reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No ja wlasnie doczytalam,ze nie kazda mozzarella jest z pasteryzowanego mleka....
Ale jesli jest z pasteryzowanego, to oczywiscie,ze mozna ja jesc w ciazy ;-)

jestem już po wizycie
szyjka nie skraca się (3,5cm)
badania wporządku

jedynie ciśnienie za wysokie i juz dostałam dopegyt
i zmieniła duphaston na luteine dopochwową

No właśnie na mojej nie pisze ;( ale dzięki dziewczyny ;*

A co do pozycji ja nie pomogę dopiero 27 zapytam mojego giną czy w ogóle możemy juz , bo ostatnio zapomniałam wiec nadal życie w celibacie ... ;(

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Chyba nic nie wolno jesc jak nie jest z pasteryzowanego mleka. No ale teraz to juz raczej malo takich rzeczy :)

Felicity, Anusia fajnie ze sie odezwalyscie :)

Sawi dobrze ze sie szyjka nie skraca i pilnuj cisnienia :)

Moi chlopcy znow mi dzisiaj do wiwatu daja, eh... A przez te ciazowe hormony bardzo latwo wyprowadzaja mnie z rownowagi :(
Dzisiaj dostalam sukienke ktora zamowilam to mi sie troche humor poprawil a jeszcze do tego gratis torbe dla malucha i mate do przewijania. Nie duza torba ale bardzo ladna :) nie ma to jak zakupy zeby uszczesliwic kobiete :D ale jestem plytka :D :p
Znalazlam tez spodnice ktora chce zamowic. I musze zamowic pas podtrzymujacy brzuch no ale to z przymusu a nie checi...

jestem już po wizycie
szyjka nie skraca się (3,5cm)
badania wporządku

jedynie ciśnienie za wysokie i juz dostałam dopegyt
i zmieniła duphaston na luteine dopochwową

dobrze, że szyjka się nie skraca :)

co do ciśnienia widzę, że mamy dziś ten sam problem, mi kazał sobie wynaleźć skądś ciśnieniomierz i mierzyć je codziennie dla kontroli, gadałam z siostrą i mówiła, że ona kiedyś przez ciśnienie trafiła do szpitala w ciąży, to mnie nastraszyła i muszę teraz wszystko na spokojnie robić, spacerkiem bez pośpiechu itp. aha i sobie odpuścić wszelkie smażone rzeczy, jeść tylko pieczone w rękawie bez tłuszczu, gotowane potrawy

Katka kurcze ja jeszcze nie mialam pierwszych prenatalnych a Ty juz na polowkowe sie wybierasz, jak ten czas szybko leci:D

Sawi super, ze wizyta ok i szyjka sie nie skraca:tak: dbaj o siebie:)

reklama
Do góry