reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

witam się i ja :)

coś mnie dzisiaj głowa boli spać nie mogę.. ale słoneczko się wynurza więc może coś z tego bedzie :)
nexiss u nas też ok 11 stopni o 6 rano :szok: a wczoraj 1 stopień.. pogoda wariuję..

dziękuję za pochwały dla córy :)
każde dziecko ma swoj czas na wszystko :) nie ważne kiedy ważne żeby umiało sobie poradzić na przyszłość :)

mam nadzieję że dziś już wyniki będą.. bo do głowy dostaję..
trzymajcie kciuki dalej :)

nexiss o i tu też gratuluję córeczki :) Wikusia ładnie :)

My dziś na obiadek ziemniaczki mięsko z sosem i surówka ulubione danie natki tylko mogły by być kluski :)
między 15-16 mamy szczepienia lali w końcu.. miesiąc poźniej ale coż zrobie taka pora roku że jak nie katar to co innego się przyczłapie..

jeszcze wczoraj się okazało że remont musimy na lipiec przełożyć... uuu.. coraz mniej czasu na wszystko :)
dziewczyny mam pytanie bo tak żeśmy z M rozmawiali co do łóżka Natki no i za rok gdzieś będziemy chcieli kupić łóżko piętrowe do dzieci więc za rnam się nie opłaca kupować tak jak żeśmy chcieli tej pojedyńczej sofy.. no i wczoraj znalazłam coś takiego
KANAPA SOFA ŁÓŻKO dla dzieci pufa materac 12cm HIT (4168392105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
oczywiście miała by zabezpieczone boki że by nie spadła.. mieszkanie mamy ciepłe i od podłogi nie jest zimno.. nie wiem co zrobić mamy bardzo mało miejsca..
z jednej strony fajna sprawa ale z drógiej czy ona nie jest za mała na takie coś...

Animka ważne że z dzidzią ok :) 6 miesiąc no no brzmi coraz poważniej :) gratulację :)

kciuki dla wizytujących &&& :*

reklama
Hejo, hej Zobacz załącznik 623022

Dziś nie śpię od 4 bo Elena i Ola urządziły sobie niezłą imprezę w brzucholu.
Aż powiem Wam troszkę się wystraszyłam czy coś niedobrego się nie dzieje :confused2:
No ale już jest spokojniej, może to też pogoda tak na nie wpływa.
U nas zapowiada się na MEGA burzę...

Wczoraj po obiadku cukier mimo dodatkowej insuliny miałam lekko podwyższony :cool2: ale od dziś z powrotem jestem na diecie więc czuję się rozgrzeszona.

Dziś muszę się w końcu na jakiś wózek dla młodego zdecydować bo ciężko mi się go tacha.

Nexiss
będziesz miała różową Księżniczkę :-) super!!
Ania// trzymam kicuki za wyniki!!

Ania ciągle wierze, że będzie dobrze, więc musi :-) Co do sofki, to jak masz mało miejsca, to akurat ci wystarczy. Nie wiem tylko jaka jest jakość materaca, żeby od razu się nie wyrobił, ale to musisz już sobie sprawdzić. Dziewczyn się spodoba na pewno :-)
Powoli muszę się zaccząc szykować i jadę po "moje" ciuszki... dzisiaj moja psiapsiółka nieważna, tylko to co mi da :-D mąż walizkę wystawił już do korytarza i mam nie szaleć, ale co tam, biorę wszystko :-)
Hania, czasem musisz zaszaleć z jedzeniem, bo to w końcu przyjemności życiowe ;-)
Mój Franek na szczęście daje mi spać jeszcze. Czuję go już więcej i nawet widziałam już brzuch podskakujący. Lekarz powiedział, że mam szczęście, że jest naa przedniej ścianie, bo przy jego skocznych ruchach długo bym nie pospała. A tak czuję smyranie po narządach wewn. bardziej.
Miłego dzionka.

