reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

nie no za wcześnie hehe :) ale widzę że nie jestem sama :D zaraz lżej się robi :*

no plamki na staniku są niestety i zapach też jak wyschnie taki nie przyjemny.. ale to normalne pamiętam jeszcze po nati :) ale chyba tydzień temu obudziłam się z plamą na pół cycka bo się wylało.. chyba jak leżałam to uciskałam.. ale jak w staniku to kropelki i jak ściągnę to też kropelka.. masakra.. mam nadzieję że to się uspokoi bo do porodu to mnie zaleje :)

Ostatnia edycja:
reklama
mi siara tez od jakiegoś czasu leci
ale u mnie to norma
w każdej ciaży leciała,a już ok.7-8msc to wkładki koniecznie
po porodzie mam 2-3 dni kryzysu a później jak zacznie to dziecko zalewa,tryska po oczach,dziecko się krztusi,zawsze musze najpierw odciagnąć zanim podam dziecku (jednym słowem dojna jestem :-D)
ale teraz nie wiem jak będzie,nie nastawiam sie an karmienie piersią,co ma byc będzie

a te kapsułki persila to nasze polskie kupujecie czy też niemieckie?
szczerze to nigdy nie używałam
a płyny do płukania to u nas podstawa,uwielbiam jak pranie pachnie,i moje dziecko starsze też już zwraca na to uwagę,bo przed założeniem wącha ubranka
a jakich płynów używacie
bo ja silan niebieski ale chętnie bym coś przetestowała :-D

Sawi ja lubię Lenora, żaden inny nie pachnie mi tak długo. Teraz mam taki zielony ale lubię generalnie wszystkie tej marki.

Hej dziewuszki
u mnie libido słabe... może dlatego bo dopiero we wtorek skończyłam globulki bo leczyłam tę infekcję z grzybicą... i teraz się trochę boję, że za wcześnie i mi się odnowi. W sumie to nawet czuję takie delikatne parcie na siusianie :p

Na obiadek dziś miałam moje ukochane krokiety z pieczarkami, cebulką i ryżem w środku mmmm! Pyyycha :)

W weekend wracam do Płocka i zostanę tam aż do końca świąt ! Już się nie mogę doczekać ! :)
Mam też umówioną wizytę na 11.04 ale będzie bez USG więc się płci jeszcze na razie nie dowiem :)

Cześć kobietki:happy2:

ania// gratulacje kopniaków!!

Kusiak zdrowiej szybko!

A_nka przy takich cukrach insulina to jedyne rozwiązanie. Teraz powinno być dobrze.

Odnośnie siary.. Możecie mnie uświadomić jak to wygląda? Jaki ma kolor? Mi się zdarzyło dwa razy, że znalazłam krople krwi na staniku w 11-12 tyg. ale na szczęście już się to nie powtórzyło.

Ja dziś po pracy odwiedziłam dentystę i się załamałam.. Zęby już mi poleciały. Miałam wszystkie wyleczone jakiś czas temu, a teraz 6 z próchnicą świeżą;/ Muszę się zapisać na NFZ, bo prywatnie to kupa kasy za wyleczenie.

Piszecie o proszkach. A w czym pierzecie ciuszki niemowlęce?

reklama
My już po wizycie ;) wszystko ok, najprawdopodobniej będzie dziewczynka ;)

Dziewczyny napiszcie proszę jakie macie tętno. Bo mi u lekarza wychodzi bardzo wysoki aż 126 dzisiaj wyszło, a normalnie w domu mam 100. Kazał mi mierzyć dwa razy dziennie...tylko nie chciał powiedzieć czy mam się denerwować czy nie...w necie wyczytała, że 100 jest w miarę ok i teraz nie wiem...Jak jest u Was?

Do góry