Bigbi
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, witajcie po majówce. Wczoraj zaczęłam 22 tydzień, ale ten czas szybko leci. Powoli zaczynam odczuwać dolegliwości od siedzenia długiego w pracy, boli mnie kręgosłup w dolnej części i po powrocie do domu padam jak kawka. O 20 zdarza mi się zasnąć, więc z dnia niewiele zostaje. Nadrobiłam Was uff jak pójdę na zwolnienie, to będę mieć więcej czasu by popisać z Wami
Anusiaszymka dzięki jeszcze raz za poradę z kremem mocno nawilżającym. Odstawiłam krem nagietkowy no i przy kremie nawilżającym krostów na twarzy jest trochę mniej, oby tak dalej. I dołączam do grupy nieznających płci
Nexiss, Marciątko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!
Tynusia witaj w naszym gronie
Maddlena super, że z Twom Maluszkiem wszystko w porządku! Cieszę się Uzmyłowiłaś mi, że za tydzień zaczynam też już szósty miesiąc, ale ten czas szybko leci!
Ania// kciuki dalej za Twoje wyniki, będzie dobrze&&&&&
Anusiaszymka dzięki jeszcze raz za poradę z kremem mocno nawilżającym. Odstawiłam krem nagietkowy no i przy kremie nawilżającym krostów na twarzy jest trochę mniej, oby tak dalej. I dołączam do grupy nieznających płci
Nexiss, Marciątko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!
Tynusia witaj w naszym gronie
Maddlena super, że z Twom Maluszkiem wszystko w porządku! Cieszę się Uzmyłowiłaś mi, że za tydzień zaczynam też już szósty miesiąc, ale ten czas szybko leci!
Ania// kciuki dalej za Twoje wyniki, będzie dobrze&&&&&