reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Udało mi się zapisać na 13:15 więc wróciliśmy jeszcze do domu coś zjeść i trochę ogarnąć bo po południu przyjeżdżają do nas rodzice.

Ze zmianą wyników chodziło mi o to że osobno głosowali ludzie osobno jury i później punkty były przyznawane że średniej chyba albo nie wiem jak ale w kilku państwach np w wielkiej brytanii z głosów ludzi byliśmy na 1 miejscu a jury wstawialo nas na ostatnie i w sumie nie dostaliśmy żadnych punktów... A w tym konkursie zawsze przecież chodziło o to co się ludziom podoba...
Poza tym promowanie kogoś tylko dlatego że jest facetem przebranym za kobietę a nie dlatego że ładnie śpiewa mnie rozwala... Ale to chyba teraz modne...

reklama
Przedszkole to wylęgarnia chorób obie ledwo żyjemy.

Mi dopiero teraz temperature febrisan zbił. Nie powinnam go brać, ale trudno ledwo żyje. Musi mnie chodź na chwile puscic...

Jutro będę dzwonić do ginki zobaczę co z tą wizytą. To ostatnia moja szansa na konsultacje darmową innego lekarza i wolałabym jechać.

Kara zaciskam kciuki za podglądanko :-)

Anusia dzięki za pamięć :-)

kara widzisz, to nie wiedziałam o tych zasadach oceniania, jakoś mi to umknęło. Faktycznie wczoraj bylismy bardzo zdziwieni,że od Anglii, ani Irlandii nie dostaliśmy zadnych punktów, teraz wiemy czemu :-/ jedna wielka lipa jednym słowem! po co w takim razie było w ogóle głosować?!

hania człowiek się jakoś przyzwyczaja do codziennych ''rozmów'', więc kiedy sie zachwieje ta rutyna, od razu to czuć. Zdrówka dla Was jeszcze raz, a co jest takiego w febrisanie, że nie można go brać? Mimo wszystko myślę,że jedna dawka Ci nie zaszkodzi.

Hania, trzymam za Was kciuki. Zdrowiejcie szybciutko.
Nie wiem skąd sie to bierze, bo u nas też wzielo sie znikad, a co ciekawe zarazila mnie, meza i moja mame. Wiec ewidentnie pieronski ten wirus.

kara, kciuki za usg :)

anusia, Przygl
chodzi o system glosowania widzowie - jury maja po 50%.

Dziewczyny, czym sie kurowac. Niby mama tylko bol gardla, chrype i mega zatokowy katar od ktorego glowa mi peka, a czuje sie jakby po mnie przejechal walec :/

Anka, Wesolutka duzo zdrówka dla Was.

My jz zrezygnowalismy z przedszkola w tym roku, żałuję tylko że dopiero teraz, panują tam teraz wszystkie możliwe choróbska.
Ja dalej jak na szpilkach, ciagle tylko przeglądam się w lustrze, spac w nocy nie mogę, na szczęście czuję się dobrze i mam nadzieję, że tak już zostanie. Mały ma wysypkę od wtorku, więc żyję nadzieją, że już by mi coś wyskoczyło...o Boże jakie to oczekiwanie jest straszne.
Jutro idę oddać krew na przeciwciała, ale czas oczekiwania na wynik min.14 dni, bo cos tam się musi wylęgać ....
Za tydzień szykuje nam się urlop, mam nadzieję że będziemy mogli na niego spokojnie wyjechać..

Miłej niedzieli!

Hejka dziewuszki :)
My już po zakupach i obiadku.
Teraz się lenimy przed tv.
Pogoda słoneczna, ale bardzo wieje.

Kara trzymam kciuki za podglądanie, Ty już chyba po więc czekamy na relacje :)

Wszystkim chorującym dużo zdrówka życzę.
Mni rano też gardło bolało i do tego katar, ale jakoś przeszło, chyba że jeszcze powróci.

Miłej resztki niedzieli życzę :)

Dodda, to jak to wylęgane tak długo trwa, daj sobie spokój, przecież będziesz widziała, jeśli coś tfu tfu się wydarzy. Ale do tej pory już powinnas też coś mieć i na szczęście nie masz. Zdrówka życzę.
Ja przeżyłam pierwszą czkawkę Franka :-D uczucie dziwne, aczkolwiek śmieszne. Mój nie chce tatusiowi dać znać o sobie, bo jak czuję, że się rusza i mąż przykłada rękę, nastaje cisza i ani drgnie. A tak biedaczek czeka na jakiegoś małego kopniaczka... chyba respekt przed tatusiem czuje :-D

Witamy się i my :)

Co do Eurowizji to z tego co czytałam, to z głosowania publiczności byliśmy na 5 miejscu...

Dziewczyny mi jest dzisiaj tak ciężko, że szok po południu mnie jakoś tak złapało, nie mam pojęcia czy rosnę, czy coś:p czy Wy też tak macie xD :p

a_nka zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Dla Ciebie i małej :)

DOODA dla Ciebie też dużo zdrówka ;)

reklama
Hej :)

Relacja z usg na wizytowym :) Mikołaj jak zwykle nie chciał współpracować i buźki nie obejrzeliśmy... Jak wróciliśmy to przyjechali rodzice, zjedliśmy obiad i pojechaliśmy na rynek. Szkoda że się rozpadało ale i tak pospacerowalismy z parasolami i było całkiem przyjemnie :) potem jeszcze zjedliśmy wielkie lody i rodzice pojechali do domu a my leniu****emy przed telewizorem :)

Dooda trzymam cały czas kciuki żeby się nic nie wyklulo u Ciebie...

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!

Do góry