reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

a_nka masz tę insulinę?:> dobrze pamiętam ??
może nie powinnam tak pisać ale .... wstrzyknij sobie jednostkę więcej i zjedz tę wzetkę ;-)Wazne żeby cukier nie skoczył,a jedna jednostka wzwyż nic ci nie zaszkodzi, do dzieciątka nie przenika, a tobie pomaga :] ja jem normalnie obiady, dalej mam 3j do posiłków i insulina radzi sobie bez problemu z obniżeniem cukru:) jedynie trzymam się żeby nabiału nie jeśc na śniadanie i chleb cały czas żytni.

reklama
Hania az sie uśmiałam ;) smacznego ;)))

Maltanka przepisał mi plukanie 2 razy a jeszcze mnie ani razu te pindy nie podały jeszcze wrrrr! A ja sie tu chyba zaplacze! ;(

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Biedna Emka, ja już upominalabym się co 15 min, żeby im się naprzykrzyć, to pewnie szybko by dały.. co za wredne istoty.
Ale mi narobiłyście smaka na ciacho.. rzadko jem słodkości ale dzisiaj wyjątkowo mi się chce. Aaaa.. smalec z chlebkiem zjadłam... a co.. :-)

joani, bomba :) zazdroszcze meza, bo moj bez mojej wiedzy chyba by na cos takiego nie wpadl. Zawsze sie pyta, gdzie mam ochote isc i uzgadnia ze mna szcegoly wczesniej wiec niespodzianki nie ma :p

Hania :D:D:D:D smacznego podwojnie :)

moje dziecie doprowadza mnie dzis granic wytrzymalosci, pogoda nie spacerowa, wiec chyba zapakuje ja i pojedziemy sie poszwedac po galerii. Moze tez zjemy jakies ciacho, albo gofra, bo za mna chodzi :p

Dzięki dziewczyny w-zetka była smaczniutka :-)

Teraz jakiś mnie leń dopadł wiec chyba się położę.

Wesolutka u mnie też ponoć Nela jest niegrzeczna, mama z godzinę temu dzwoniła i mówiła że niedługo oszaleje z tymi moimi dzieciorami :szok::-D

A co tam dają babce popalić :-p

No tyle co napisałam to mnie zawołała ;) ale właśnie dlatego ze sie upominalam ;)

Ale mi smaka narobilyscie na ciacho a tu nie ma ;( wiec chyba pójdę po jakiegoś batona ;))) i tyle ;)

Dzis taka pogoda to i dzieci pewnie rozdrażnione ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Anka no to zjadlas :D eh tezbym zjadla tylko pewnie pozniej bym zalowala bo mnie mdli po slodyczach :(

Ania moze i lepiej ze teraz mala ospe przechodzi? Podobno im mlodsze dzieci tym maja latwiej. Moj najstarszy mial ospe jak mial rok i nie bylo zle.

Emka no wracaj do domu szybciej :)

A ja juz rozowe spiochy zamowilam na ebayu :D teraz tylko z imieniem nie moge sie zdecydowac :p

reklama
Anka ale Ty masz problem z mezem bo on wydziwia :p a jamam problem sama ze soba :p bo mojemu sie podobaja te dwa nad ktorymi sie zastanawiamy, to ja mam problem bo nie wiem ktore wole a fajnie juz by bylo nazywac ja po imieniu :)
A Elena bardzo ladne imie :)

Do góry