reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No ja wlasnie doczytalam,ze nie kazda mozzarella jest z pasteryzowanego mleka....
Ale jesli jest z pasteryzowanego, to oczywiscie,ze mozna ja jesc w ciazy ;-)

jestem już po wizycie
szyjka nie skraca się (3,5cm)
badania wporządku

jedynie ciśnienie za wysokie i juz dostałam dopegyt
i zmieniła duphaston na luteine dopochwową

No właśnie na mojej nie pisze ;( ale dzięki dziewczyny ;*

A co do pozycji ja nie pomogę dopiero 27 zapytam mojego giną czy w ogóle możemy juz , bo ostatnio zapomniałam wiec nadal życie w celibacie ... ;(

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Chyba nic nie wolno jesc jak nie jest z pasteryzowanego mleka. No ale teraz to juz raczej malo takich rzeczy :)

Felicity, Anusia fajnie ze sie odezwalyscie :)

Sawi dobrze ze sie szyjka nie skraca i pilnuj cisnienia :)

Moi chlopcy znow mi dzisiaj do wiwatu daja, eh... A przez te ciazowe hormony bardzo latwo wyprowadzaja mnie z rownowagi :(
Dzisiaj dostalam sukienke ktora zamowilam to mi sie troche humor poprawil a jeszcze do tego gratis torbe dla malucha i mate do przewijania. Nie duza torba ale bardzo ladna :) nie ma to jak zakupy zeby uszczesliwic kobiete :D ale jestem plytka :D :p
Znalazlam tez spodnice ktora chce zamowic. I musze zamowic pas podtrzymujacy brzuch no ale to z przymusu a nie checi...

jestem już po wizycie
szyjka nie skraca się (3,5cm)
badania wporządku

jedynie ciśnienie za wysokie i juz dostałam dopegyt
i zmieniła duphaston na luteine dopochwową

dobrze, że szyjka się nie skraca :)

co do ciśnienia widzę, że mamy dziś ten sam problem, mi kazał sobie wynaleźć skądś ciśnieniomierz i mierzyć je codziennie dla kontroli, gadałam z siostrą i mówiła, że ona kiedyś przez ciśnienie trafiła do szpitala w ciąży, to mnie nastraszyła i muszę teraz wszystko na spokojnie robić, spacerkiem bez pośpiechu itp. aha i sobie odpuścić wszelkie smażone rzeczy, jeść tylko pieczone w rękawie bez tłuszczu, gotowane potrawy

Katka kurcze ja jeszcze nie mialam pierwszych prenatalnych a Ty juz na polowkowe sie wybierasz, jak ten czas szybko leci:D

Sawi super, ze wizyta ok i szyjka sie nie skraca:tak: dbaj o siebie:)

reklama
Do góry