reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się i ja, Zobacz załącznik 619079

Anusia, mąż zapowiedział, że o Zuzi mogę zapomnieć :-D więc jeżeli będą dwie córki to niech on imiona wymyśla, ja się nie wtrącam bo co nie powiem to jest źle.

Dziewczyny my dzieciom nie mówiliśmy, że idę do szpitala tylko, że muszę jechać do pracy za babcię i wczoraj Nela do mnie mówi:
- Mamusiu za wiele grosika nie przywiozłaś, i za co ja kupię kaszkę Dominikowi? :laugh2: moja odpowiedzialna Pannica :)

Maddlenka, Franuś śliczne imię, trzymam kciuki by mężowi się nie odwidziało.

Co do córki koło 40, to niezły pomysł :-p jeżeli będę jeszcze wtedy w pełni władz umysłowych to może pomyśle o piątym :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Miłego dnia i zaciskam kciuki za wszystkie dziś wizytująceZobacz załącznik 619080

Ps. Ja też uważam, że gdy możesz do dziecka w brzuszku mówić po imieniu to jakoś tak szybciej więź się zawiązuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja porannie :)

Wstałam dziś z bardzo dobrym humorem, wyspana i w ogóle... Uwielbiam taką pogodę - ciepło, słońce świeci, ale nie jest duszno :)

Hania super powiedzonka ma Twoja córeczka :)

Rozmawiałyśmy kiedyś o tatusiach mówiących do brzucha - otóż mój m tak się ostatnio rozszalal że czasem mam wrażenie że więcej mówi do Mikołaja niż do mnie ;)

Powodzenia dla wizytujących i miłego dnia dla wszystkich!!!

Śmiałam się wczoraj do męża, że właśnie nie potrafi zrobić córki, a mój ojciec na to, żę to właśnie jest specjalista, bo robić raz chłopca, raz dziewczynkę, to każdy potrafi. Ale robić ciągle to samo, to jest sztuka. (Ojciec machnął 3 dziewczyny, dopiero po 11 latach zrobił syna). Naśmialiśmy się... A z kolei mój mąż twierdzi, że on to tak jaj jego ojciec, będzie robił same chłopy, bo Teść zrobił ich 4:szok:. I ani jednej kobitki...
Więc nie wiem, czy koło 40 jest szansa na dziewczynkę

Ritta kciuki za wizytę, oby maluszek pokazał, kim jest.
Jeśli któraś jeszcze ma dziś wizytę, również zaciskam kciuki

Hallo :)

ja tak na szybko teraz :p

na 10 mamy lekarz.. Nati od wczoraj wieczora krostki dostaje.. podejżewam ospę.. ale pieron wie co to jest i idę dolekarza sprawdzić bo coraz więcej tego ma... k***a szlak mnie trafi jak nie urok to sraczka...

u nas pogoda ładna ale humor jak narazie brak...

miłego dnia buziaki

aaaa &&&&& za wizytujące :)

Witajcie
Ja też dzisiaj wstałam rano w dobrym humorze:-):tak: Dziecie do przedszkola zawiezione, dzisiaj ma przedstawienie z okazji Wiosny:tak:
Kurczę wy już w większości wiecie co będzie, a ja już nie mogę się doczekać, a wizytę mam dopiero 23.04:zawstydzona/y:

a_nka dwie dziewczynki, a to ci dopiero...;-)a to już raczej pewne

Kusiak
aaaaa Gratuluję córeczki!:-)

Maddlena Tobie synka!:-)

EM_Ka trzymaj się, będzie dobrze:tak:

Miłego dnia! i kciuki za wizytujące

Oj, to szkoda Aniu//, że jakieś choróbsko się przyplątało. Niech maluda szybko zdrowieje i obyś Ty nic nie złapała.

Ps, ale denerwujące są te wyskakujące reklamy...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry