reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Anusiaszymka, maltanka my mamy polowkowe 28 kwietnia i tez juz mnie skreca :) Ale stwierdzam, że ktokolwiek mieszka w brzuszku jest dużo spokojniejszy niz Ola :)

Hania, to jakies jaja z tymi lekarzami :) Chociaż pewnie to nie lada wyczyn w ciązy mnogiej pomierzenie i obejrzenie dzieciaków :) Ciekawe jakby byla czwórka, jakie typy mieli by lekarze :)

Kciuki za wizyty!

reklama
Wesolutka dobrze, ze nie mnie się o tym przekonywać :-D
Wystarczające przeboje mam z dwójką w brzuchu z czwórką na pewno bym zwariowała :tak:;-)

Mąż mi pisał, ze jest tak ciepło na dworze, że chyba wyciągnę sobie leżak i legnę na balkonie i się zrelaksuję z lapkiem lub jakąś dobrą książką :-)

Ostatnia edycja:
To ja ostatnio czytałam o młodej mamie z Czech chyba, 23 lata dziewczyna, zapłodnienie NATURALNE i urodziła pięcioraczki. W maju ubiegłego roku chyba. To dopiero wyczyn...

katka - idź do lekarza, ponoć ostatnio panuje jakiś wirus zapalenia spojówek.. u mojego taty w pracy zaczyna coraz więcej osób to łapać :/

Cześć wszystkim z rana:)

Uloo 5raczki naturalnie szacun ;)
Dzien dobry ;)
A ja dalej bez badań , dzis jedynie zmienia mi nospe na forte, jutro chyba powiem ze czuje sie dobrze to moze mnie zbadają i wypuszcza i bede leżeć w domku ;)))
Pogoda piękna nam promienie tu wpadają ładne ;)))

Ania duzo zdrowka dla małej ;* A Ty pezechodzilas ospę ?
Nexis powodzenia na egzaminie małżeńskim ;))))
Ritta kciukasy za wizytę i usg ;)
Hania ale aparatka ta Twoja mała ;)
Madlena dobrze ze jestes w donku i możecie sobie pozwolić na to by Mały został z Tobą ;))
Juz nie pamietam czy cosik jeszcze miałam pisać wiec wybaczcie ;)
Miłego dnia zycze ! ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

witam sie wreszcie:)

coś ostatnio nie mam sił , i problemy przytlaczają , dziś lepszy dzien i maly w przedszkolu wiec moglam wpasc ,
też nie mogę doczekać się II prenetalnego 29 kwietnia dopiero..

ja zakatarzona , a dziś jeszcze z migdala ropa wypłynęla i chyba musze do lekarza:/ niestety

mala w brzuchyu dzis szaleje mi :)
nexiss to przed ślubem jakieś egzaminy trzeba :baffled:

reklama
Wróciłam z badania krzywej cukrowej. Myślałam, że będzie gorzej, ale da się przeżyć. Najgorsze to tylko kłucie, bo okazało się że z żyły pobierają .. i tak 3 razy... Miałam szczęście, że koleżankę spotkałam i siedziała ze mną dla towarzystwa. Czas przynajmniej szybko zleciał.
Współczuję wam chorób dzieciaczków, życzę, żeby jak najmniej bezboleśnie się obyło :-)
Pogoda super, robię obiad i też wybywam na ogród. Kupiłam kwiaty i posadziłam już na balkonie a dzisiaj w ogrodzie zamierzam. I będzie pięknie ;-)
Emka brak słów, ale trzymaj się dzielnie. Poleżeć sobie jak na wczasach możesz w domu ale to nie do pojęcie, że badań nie robią. Trzymam kciuki za wytrwałość :-)
Za wizytujące kciukasy także :-)

Do góry