reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

sawi widzisz nie ma powodów do zmartwienie:)

a ja też po wizycie no i na 100% dziewczynka potwierdzone :-D:-D:-D

serduszko 140 uderzen

reklama
candy gratuluje coreczki! ;-)

Ja tez bym chciala juz wiedziec....ale musze czekac do 13.05 (wtedy mam 20 tydz.) bo wczesniej tu nie robia usg...
Probowalam namowic meza na usg prywatne przed swietami wielkanocnymi, ale mowi,ze wszystko jedno jaka plec, byle bylo zdrowe;-) wiec powinnismy poczekac do maja....
Eh - no niby prawda, ale chcialabym wiedziec jak najszybciej....

Cześć dziewczyny,

U nas jakoś tak smutno.
Cukier po drugim śniadaniu 131 :cool2:
Na dodatek pobolewa mnie gdzieś w środku pochwy :sorry: boję się, ze to znowu ta szyjka się skraca...

Dziś mąż wcześniej wraca z pracy i jedziemy kupić nową wykładzinę do pokoju Neli.
A na obiadek większość ma surówkę z kapusty pekińskiej, schabowego i ziemniaczki.
Ja z młodym ryż brązowy z duszonym kurczaczkiem i sałatka z pomidorów.

Za wizytujące zaciskam kciuki :tak:
kurcze trochę wysoki ten cukier....
a co jadłaś?

ja dzisiaj miałam taki okropny ból głowy że od 15:30 leżałam plackiem w łóżku i w sumie dopiero teraz wracam do świata żywych

Witam się wieczornie :-)
xxx
Zakupiliśmy małej nową wykładzinę, dziecko samo wybierało DUMNE Z SIEBIE :tak:

Przy okazji zdecydowaliśmy się już na zakup wózka. Czas oczekiwania 3 miesiące :szok: bo nie ma go u Polskich dystrybutorów w tym kolorze co wybraliśmy.

Candy gratuluję córki :-)

reklama
Do góry