reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja już też na nogach, mimo, że pogoda do spania.. ale nie dla każdego :-D
Na sczęście obiad z wczoraj, więc kuchnia z głowy. Lecę po 11 po wyniki i mam nadzieję, że nie będzie cukrzycy :-(
Ania, dobrze, że małej lepiej. Nic tak nie cieszy, jak zdrowiejące dziecko :-)
Jeśli któraś dzisiaj podgląda maluszka, to życzę powodzenia w rozpoznaniu płci :-)

reklama
Witam Was,
u nas słoneczko, tylko jakoś zimno jest ..brrr
Mały w przedszkolu, a w ramach relaksu wybieramy się dzisiaj do kina na bajkę :-)
Em ka w którym szpiatalu jesteś, ja napewno będę go omijać dużym łukiem, totalna porażka. Trzymaj się i wracaj do domu, bo tam będziesz miała lepiej.

Dziewczyny pomóżcie, za kilka dni mamy z mężem 5 rocznicę slubu, nie wiem co na tą okazję mu sprawić???

U nas pogoda do d*pki;/ W dodatku wczoraj wieczorem wracaliśmy od moich rodziców spacerkiem i trochę mnie przewiało, no i dzisiaj się znowu obudziłam z katarem, mam nadzieję, że przejdzie, bo mam dość tego chorowania co chwilę..

Dooda coś takiego, żebyście spędzili ten dzień razem:tak: Może podrzućcie komuś synka i zróbcie sobie gdzieś wypad tylko we dwoje?:))

Hej :)

Ja tak tylko na szybko z pracy... Dzień zapowiadał się deszczowy ale chyba się wypogadza :)

Dooda ja w listopadzie zrobiłam sobie dość odważną sesję zdjęciową i dostał na urodziny w formie fotoksiazki - bardzo my się podobało...

Poza tym to chyba opcja jakiegoś wspólnego wyjścia/krótkiej wycieczki zawsze jestfajnym pomysłem :)

Miłego dnia :)

Hejka dziewuszki :)

Pogoda dziś kiepska, narazie nie pada ale jest za to zimno.
Wczoraj zrobiłam tą zupę z boczniaków, wyszła całkiem dobra jak na pierszy raz, ale wg M było za mało wody, zrobiłam z niej grzybową :-D heheh ale już wiem jak ją następny raz zrobić :)
Jeszcze została więc na dziś mam spokój z obiadem :)

Wczoraj na spotkaniu M musiał dorzucić swoje 3 grosze, mówił że to pic na wode, że nikt się pewnie nie stosuje do tych wszystkich rad z kościoła. Doradca pokiwał głową i mówi, że to już sprawa osób które się do tego nie stosują. Z "kalendarzyka" nie pytał. Raszta pytań ze strony doradcy moim zdaniem bezsensu, pytał tylko o to za jaką antykoncepcją jesteśmy a za jaką nie i ile planujemy dzieci i tyle. Niczego konkretnego się stamtąd nie dowiedziałam. Spotkania jednak są dwa.. Drugie będzie 6 maja, także już będzie brzuszek sporo widoczny, trudno.

Mnie ph badali 3 razy przy ogólnych badaniach moczu i krwi.

Wszystkim wizytującym &&&& zaciśnięte :)
Miłego dzionka ;)

Hej dziewczyny :-)

U mnie pogoda beznadziejna. Obecnie napitala śniegodeszczem :baffled: Okropność!
Spałam dzisiaj 12 godzin :shocked2: Mąż obudził mnie o 10ej telefonem bo się dziwił, że mnie na gmailu nie widzi na czacie. Gdyby nie on to nie wiem kiedy bym się zwlekła z wyrka. Tak mi było dobrze! ;-)
Zdecydowanie za długo jednak spałam bo czuje się całkowicie rozbita i nie mogę się ogarnąć. :sorry2:

Nexiss, Zupka grzybowa... mniam! Ojjj ale mam teraz smaka. ;-) Niestety zupy aktualnie u mnie odpadają w zupełności. Zjadam ze smakiem ale potem łapie mnie refluks i zwracam wszystko. :dry:

Miłego dnia dla was wszystkich!:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja Zobacz załącznik 619212

Rzygam dziewczyny już tą dietą cukrzycową, taką mam ochotę na wuzetkę, a tu wielka DUPA

Stale chleb razowy, kurczak, indyk i tak w kółko :wściekła/y:

W ogóle coś wstałam nie w humorku, mąż rano mnie nie obudził, jak już wygrzebałam się z łóżka to w domu ni żywej duszy i tak do 19.

Nic nie mogę sama zrobić, bo zaraz zaczyna mnie gdzieś w dole brzucha ciągnąć więc zostaje mi tylko leżenie. Ja już mam dosyć, a gdzie tu jeszcze.

Mała szaleje w brzuszku od wczoraj wieczorem, za to drugiego brzdąca mało czuję :cool2:

Idę zrobię sobie zieloną herbatę może humorek mi się poprawi...

Joani życzę byś nie miała tej wstrętnej cukrzycy.

Em Ka widzę, ze olewcze podejście mają w większości szpitali :dry:

Za wszystkie wizytujące dziś zaciskam kciuki!

Miłego dnia! Chodź z taką pogodą się nie zapowiada... Zobacz załącznik 619213

reklama
Hania, jakie miałaś wyniki cukru? bo z tego co czytam jestem na granicy.
Na czczo- 94, po godzinie -130 a po 2h -105. Z tego co widzę w necie, do 140 może być, ale na wynikach jest już zaznaczone jako podwyższone. Ja w sumie zawsze mam tak pod górną granicę... ciekawe co lekarz na to powie.

Do góry