reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Anusiaszymka, maltanka my mamy polowkowe 28 kwietnia i tez juz mnie skreca :) Ale stwierdzam, że ktokolwiek mieszka w brzuszku jest dużo spokojniejszy niz Ola :)

Hania, to jakies jaja z tymi lekarzami :) Chociaż pewnie to nie lada wyczyn w ciązy mnogiej pomierzenie i obejrzenie dzieciaków :) Ciekawe jakby byla czwórka, jakie typy mieli by lekarze :)

Kciuki za wizyty!

reklama
Wesolutka dobrze, ze nie mnie się o tym przekonywać :-D
Wystarczające przeboje mam z dwójką w brzuchu z czwórką na pewno bym zwariowała :tak:;-)

Mąż mi pisał, ze jest tak ciepło na dworze, że chyba wyciągnę sobie leżak i legnę na balkonie i się zrelaksuję z lapkiem lub jakąś dobrą książką :-)

Ostatnia edycja:
To ja ostatnio czytałam o młodej mamie z Czech chyba, 23 lata dziewczyna, zapłodnienie NATURALNE i urodziła pięcioraczki. W maju ubiegłego roku chyba. To dopiero wyczyn...

katka - idź do lekarza, ponoć ostatnio panuje jakiś wirus zapalenia spojówek.. u mojego taty w pracy zaczyna coraz więcej osób to łapać :/

Cześć wszystkim z rana:)

Uloo 5raczki naturalnie szacun ;)
Dzien dobry ;)
A ja dalej bez badań , dzis jedynie zmienia mi nospe na forte, jutro chyba powiem ze czuje sie dobrze to moze mnie zbadają i wypuszcza i bede leżeć w domku ;)))
Pogoda piękna nam promienie tu wpadają ładne ;)))

Ania duzo zdrowka dla małej ;* A Ty pezechodzilas ospę ?
Nexis powodzenia na egzaminie małżeńskim ;))))
Ritta kciukasy za wizytę i usg ;)
Hania ale aparatka ta Twoja mała ;)
Madlena dobrze ze jestes w donku i możecie sobie pozwolić na to by Mały został z Tobą ;))
Juz nie pamietam czy cosik jeszcze miałam pisać wiec wybaczcie ;)
Miłego dnia zycze ! ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

witam sie wreszcie:)

coś ostatnio nie mam sił , i problemy przytlaczają , dziś lepszy dzien i maly w przedszkolu wiec moglam wpasc ,
też nie mogę doczekać się II prenetalnego 29 kwietnia dopiero..

ja zakatarzona , a dziś jeszcze z migdala ropa wypłynęla i chyba musze do lekarza:/ niestety

mala w brzuchyu dzis szaleje mi :)
nexiss to przed ślubem jakieś egzaminy trzeba :baffled:

reklama
Wróciłam z badania krzywej cukrowej. Myślałam, że będzie gorzej, ale da się przeżyć. Najgorsze to tylko kłucie, bo okazało się że z żyły pobierają .. i tak 3 razy... Miałam szczęście, że koleżankę spotkałam i siedziała ze mną dla towarzystwa. Czas przynajmniej szybko zleciał.
Współczuję wam chorób dzieciaczków, życzę, żeby jak najmniej bezboleśnie się obyło :-)
Pogoda super, robię obiad i też wybywam na ogród. Kupiłam kwiaty i posadziłam już na balkonie a dzisiaj w ogrodzie zamierzam. I będzie pięknie ;-)
Emka brak słów, ale trzymaj się dzielnie. Poleżeć sobie jak na wczasach możesz w domu ale to nie do pojęcie, że badań nie robią. Trzymam kciuki za wytrwałość :-)
Za wizytujące kciukasy także :-)

Do góry