reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hahaha ja polecam :) a tez dlugo szukalismy parasolki :p Przekonaly mnie opinie w necie i w sumie filmiki na youtube :D jak coś najtaniej w tej chwili w internetowym sklepie mall.pl 899 i byla wysylka gratis :)

zwal na hormony :)

Apropos zakupow wybralam sie dzisiaj do galerii, bo babcia nas odwiedzila wiec mialam z kim mala zostawic. Kupilam zabawki na dzien dziecka dla dzieciakow, buty na plaze dla Oli i weszlam do reserved z glupia i poszlam na dzial wyprzedazy, za jakimis podkoszulkami dluzszymi zakrywajacymi coraz wiekszy brzuszek (bo wszystkie sie zaczely robic za krotkie). Byla akurat promocja 4 rzeczy jak sie wezmie -50% od cen przecenionych i kupilam sobie bluzei 3 koszulki za 65 zl :]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ania, musi być dobrze :* ale fakt, że mogliby podawać terminy ostateczne tych wyników nawet z zapasem i zawsze mieć możliwość wcześniejszego powiadomienia pacjentki, niż takie wydłużanie terminu :/

godzinę usypiałam mała (a taka była padnięta, że tuliła się do dywanu) i nie spi, wiec tatus teraz poszedl moze lepiej podziała na swoją córunię :p

hej kochane :-)

Mój skarb szczęśliwie śpijuż jakieś pół godzinki, trochę wcześniej dziś, zobaczymy jaka będzie nocka. Zauważyłam,że jak ją kładę tak około 7:30, to o wiele szybciej zasypia, niz jak idzie o ósmej . Może akurat to jej najlepszy moment na spanie :-D

ania ja sobie mogę tylko wyobrazić jaki stres przeżywacie. My tu się denerwujemy, a co dopiero Wy. Ta klinika, to jakaś kpina. Powinni dostać solidną nauczkę, tylko jak się do tego zabrać? Podejrzewam,że jak już wreszcie dostaniecie te wyniki, które oczywiście będą wspaniałe, to nie będziecie chcieli już zawracać sobie głowy ich niekompetencją. Mam nadzieję,że weekend Wam szybko zleci i wtedy pozostanie się już tylko cieszyć i w końcu otworzyć tego szampana :-}

dooda , emka kciuki za Was zaciśnięte również :tak:

soniafka nie powitałam Cię jeszcze po urlopie ! Zatem welcome back :-D
Fajnie tak się stęsknić za ukochanym czasem, człowiek jakoś tak bardziej wszystko docenia :-) a kilogramami się nie pzrejmuj, dobrze,że maleństwo użyło babcinego garnuszka :-)

Miłego wieczorku kochane. Właśnie słyszałam mężulka wjężdzającego na podjazd, więc mykam sie przywitać :-)

No u nas też młody wreście padł :-)
Ale Nela jeszcze disney junior ogląda, normalnie tatę zaraz na nią naśle :-D

Uciekam spać ciężaróweczki kochane. Do juterka!

A my właśnie przytargaliśmy - tzn. ja patrzyłam - meble do pokoju od dziecka:) Tzn. 2 szafy, takie zwyczajne, ale bardzo się cieszymy :)

Witam dziś znów porannie :)
Weekend a ja 6 godzina już na nogach, a wszystko przez M bo bidok musiał iść do pracy..
Także dziś sama.
W nocy padało, wstawałam chyba ze 3 razy, coś mi się koło 3ej śnił ulatniający gaz nawet go poczułam, wstałam poszłam do kuchni wącham i nic, ale dla pewności zakręciłam zawór. Realistyczne sny i to bardzo.
Teraz na dworze łądnie, prawie chmur nie ma, słoneczko chyba wschodzi, także chce dziś wykorzystać ładną pogodę i wreszcie posadzić kwiatki na balkonie, chyba już takich wielkich mrozów nie będzie :)

Obiadowo dziś wczorajsza miała być zupa, dziś muszę ja zrobić bo wczoraj mi się nie chciało, obiad zjadłam u matki a dla M już był u nas.

Miłego weekendziku i pogody życzę Wam wszystkim :)

hej, ja dziś w koncu wizytuję u gina, z wrażenia wstałam o 5.30. Liczę na to że dowiem się jakiej płci jest nasze dziecko, oczekiwań nie mam, będę się cieszyć bez względu na to ale umieram z ciekawosci :-) Mąż wyjątkowo w domu w sobotni poranek bo z reguły pracuje ale przynjamniej nie muszę kombinować opieki do dzieci. Idę się szykować, trzymajcie kciuki!

reklama
Somky kciuki zapewnione!

Nexiss mi też w ciąży właśnie takie realistyczne sny się zdażają.

Mój mężulo też pojechał do pracy i wróci dopiero koło 19 :-(

A ja zostaje sama z dwójką moich nicponi. No nic jakoś będę musiała zorganizować im czas by za bardzo mnie nie męczyły. Pogoda u nas ładna więc pewnie wybierzemy się na plac zabaw.

Dziewczyny życzę Wam miłego, spokojnego weekendu :-)

Do góry