reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Maltanka, nie strasz bo ja liczę , że to jednak parka. Każdy lekarz tak do tej pory mówił Zobacz załącznik 619086 :-)

a no już w tych tygodniach chyba bardziej pewne co mówią, ale życzę i trzymam kciuki za parkę:tak::tak::tak::-)
ja to nawet żadnych zakupów nie mogę jeszcze planować, bo nic nie wiem, a w sumie to już nie wiem co bym chciałam chyba najbardziej to już wiedzieć:-D

przez to jestem ostatnio taka niezdecydowana, nawet farby do pokoju małego wybieram już od miesiaca, bo co dzień to co innego mi się podoba:-D

reklama
Dzień dobry :-)

U nas też słoneczko świeci, aż inaczej się człowiekowi z łóżka wstaje. Muszę dziś się wziąć za prasowanie, bo urosło pod sufit :-(, potem jakiś obiadek i spacerek koniecznie.
Tak Was czytam i sama się nakręcam na to,żeby już wiedzieć kim jest mój kochany lokator :-) a tu jeszcze 5 tygodni do połówkowego :baffled: jak ja się doczekam?

ania moja córcia kiedyś po takiej 3dniówce właśnie na koniec dostała wysypki. Lekarz powiedział,że to właśnie koniec choroby :-) Tylko,że u nas była standardowa temperaturka i nic więcej, więc lepiej na pewno to sprawdzić.

a_nka , ale ma teksty ta Twoja księżniczka :-D

między moimi maluchami będzie 20 miesięcy różnicy. Ciekawe , kiedy zaczną się razem bawić? Pierwszy rok odpada, ale myślę,że po tym będzie juz tylko fajniej :-)

Miłego dnia kochane!

Dzięki dziewczyny :*

kurcze te moje dziecko przez ostatnie 2 tygodnie coś ma.. aż się płakać chce :(

anusia nati już trzydniówkę miała jak była malutka.. i też gorączka a póżniej wysypka :)
ale teraz to ma takie bąble zaognione.. i swędzi ją to dlatego myśle że to ospa jednak.. plus brak apetytu i taka słaba się wydaje...

Hej:)

A_nka swietna ta Twoja coreczka, taka dorosla:D no i trzynam kciuki, zeby sie okazalo, ze jednak parka skoro tak chcesz:))

Kciuki za wizytujace dzisiaj:)

Ritta oby sie maluszek pochwalil co ma miedzy nozkami, czekamy na wiesci:))

Mnie dzisiaj Maz obudzil po 8:szok: a chetnie bym sobie jeszcze polezala w lozeczku, ale ni dalo rady:O

U nas piekna pogoda sie zapowiada, wiec pewnie znowu sie wybierzemy do tesciow na dzialeczke poodpoczywac:)

Milego dnia:)

ania a te krosteczki to takie czerwone, u nas mały jak miał ospę to zaczęło się od paru krostek przy buzi, myślałam, że coś załapał innego, bo on przeciez wszystko buzią dotyka, ale na drugi dzień już miał i na plecach, poza tym nie było innych objawów, bez gorączki, tylko te krosty chyba ze dwa wysypy miał. daj znać co lekarz wam powiedział

I ja sie witam, pogoda super, więc i humor dopisuje.
Ja sie zabieram za gołąbki w sosie pomidorowym, potem wpadnę.
Kcukasy za wizyty &&&

My zaczynamy nowy tydzień :-):-)

Bubbles ja to nawet nie wiem skąd jej się takie teksty biorą Zobacz załącznik 619099

Za dużo telewizji :-D

Anusia, u mnie jest 22 miesiące różnicy i teraz Nela bawi się z Dominikiem, a raczej traktuje go jak swoją ulubioną lalkę, a że on dopiero poznaje świat, uczy się chodzić to mu to pasuje :-p

Ciekawe tylko jak długo :-D

reklama
Heloł :)
U mnie przed godziną jeszcze było słoneczko a teraz się schowało za chmurami.. no cóż zapowiadali od dziś deszcz więc nici z ładną pogodą..
Dziś z M idziemy na indywidualne spotkanie z doradcą od tych nauk przedślubnych, ciekawe co będzie gadał, o co pytał, pewnie sprawdzał wiedzę ze spotkań, M rano wychodził i do mnie z buziakiem, że mam się dziś pilnie uczyć i robić ściągi :-D bo mówiłam wczoraj, że będę ten poradnik czytać co dali na początku.

My jeszcze nie wiemy kiedy iść prywatnie na usg, też już bym chciała znać płeć. Ale tak się zastanawiam, że usg ze szpitala będę mieć dopiero ok 23 tc więc może na połówkowe pójdziemy, ale nie wiem czy aż tyle wytrzymam.. ;-)

Wczoraj M od rodziców przywiózł sporo boczniaków i dziś na obiad sobie zażyczył flaki z boczniaków (wersja wegetariańska popularnych flaków) nigdy nie robiłam, przepis mi przywiózł i dziś spróbuję.

A_nka super tekst córeczki, opiekuńcza siostrzyczka :)

Ania współczuje choroby córki, oby jak najszybciej przeszło fatum chorób.

Ritta trzymam && za poznanie płci dzieciaczka oraz za wszystkie dzisiejsze wizytujące :)

Miłego dzionka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry