam i życzę miłej soboty :-)

Jestem mega wyspana :-) o 5 na siku musiałam, bo po wczorajszej imprezce wiadomo dużo płynów było i nie dotrwałam. też tak mam czasami, że ledwo dolecę i brzuch aż rozsadza. Al potem o dziwo jeszcze zasnęłam i wstałam o 9:30. Męża nie było i się wystraszyłąm, bo on to śpioch jest- a on już spać mógł i po raz 345 Pancernych sobie oglądał..
U nas do 12 nają być przelotne opady ale już słonko ładne i zamierzam spędzić czas w ogrodzie z rodzinką. Mięsko zapeklowane tylko czeka ;-)
Wczoraj okazało się, że moje dziewczyny zafundowały mi zamiast kina musical, super był a i jak mój Frank podskakiwał na głośnych dźwiękach aż miło. Na szczęście w nocy nie czuję maluszka i na razie mogę spokojnie spać.
Trzymam kciuki za wizyty i za choróbska, aby poszły w siną dal.

reklama
Koko ale mi smaka na te pstrągi zrobiłaś ;-) jak się pogoda w miarę utrzyma to też będzie u mojej matki grill popołudniu, muszę kiełby i kaszane rozmrozić, szkoda że M nie ma, ciekawe o której skończy...

Do góry