Kurcze ja też niedługo będę musiała się wsiąść za kupowanie ciuszków dla moich panienek bo po Neli większość powydawaliśmy rzeczy i w domu niewiele zostało dla twinsek :confused2:

Pjakpatka witaj :)

Ania mysle ze to dobry pomysl. Jak to zabezpieczysz zeby nie spadala to czemu nie? :) my tez bedziemy musieli kupic lozko pietrowe dla chlopcow ale jeszcze mamy sporo czasu.

Joani to bedziesz dzis miec ekscytujacy dzien z ciuszkami :D

Ja tez dzis nie wyspana, spac nie moglam a teraz ledwo zyje....

wstawiam zdjecie mojego malego duzego chlopca :D

Ostatnia edycja:
Kusiak mały jest świetny :) i jaki zaczytany na tronie siedzi :) coś pięknego :)
ciekawe kiedy moja gwiada też tak będzie siedzieć :)

no właśnie my z tym łożkiem mamy tak że za rok byśmy już dzieci zostawili w pokoju kupili im piętrowe ale niskie łożko nati u gory male na dole.. a na rok kupować łożko za 500 zł to mi się nie kali...:/
ale fajnie że jednak też uważacie że to nie głupie rozwiązanie na rok :)

Dzień dobry :-)
Wczorajszy dzień tak mi szynko zleciał, że nie zdążyłam do was zajrzeć a tu tyle nowości :)
Tynusia, Pjakpatka witajcie :-)
Ania, ty wiesz, że ja jak nikt inny trzymam kciuki za wasze wyniki, oby były już dzisiaj i stres się skończył :*
Nexiss gratuluję dziewczynki :-D Wiktoria to bardzo ładne imię!
Hania, nic dziwnego że małe szaleją, skoro jedna drugiej miejsce zabiera ;D
Choco, wracając do tematu hemoglobiny i hematokrytu to mnie też ostatnio trochę spadło i lekarz oprócz Pregna plus, gdzie jest żelazo zalecił buraka w tabletkach (zwiększa przyswajanie żelaza). To naturalny suplement i można go brać, żeby polepszyć kondychę. W tygodniu idę na badania, to zobaczymy czy się polepszyło :-)
Kusiak, prawdziwy król na tronie :D
A my wczoraj buszowałyśmy z siostrą po sklepach. Ona kupiła kilka wyprawkowych rzeczy, a ja jak zwykle nic ;) kompletnie nie mamy jeszcze nic ale lista ściągnięta i na etapie przemyśliwania :) do szkoły rodzenia chcę zapisać się w czerwcu. Wolałabym nie zostawiać tego na koniec ciąży bo może być niefajnie..
Dziś u nas pochmurno i zapowiada się na duży opad :/ a myślałam, że wezmę kompa na dwór i tam popracuję a tu z planów nici.. no cóż i tak długo nie popracuję bo w obiadowych planach dziś kalafiorowa i klops z mielonego indyka więc gastronomicznie dziś będzie :)
Trzymam kciuki za wizyty i życzę miłego dzionka!

Witam się i ja :)

U nas zimno i brzydko dzisiaj, więc siedzimy w domku, mały w przedszkolu więc trzeba się wziąć za jakiś obiadek, dzisiaj serwuję spaghetti :).
Wotam nowe mamusie, cos zaczyna nas znowu przybywać, świetnie :)
Wczorajsz wizyta ok, nie piszę w wizytowym bo było tylko badanie na samolocie, wszystko gra, serduszko ladne bije, luteina przepisana dalej, cukrzycy ciążowej brak, macica 2 palce nad pępkiem.
Umówiłam sie na to badanie ukg serca płodu, które można wykonać max do 22 tyg. robią to najlepsi specjaliści z Polski, dużo atutuów tego badania słyszałam u pacjentek wczoraj u gin, więc zapisałam się i w piątek wizyta w szpitalu.
Usg dopiero mam w ostatnim tygodniu maja, chyba coś późno jak na połówkowe, ale lekarz chyba wie co robi...?
Kciuki za wizytujące zacisniete.

Głos na Oleńkę oddany.

Miłego dnia:-)

reklama
Do góry